רעיון למשחק

רעיון למשחק ../images/Emo151.gif

בליל אמש, בעודי הוזה על הא ועל דא, עלה בראשי הרעיון הבא למשחק (מתאים במיוחד לשעות ערב ולילה, בהן נוטה האדם להרהר בפנטסטי): כשעוברים דירה, פתאום נכנסות שלל מטלות שגרתיות לסדר היום: צריך לעשות קניות, ללכת לבנק לשלם חשבון, לנקות את הדירה, לבשל וכו'. הפעולות הללו יכולות להפוך לאפרוריות ולא מעניינות - אבל לכן יש לאדם דימיון. חשבתי שמה שאפשר לעשות במשחק כזה זה לקחת מטלה כזו, ולדמיין איזה דבר נהדר, מופלא ומעורר יכול לקרות במהלכה. זה אמנם לא מבטיח שבמציאות משהו מזה יקרה, אבל לכו תדעו. זה יכול להיות כל דבר - החל מלמצוא שקל על הרצפה (ובסיכוי טוב כנראה שהחלום הזה באמת יכול להתגשם) או לקבל הבזק פתאומי לתרופה לסרטן. ועל כן, הבה ננסה לדמיין אילו דברים פנטסטיים, מוצלחים ומעוררי השראה יכולים בדמיונכם לקרות - בעת עריכת הקניות בסופר

והחלום הפנטסטי שלי

הוא אמנם לא כ"כ מעודכן, אבל פעם הוא מצא חן בעיני מאוד כך שאני לא ממהרת לוותר עליו. זה מתחיל מזה שלפני מספר שנים הייתי מאוהבת בטירוף באיזשהו בחור. הוא היה נבון ונחמד, וכמו כן כה חתיך עד שזה היה ממש לא בסדר. הקוץ בכל העניין היה שמסיבות כאלו ואחרות זה לא היה מאוד בר מימוש, וכך הייתי מוצאת את עצמי לפרקים נאנחת בצער ומהגגת לחברתי - "לו רק הייתי פוגשת אותו בסופר...": כן, בדמיוני זה היה יכול להיות מאוד נחמד, להתחיל כך מאפס: אני פוסעת במעברים, אורות ניאון מכל עבר, ומגיעה אל מקרר מוצרי החלב. הקוטג' שם, כך גם השוקו. אני רוצה מוצר מהמדף העליון, אך בהיותי מתונה לא רק בדעותיי, מתקשה להגיע. וכך אני פונה בבקשה לעזרה לבחור שבמקרה עומד ומתחבט אף הוא (טרה או יטבתה), ובהיותו עז נפש וגם לא-גמד, הוא מביא לי את מבוקשי. מהון להון מתפתחת לה שיחה, ואת הסופר אני יוצאת כשאני מצויידת לא רק בשקית מוצרים, כי אם גם בדייט תקני שנקבע לערב או שניים אח"כ. לא ברור למה דווקא הסופר היווה את הסביבה לחלום הספציפי הזה, אבל אני חושבת שזה בגלל השגרתיות שבו, שהכל נינוח, באיזי, בלי תסבוכות מיותרות.

קישקוש

New member
החלום שלי..

לא גדול, ולא מציאותי. להגיע לסופר ולגלות שכל החנות בחצי מחיר.. (או לפחות המוצרים שאני צריכה..) :)) אגב- מצאתי דירה!!! ברכות לי! דירה מהממת עם עוד שתי שותפות, קרובה מאד (מ-א-ד) למקום העבודה שלי! אחח.. כיף שתמיד בסוף הכל מסתדר..

מזל טוב ../images/Emo142.gif

את כבר שם זמן מה, לא? פשוט בשרשור של היתרונות בשכונה סיפרת כמה זה נחמד שהדירה שלך קרובה להכל, אז הנחתי שלפחות מאז את גרה שם. מכל מקום, ספרי קצת עליה!

קישקוש

New member
תודה רבה! ../images/Emo9.gif

אז ככה: שתי הדירות הן בקרית אונו. הדירה הנוכחית שלי היא ברחוב המאונך לרחוב שאליו אעבור. 7 דקות הליכה בין הדירות, ושתיהן נמצאות במרחק של 5 דקות הליכה מהמרכז המסחרי והקניון.. הדירה היא דירת 4 חדרים ע-נ-ק-י-ת, נראית משופצת, נקיה ומסודרת, שהיתה שייכת לזוג עם ילדים שגדלו זה מכבר, ולכן הם עברו לבית יותר קטן, ואת הגדול הם משכירים. בדירה גרות כיום 3 שותפות. אחת מהן מתחתנת, ולכן היא מחפשת מחליפה. הייתי בדירה, ראיתי את הבנות, והן חמודות מאוד. הבעיה היחידה היא שהבחורה עוזבת רק בעוד שבועיים במקרה הטוב (היא מתחתנת בינואר, אבל כבר קיבלה דירה אחרת..), ואני צריכה לעזוב בתחילת שבוע הבא (לא הקרוב), כך שיכול להיות שאצטרך לישון קצת בבית ההורים.. מילא.. סוף טוב, הכל טוב.
תודה לכל המאחלים. :)

התמ-ים

New member
את בטח יודעת,

שבסופר, תמיד מורידים מחירים לחצי מחיר, אחרי שהכפילו את המחיר ב 3. נכון חביב מצידם?

אודטית

New member
החלום הגדול שבסופר ימכרו לנו,,,

רק מוצרים שנבדקו ואינם פוגעים בבריאותנו, כמו עגבניות המלפפונים ושאר הפירות הספוגים ריסוס והגורמים לנזקים בשרירים שבגופנו,שנוכל לאכול ירקות ופירות טבעיים ועסיסיים בלי ריסוס , ובלי השקיית מי-שופכיןלגידולם. האם צריך להיות עדיין בגדר חלום ,שנוכל להתקיים מלחם בריא שגדל ללא ריסוס,מסוגי הקמח אמיתיים ולא מפסולת ומהחיטה שתגדל נקייה מריסוס בשדות ,אותם מרססים יום יום בארצינו בעזרת מטוסי -ריסוס, וכך מוכרים לנו את פת- לחמנו הספוגה בריסוס יום יום. וחלום גדול לאכול סטייק נקי מרעלים: ללא התרופות והאנטביוטיקה שיום יום מוזרקים לבקר הגדל בארצנו,ושאנחנו נדרשים לשלם במיטב כספינו עבור בשר הספוג כולו בתרופות,וזאת בשל אדישותינו,לנו זה לא יקרה,אנחנו לא נחלה, ואנו רק חולמים שבשר זה מחזק אותנו בויטמינים: אין לגידולי הבקר עשב אורגני ללא ריסוס כמו במרעה בשוויצריה,לכן הבקר בארץ מורעל מהירק המרוסס שאוכל ומהתערובת שמפוטם בהם,ומקבל אנטביוטיקה כדי שישרוד עד לשחיטתו.והמחיר תרתי משמע: המחיר על בריאותינו,ועל כספינו.: אנו קוני הבשר. וכנ"ל התרנגולות שפיטמו בתוך המזון בטיפות האנטביוטיקה .כדי שישרדו לשחיטה. היום ענף המזון הפך למסחרי, וגם בתי הטבע לא תמיד "מושלמים",גם הם מחזיקים מזון "בריא" שלא ידוע להם ולא בדקו מקורות גידולו. כמו ביצים אורגניות,ובשר אורגני, שמגיעים לחנויות ,מאנשים שנפלו כלכלית ובהסבה מקצועית הגיעו לענף הלול במושבים, בשל כדאיות הרווחים. ולא תמיד נותנים תנאי גידול "בריאים " לעופות הנחנקות בכלובים בצפיפות. והחלום הכי גדול: שכל אחד מאיתנו ייתן דעתו למה שנכנס לסל הקניות : שלא יכיל חומרי צבע וחומרים משמרים ושמן פסול למאכל,לקנות רק שמן עם סמל של פיקוח מועצת הזיתים,ואם אין סמל שכזה על בקבקוק השמן בסופרמרקט, הרי השמן פסול ומחומצן,מרעיל את דמנו,ופשוט לא לקנות,שכל בקבוקי השמן הפסול יישארו על המדפים ,כך נכריח את מנהלי הרשתות לעשות מהפך, ולהשיג עבורינו רק מזון בריא. אם נתחיל קודם בשמן-מאכל , ונקבל שיפור איכותי בשמן שנמכר בפיקוח, מועצת הזיתים ,והסמל יופיע על כל בקבוק, נוכל להמשיך ולשפר את איכות הסוכר אשר עובר תהליך צביעה והלבנה,ונדרוש לייבא עבורנו סוכר קנים, מקנה סוכר אמיתי, בפיקוח וחותמת ,כמו בחו"ל, ובמרגרינה שכולה מורכבת ממוצקים מוקשים וחומרי שימור, במקום משמן משובח,ושוקעת בדפנות העורקים ,ובבדיקות הרפואיות חצי מדינה סובלת משומנים בדם ומחלות לב,לכן חייבים לגרום לשינוי המזון, לשיפור איכות חיינו ולקבל לתמורה מלאה לכספינו,וזאת למען בריאותינו ולמען ילדינו דור העתיד שלנו ,שלא יבואו עליהם לעולם ,מחלות העידן המודרני, הקשות. מקווה שהחלום יתגשם למען כולנו ונצא מהאדישות ולא ניתן יד למפעלי המזון להמשיך ולהרעיל את בריאותנו, ושנגדל דור ילדים בריא,שאינו פוגש על המדפים בסופרמרקט סוגים של ממתקים ,ריבות סוכרים ומשקאות מוגזים המרעילים את דם ילדינו עם צבעי המאכל מלאכותיים ושומנים השוקעים בעורקיהם.צריך להלחם בנגע זה של רשתות השווק במכירת אוכל פסול למאכל אדם . !!!! אשמח לקרוא תגובות בפורום זה, האם זה רק חלום או האם אפשר לשנות את איכות חיינו?

למעלה