רעיון למתנה

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
רעיון למתנה ../images/Emo35.gif

היום אנחנו חוגגים 3 שנים להכרות שלנו. אנחנו הולכים למסעדה (אותה אחת שהיינו בה בשנה הראשונה ובשנייה). יש למישהו רעיון למתנה (סמלית ולא יקרה)? אתם בכלל עוד חוגגים את יום ההיכרות שלכם או רק את יום הנישואים?

דפי26

New member
אנחנו חוגגים גם וגם

לפי דעתי כל יום הוא סיבה למסיבה....... מתנות סימליות יקרות ללב ולא לכיס: לחרוט על עט הקדשה להקליט קלטת עם שירים שקשורים לשניכם לצרוב דיסק על אותו עקרון להכין לו פנקס קופונים לשים לו דובון מקסים על המיטה על הכרית שלו יש את המתנות החומריות יותר: בוקסר עם ציורים משעשעים חולצה נעלי בית אני באופן כללי כמו שפעם אמרתי אוהבת מתנות שמורכבות מהמון מתנות קטנות שמסמלות דברים בקשר שלכם .את יכולה לקחת קופסא ולשים בתוכה המון דברים קטנים ולכול אחד יצורף פתק: שוקולד בצורת לב-כי אתה כל כך מתוק קלטת עם שיר אחד בלבד-השיר שלכם וכו וכו דברים שקשורים בכם ,בו,בתחביבים שלו

אתי@

New member
אולי משהו כמו

זר פרחים שמן לעיסוי עוגת לב נר יפה (יש עם לבבות) לאוירה רומנטית גרביים שכתובת עליהן "אוהבת אותך" ספר קליל שעוסק באהבה אנחנו לא ממש חוגגים אבל מציינים. לא שוכחים

maz

New member
מצאתי!

תודה על ההיענות. הוא לא ממש מבין את משמעות המתנות הקטנות הרומנטיות. הבאתי לו פעם נר ריחני כשרק התחלנו לצאת, ומצאתי אותו דחוף בקצה הארון שלו לאחר שנתיים כאשר הוא פינה את הדירה שלו. הוא בכלל חשב שזה של השותפה שלו. אני חוסכת מעצמי להעלב ממנו שוב... אז הייתי עכשיו בחנות ספרים. יש ספרים (לא ממש חדשים) של "איך לעצבן את הגבר שלך" ו"איך לעצבן את האישה שלך". אז קניתי את שניהם - מתנה לי ומתנה לו. זה די מצחיק איך שנינו יודעים לממש לא מעט מהרעיונות שבספר: הוא מעיר לי על כל דבר שאני עושה עם האוטו (נהיגה, חנייה, סידור המושב והמראות) ואני מציקה לו עם הנעלים שהוא משאיר בסלון ושואלת אותו עשר פעמים ביום אם הוא זכר להתקשר או לשלוח או לעשות משהו שקבענו שהוא יעשה. עוד חודשיים יום נישואים. אני לוקחת את הרעיונות שלכן (שמן עיסוי - רעיון מתאים בול) והפעם אני אתכונן בזמן.

דפי26

New member
ואני אקח את רעיון הספר שלך

לבעלולי היקר. יום חמישי חגגנו 10 שנים יחד (מתוכם נשואים פחות מחצי שנה).בגלל הטיול בחו"ל לא היה צורך במתנות רק יצאנו למסעדה

למעלה