וילנאי??
Y yuval k New member 25/10/03 #21 לא, וילונאי - אחד שעושה וילונות (?) או וטרינר, כמובן. והפרחים ללאקי
ל ל א ק י New member 25/10/03 #39 ח נו כשהוא שאל אחי אמר../images/Emo107.gif שאלתי אותו עוד כשאתה שאלת
D dors New member 25/10/03 #12 ה' ארץ: הולנד עיר: הרצליה חי: היפופוטם צומח: הדס דומם: הר ילד: הרי (אני אפילו מכיר אחד כזה ) ילדה: הילה אישיות: הלי ברי מקצוע: הנדסאי
ה' ארץ: הולנד עיר: הרצליה חי: היפופוטם צומח: הדס דומם: הר ילד: הרי (אני אפילו מכיר אחד כזה ) ילדה: הילה אישיות: הלי ברי מקצוע: הנדסאי
S sattla New member 25/10/03 #16 ו' ארץ: ותיקן עיר: ונצואלה חי: וומבט צומח: ורד דומם: וו ילד: ויקטור ילדה: ורד אישיות: ויצמן חיים או ורדה מ103 המאוסה מקצוע: וטרינר
ו' ארץ: ותיקן עיר: ונצואלה חי: וומבט צומח: ורד דומם: וו ילד: ויקטור ילדה: ורד אישיות: ויצמן חיים או ורדה מ103 המאוסה מקצוע: וטרינר
י ילדה בלבן New member 25/10/03 #29 זין ארץ: זאיר עיר: זכרון יעקב חי: זמיר צומח: זעפרן דומם: זר ילד: זלמן ילדה: זינה אישיות: זלמן שזר מקצוע: זגג
זין ארץ: זאיר עיר: זכרון יעקב חי: זמיר צומח: זעפרן דומם: זר ילד: זלמן ילדה: זינה אישיות: זלמן שזר מקצוע: זגג
S sattla New member 25/10/03 #31 ח' ארץ: חבש עיר: חיפה חי: חדף, חרגול. צומח: חרצית הסלע, חסה. דומם: חצץ ילד: חיים ילדה: חנה אישיות: חיים וייצמן , חנה לסלו, מקצוע: חייט 10X למרטין כי הוא רצה להופיע כאן. אז הנה אתה כאן, מרוצה?
ח' ארץ: חבש עיר: חיפה חי: חדף, חרגול. צומח: חרצית הסלע, חסה. דומם: חצץ ילד: חיים ילדה: חנה אישיות: חיים וייצמן , חנה לסלו, מקצוע: חייט 10X למרטין כי הוא רצה להופיע כאן. אז הנה אתה כאן, מרוצה?
S sattla New member 25/10/03 #48 רק רציתי להדגיש נקודה. . ורציתי להגיד גם שאם שלי לא מתקבל אז גם הוטרינר שלך לא מתקבל ואז זה בסדר, ואגב חבש זה ארץ.
רק רציתי להדגיש נקודה. . ורציתי להגיד גם שאם שלי לא מתקבל אז גם הוטרינר שלך לא מתקבל ואז זה בסדר, ואגב חבש זה ארץ.