רעיון למשחק שגנבתי מעצמי
:

SupeRonit

New member
רעיון למשחק שגנבתי מעצמי ../images/Emo6.gif :

רעיון זה דורש המון יצירתיות וכוח מחשבה
דמיינו לעצמכם שיכלתם להיפטר מדמות אחת שאתם ממש שונאים ופשוט להעלים אותה מהסדרה (ובלי יכולת חזרה
) .... עד כאן פשוט,נכון ???! אבל הזהרתי שיש קטץ': כל דמות שהחלטתם שהיא לא קיימת,עליכם לשכתב את הסדרה בהתאם.זאת אומרת-אם הדמות השתתפה בעלילה שהשפיעה על הסדרה בעתיד,אז ההשפעה בעצם מבוטלת. דוגמא:אם בחרתם לנפות את ניקול-אז עליכם לזכור שניק וויקטוריה לא היו נולדים בכלל ואז שרון לא היתה חלק מהעלילה ונוח וקייסי לא היו נוצרים ("הוי חבל"
) וכך הלאה וכך הלאה .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .... .. .. .. לעבודה-ונראה אתכם שוברים את הראש לשחזר כל אירוע בעל השפעה שהייתה לדמות שבה בחרתם ולשנות בהתאם את העלילה

SupeRonit

New member
חכי ששחר יגיע-הוא יעיף אותי בבעיטה

תראי מה עשיתי לו מהפורום
ואני לא יודעת כל כך אם נעלמתי (לפחות לא מפה,תעיד "בוטן"
) כמו שאני פה בגלל האנשים (
פיפול-קיבלתם מחמאה
)-שהרי עקב כך שאני נטולת כבלים,כמעט ולא יוצא לי לצפות בסדרה
..
נ.ב:האירוניה היא ש"נעלמתי" לדודה שלי בשלושה שבועות האחרונים-ודווקא אצלה כן ראיתי את הסדרה (סבתא ודודה שלי מכורות
) ..

junny

New member
ואני חשבתי

שמה שניסית לעשות לפורום הזה זה חטיפה יזומה ולקיחת בני ערובה אני יודעת.. אני מצטערת.. לא כל כך מתאים בהתאם לנסיבות האירועים האחרונים ברוסיה אבל לפעמים הציניות קצת משתלטת עלי.

SupeRonit

New member
מה קרה ברוסיה ??!

לא מדברים היום על דברים עצובים-חוץ מעל נוח
!!!!!!!!

Dawn12

New member
איך אפשר לכעוס עליך? ../images/Emo24.gif

יש לך אישור ממני לעשות בלאגן בפורום מתי שבא לך
והיות ואף אחד עוד לא התחיל את המשחק - אני אתחיל. האמת היא שזה די פשוט מבחינתי. מישהו רוצה לנחש עם מי אני מתחיל?
ביי ביי ליבי! אם הייתי יכול להעיף את אוליביה, לא היינו נחשפים ל"מלתעות" (מי שעדיין לא יודע למי הכוונה - שיתבייש), מלקולם מעולם לא היה מתחתן איתה ואולי הוא היה טס לפריז וחוזר עם דרוסילה הרבה קודם. מה עוד היה קורה? הסיפור של ניית'ן וקישה היה נחסך מאיתנו ככה"נ, ריס היה הופך לרופא היחיד בג'נואה סיטי, ויש סיכוי שטוני עדיין היה בחיים (טרישה אולי דרסה אותו, אבל אני עדיין טוען שרופא אחר היה יכול להציל אותו). בקיצור - רק דברים טובים יכלו לצמוח מזה!
גוד-ביי כריס! אחח... מאיפה להתחיל בכלל? גם ככה היא כבר לא קשורה משפחתית לאף אחד בג'נואה סיטי, והייתי יכול לחיות הרבה יותר טוב אילו משפחת בלייר היתה מצטמצמת. הסיפור שהיה על סף גילוי עריות עם אחיה סקוט היה נחסך מאיתנו, דני היה מוצא את דרכו אל פיליס גם בלי הצרצרית (ואם לא - לא נורא), פול היה חוזר ללורן אחרי הסיפור עם קסנדרה (לורן, שובי הביתה!) והיא היתה הופכת אותו לדמות מעניינת הרבה יותר. והכי חשוב - לא הייתי צריך לסבול את הבכי, המבט האומלל, הטרגדיות, המשברים, המעשים ה"טובים", הנצחונות הקבועים בבתי המשפט, סצינות הפוצי-מוצי עם פול, ועוד כל כך הרבה דברים שבטח הדחקתי. אופס! בלי כריס אין מייקל... שיט!

ים כחול

New member
הייתי מעלימה את מרי ויליאמס ../images/Emo70.gif

ואז לא היינו צריכים לסבול את פול ... זהו זה מספיק לי חחחחחח
טוב אמשיך .... היינו חוסכים מאיתנו את כל הסיפור על אבא של פול והמריבה על כריס בין פול לדני וכל סיפורי העבר עם פול והנשים שהיו לו איזה כייף -היה חוקר שווה יותר לצח"מ כריס הייתה מחפשת מישו בעיר אחרת או נוסעת לניו יורק עם דני וכך שחר לא היה סובל אותה (ראית אני מתחשבת גם בך
) היו בטח מוצאים יותר מהר את המטריד של ויקי גם הלב שלנו לא היה נקרע
לראות את הפרצוף פודל העצוב של לין בכל פעם שפול יורד עליה כשהוא עצבני ...
... שכחתי משו ?? אם כן אשמח להיזכר
המון סבל היה נחסך בלי מרי ויליאמס הא?

למעלה