רעיון למשחק חדש

n i v1

New member
רעיון למשחק חדש

לראות את העונה השישית שקניתי עושה לי רק טוב, ובהתחשב בזה שאני צלם יצא לי לחשוב על זה שלפעמים יש סצינות שמוציאות מתוכן פריימים מבריקים, כמו זה למשל שנתתי פה באחד השרשורים הקודמים מהפרק LESSONS. בכל אופן, הרגע ראיתי את face of the enemy, לא נרשמו שם פריימים מדליקים, אבל בפרק tappestry, כבר בהתחלה יש פריים טוב לדעתי, בו הפרצוף של פיקארד, אחרי שקיו מודיע לו שהוא מת וצירפתי אותו כאן. אז זה המשחק, זה השרשור, לראות פרקים, מכל סדרה, מכל עונה, לצלם את המסך ולשלוח כאן! בהצלחה

Bajoran Priest

New member
חתיכת פרויקט..../images/Emo13.gif

אם נצלם מסך בכל הפרקים ומכל העונות, יהיו לנו פה מאות תמונות

n i v1

New member
תגובה מהירה

א- בו אל תדכא את האנשים בתור התחלה ב- לא דיברתי על כל הפרקים, רק מה שאתם רואים רק מה שנראה לכם פריים טוב ג- מה רע אם יהיו פה מאות תמונות חדשות כבחירות אישיות של החברים? (וזו לא היתה שאלה)

סיוע טכני

איך אתה מצלם את המסך בזמן צפייה? לא נראה לי שזה אפשרי בכל התוכנות.

subatoi

New member
בתור תחליף זמני

אפשר לבקר באתרים כמו trekcore.com שיש להם caps לכל הפרקים (אני חושב) ופשוט לחפש שם את התמונה הרצויה (בתקווה שהיא אכן שם, כי אין להם כל פריים, מן הסתם).

CaptainOok

New member
אפשר גם עם BsPlayer

אם מריצים שם סרט, אז אפשר לעשות pause באיזשהו שלב, ואז: 1. קליק ימני על הסרט 2. options 3. capture frame 4. אחת מהאופציות שיש שם. הקובץ נשמר כברירת מחדל לספריית ההתקנה של התוכנה.

piper cub

New member
וויאג'ר, עונה 6 פרק 10

למי שעדיין לא יצא לראות וויאג'ר מומלץ בחום
בכל מקרה, בפרק הזה מופיעים כמה נציגים של הדור הבא ומעבר לזה לא אגלה יותר כלום, וחוץ מהעובדהה שזהו אחד האהובים עלי. מומלץ למי שלא ראה וויאג'ר אף פעם, לא לראות את זה כפרק ראשון - אלא לראות כמה פרקים מהעונות שקדמו לפני כן. התמונה היא של מפקדת צי הכוכבים (Star Fleet) בסאן-פרנסיסקו.

AKIRA972

New member
כל הכבוד ניב. מצורפת תרומתי שלי.

בזמן האחרון אני רואה הרבה תמונות שלך. ב-YNET וכל מיני....כל הכבוד. הרעיון של לתפוס תמונה בעלת משמעות מפרק מסויים הוא רעיון מעולה. מי שזוכר את תמונת השבוע בזמנו. תרומתי שלי מצורפת - STAR TREK THE MOTION PICTURE

למעלה