רעיון למתנה שאי אפשר לקנות בכסף

שירי ל

New member
רעיון למתנה שאי אפשר לקנות בכסף ../images/Emo13.gif

לכבוד יום הולדת 60 של חמותי, אספנו כולם תמונות מכל מיני שלבים בחיים- ילדות, חתונות, וכל מיני אירועים חשובים. כל מיני תמונות מרופטות שאף אחד כבר לא זכר שהן קיימות סודרו יפה יפה באלבום חגיגי, לפי סדר כרונולוגי- עם כל מיני טקסטים יפים וברכות מהילדים. כשמקבלים מתנה כזו, כל החיים פתאום עוברים מול העיניים וזה מאוד מרגש.

../images/Emo104.gif רעיון נהדר! כל הכבוד!

זה מאוד כיף ללקט תמונות מכל מיני מקומות ולאסוף לאלבום מרגש. מתנה נפלאה.

פיתוח הרעיון הזה...

ראיתי אצל שכנים שעסו ל"סבא וסבתא" לוח שנה וכל חודש הדביקו תמונות של הנכדים שנולדו באותו החודש, וכן ציון אירועים כמו חתונות וכו´ הכל כמובן מלווה בתמונות משפחתיות מקסים!!!

ענבל30

New member
מתנות אישיות מרגשות ולא יקרות

זה המוטו, מאז שאני קצת מוגבלת בתקציב, אבל תמונות של רומי יש לי המון, וגם מדפס וסורקת - אופס
סורק ומדפסת.
לראש השנה הכנתי לכל הסבים והסבתות של רומי (3 זוגות
) לוח שנה שעשיתי בתוכנת וורד, כשכל האירועים המשפחתיים, ימי הולדת, ימי נישואין וכו´ - מצויינים כמובן מראש. הלוח הוא לוח "נתלש" כשכל חודש תולשים דף, ובדף העליון שמתי 2 תמונות יפות של רומי ושל רומי אתי, ברכה: "לסבא וסבתא שנה טובה ומתוקה" וציפוי למינציה קשיח שעושים בכל בית דפוס ב-15 ש"ח. את החיבור עשו לי גם בבית דפוס, עם ספירלה מפלסטיק. יצא כל כך מקצועי ומרשים, שכולם הזמינו כבר עוד אחד לשנה הבאה.
ראיתי אצל חברה (טלי של גלי, מותר להלשין?) מגנטים קטנים עם תמונות של גלי המקסימה - קונים מסגרות קטנות וסליל של מגנט שגוזרים ומדביקים מאחור, כל כך פשוט וכל כך יפה.
ליום הולדת 80 של סבא שלי, הכנתי לו מצגת שקופיות עם תמונות מתקופות בחייו, עם הנכדים, משחק שחמט וכו´. כולם מאוד התרשמו - זה פעל נון-סטופ בזמן האירוע שהיה במסעדה. די קל להכין, למי שיודע להשתמש בפאוארפוינט, ומי שלא ומעוניין - אני אשמח לעשות (בתשלום כמובן - ואל תהרגו אותי על הפרסומת העצמית) לבן דוד שלי יש בר מצווה בקיץ הקרוב, ואני מקווה להכין לו גם מצגת דומה. וכמובן ליום ההולדת של רומי, שאוטוטו מגיע
אין ספק שהמתנות האלו, שמראות על מחשבה והשקעה, לאו דווקא כספית - הכי מרגשות ומשמחות.

אין ספק שהשקעה של מחשבה היא הכי

שווה. קניתי את הרעיון של המגנטים, תודה לטלי על הרעיון ולך על ש"הלשנת" עליו. לגבי לוח השנה, חשבתי על זה בעבר אבל סוגיית הנכדים הנוספים חוץ מהילדות שלי היא קצת רגישה (עדיין אין כאלה), אז אני מחכה עם זה, כדי לא לזרות מלח על פצעים (לא של חמי וחמותי...).

jole

New member
רעיון מקסים שיושם אצלנו../images/Emo104.gif

אחינית של בעלי הכינה אלבום כזה בסיגנון של "חיים שכאלה" ליום ההולדת ה-70 של חמי. שום דבר בעולם לא היה מעלה דמעות והתרגשות על פניו כמו ההשקעה המדהימה הזו. והוא יקה אז דמעות זה לא משהו שבא בקלות

למעלה