רעיון למשחק

ק י צ י ס

New member
רעיון למשחק

תגידו לי אם הוא טוב או לא: קוראים לו: סוף הדרך משלכם צריך לקחת שני מתמודדים מהעונה ולעשות זוג- זה חייב להיות דתי וחילוני אי אפשר דתי דתי או חילוני וחילוני. אחרי שעשיתם 12 זוגות מכל המתמודדים אתם עושים סבבים כל סבב חייב להיות בן ובן דתי חילוני בת ובת דתייה חילונייה וכמו שאתם מכירים. שסיימתם לעשות סבב כלשהו אתם כותבים על הסבב מי הודח באיזה יום ומי עלה לסבב הצלה ומי לגמר. אחרי שעשיתם את שלושת הסבבים אתם צריכים לעשות סבב הצלה ולהגיד את המקומות של כל זוג. ואז כמובן הגמר ולהגיד כל יום מי הודח. נ.ב. אסור לעשות זוג שקיים באמת בעונה.

אוקיי..גם אני עשיתי משחק דומה

ואף אחד לא כתב לי...
אז אני עושה בינתיים..
אמממ... ז'ניה ואריאל יהודית לבי ואמילי דנה וחי נועם ואוהד... אני אמשיך אח"כ פשוט אני חייבת לז-ו-ז!-!...ביי ביי

דנה וחי??

למה?? מה חי עשה שזה מגיע לו? היחיד שמגיע לו עונש כזה זה אריאל כי הוא ממש מעצבן!!

ק י צ י ס

New member
שלי סבב ראשון!

רותי ולירון איתי ז"ל וישאל יהודית לבי ואמילי מידן ויהודית בן נון. ביום הראשון עפו מידן ויהודית בן נון. ראשונים הגיעו ביום זה רותי ולירון, אחר כך יהודית ליבי ואמילי, ואחרי שתי דקות הגיעו איתי ז"ל וישאל, ואחרי 14 דקות הגיעו מידן ויהודית בן נון

מגניב אבל...

לא הבנתי....אוקיי אז לוקחים את כל המתמודדים של העונה, מחלקים לצוותים שונים ממה שבאמת, מחלקים אותם לסבבים ואז.....איך יודעים מי עלנה לגמר ומי לא?? אנחנו מחליטים?? ומה, כל שבוע כותבים את הסבב שלכם ומי הודח??

דנה היא סה"כ

נחשית שאין לה אומץ ללכת לאמילי ולהגיד לה מה שהיא רוצה אז היא הולכת ומקללת אותה בלי בושה באירוח. אלק דתיה דתיה עם מיני. ושני דברים לא הבנתי, 1.אתה מחליט מי הודח כל פעם?? 2.כל שבוע כותבים מי הודח??

ק י צ י ס

New member
תשובות

א) כן, אתה מחליט מי הודח לפי דעתך ב) כל יום כותבים מי הודח. ואל תשכחו לעשות גם סבב הצלה

מה זה בכלל קשור../images/Emo35.gif

סליחה אבל את מדברת הרבה שטויות... זה שאת אוהבת את אמילי זה דבר שונה לגמריי(וגם אותו אני לא מצליחה להבין) ואמילי היא באמת רעה ומגיע לה שידברו עליה ככה..כמו שהיא עושה את זה בדרך שלה(חשוב לציין: בצורה מאוד מגעילה) אז זכותה של דנה להגיד עליה ככה ואין שום קשר לדתיה או לא. לדתיים אסור להביע את עצמם
מה השטויות... אמילי יכולה להצליח גם בלי זה שהיא תאחל לאנשים כל מיניי דברים. הכל תלוי בה וברותי
היא חושבת שאם היא תקלל זה יעזור לה
בחיי איזה בנאדם רע היא.

לא אמרתי

שלדתיים אססור להביע דעה. אני אומרת שאני חושבת שככה לא מתלבשת ומתנהגת דתיה ושהיא מבישת את הדת. לא בגלל זה שאני שונאת אותה בגלל איך שהיא מתנהגת ומתלבשת. ואני שונאת אותה כי זה ממש לא יפה גם אם היא הייתה מקללת את הבן אדם שאני הכי שונאת זה עדיין היה מגעיל, גלל שלא היה לה אומץ לבוא אליה פנים ל פנים אז היא מקללת אותה כשהיא יושבת באירוח ואף אחד לא יוריד את זה בעריכה. לדתיים מותר להביע את עצממם אבל אסור להם ולא לשום בן אדם שהוא לא דתי לקלל כמו שהיא קיללה את אמילי שאני לא אחזור על זה כי זה היה קללות מגעילות. גם אני במקום אמילי הייתי שונאת את דנה טם היא הייתה מדברת אליי ככה.

איך את רוצה שהיא תתלבש../images/Emo35.gif

היא מתלבשת בסדר גמור..מה את רוצה ממנה
ואין לי ספק שאם אמילי הייתה מתארחת היא הייתה עושה את אותו הדבר. "קיללה את אמילי"-היא לא קיללה אותה,היא רק אמרה מה היא חושבת עליה ותאמיני לי שהיא צודקת ב-100 אחוז
אין לאמילי הזאת לא דין ולא דיין והיא מלכלכת את הפה שלה חופשי. פשוט מרשעת..עוד לא ראיתי כזה יצור בסוף הדרך

זה שהיא אומרת

אמילי את מגעילה וכלומניקית ואני לא יודעת איך בעלך סובל אותך זה לא קללה? וזה שהיא כל הזמן אמרה שהיא טיפשה זה לא קללה? בן אדם שמתנהג ככה לבן אדם אחר לא שווה כלום בעייני

הו,עכשיו את מדברת לעניין...

אז חביבתי: כל מה שאמרת כרגע מאפיין את גברת אמילי,לא
היא לא ירדה על אנשים
היא לא איחלה להם כל מיניי דברים
את רואה,בסוף יוצא שאמילי היא כזאת

אני לא מדברת עכשיו

על אמילי, אני מדברת על דנה. זה לא משנה כלפי מי היא התנהגה כמו שהיא התנהגה, זה לא משנה. מה שמשנה זה שלא מדברים ככה לאף אחד, וכל מי שעושה את זה בעיני לא שווה כלום.

זה בדיוק העניין אבל../images/Emo70.gif

ומה עם אמילי
איך שהיא מדברת על אחרים את לא אומרת
בחייך אלה,את יודעת שאני צודקת :|

למעלה