רעיון למשחק חדש

Popeye78

New member
רעיון למשחק חדש

בהשראת עזיבתה של נימסט את הנהלת הפורום לטובת לימודים אקדמיים אני מכריז בזאת על פתיחת שירשור "איפה ומה היא/הוא למד/ה?" נא להמנע, כמובן, מחיפושים באינטרנט, זה לא הרעיון.

Popeye78

New member
איינסלי הייז

משפטים בהרווארד. (או כפי שסם קרא לזה baton twirling)

smiley chloe

New member
סי.ג'יי קרג

למדה באוניברסיטה של קליפורניה "ברקלי" (U.C Berkeley) ועשתה Master degree (אני לא יודעת מזה בעברית..
)

MA, תואר שני

אני חושבת שהיא למדה במקום נוסף -- ווסלי ? בכל מקרה, ה-BA וה-MA שלה ממקומות שונים.

אסל

New member
London School of Economics?

לא זכרתי את זה (האמת היא שלא זכרתי על אף דמות איפה היא למדה), אבל זה המקום שבו למד גם ג'ים האקר, שר המינהל וראש הממשלה בספרים "כן אדוני השר" ו"כן אדוני ראש הממשלה". והאמפרי וברנרד, פקידי הממשל שלו שלמדו כמובן באוניברסיטאות היוקרתיות ביותר, מלגלגים עליו בגלל המוסד האקדמי הנחות בו הוא למד.

Popeye78

New member
אלי בארטלט

רפואה בג'ונס-הופקינס, לא זוכר במה היא התמחתה.

וזואי בג'ורג'טאון [+ עוד על אלי]

אנחנו לא יודעים במה זואי התמחתה, אבל אנחנו בהחלט יודעים שהיא לוקחת קורס בצרפתית וקורס על קולנוע במאה ה-20, ולא היסטוריה, פילוסופיה או כלכלה כמו שאבא שלה היה רוצה. אלי -- אנחנו יודעים שהיא עובדת במעבדה שעושה מחקרים אפידמיולוגים על מחלות מין, לא ?

אביגייל בארטלט

אני לא חושבת שאנחנו יודעים איפה היא למדה, אבל היא רופאה, כמובן, מומחית בכירורגיית חזה [thorasic surgery] ואולי גם רפואת חירום [emergency medicine], אבל בזה אני כבר לא בטוחה. אם אני לא טועה, היא מלמדת ועובדת בשני בתי חולים בבוסטון- הרווארד ועוד אחד. למרות שלא ממש ברור לי מה היא עושה בבוסטון, לכל הרוחות - קודם היא גרה בניו-המפשייר, ועכשיו ב-DC...

smiley chloe

New member
אבי בארטלט

אבי למדה בהרווארד ויש לה תואר ברפואה.. וכן.. היא פרופ' בלימודי רפואה בהרווארד

smiley chloe

New member
דונה מוס

למדה שנתיים באוניבסיטה של וויסקונסין ואז פרשה כדי לעזור לחבר שלה.. ואחרי זה הוא זרק אותה

למעלה