רעיון למתנת סוף שנה

א תי

New member
רעיון למתנת סוף שנה

מגיעה סוף שנת הלימודים, ואני מחפשת רעיונות למתנות לצוות השונה. יש הרבה צוות, כך שאני חייבת להגביל את עצמי בהוצאות... רציתי רעיון של מתנה קטנה למורה השלימה, לסייעת, למרפאה בעיסוק, מרפאה במוסיקה, באומנות ובתנועה. ורעיון למתנה יותר רצינית - לסייעת שנתנה את הנשמה שלה לעבודה, לקחה חלק פעיל בכל הישיבות, הייתה מעורבת, אחראית ובקיצור - הסייעת המושלמת - כזאת שלכל מחנכת בחינוך מיוחד חולמת לעבוד איתה. היא עבדה נורא קשה, וממש השקיעה בעבודה, ואני ממש רוצה לתת לה מתנה מיוחדת, שתביע את הערכתי. יש לי עוד סייעת שעוזבת את בית הספר ובת שירות, אבל בשבילן, חשבתי להכין משהו עם התלמידם (לסייעת שתעבוד כמזכירה רפואית - אנחנו מכנים סט של שלוש מגירות מקרטון ביצוע, שהתלמידים יקשטו, ולבת שירות נכין מחברת עם ציור של כל תלמיד וכריכה משותפת - וקלסר (כאשר החוצצים, והכיסוי מעבודת התלמידים). אשמח לקבל כל רעיון!!

2_be

New member
רעיונות...

הי, אם אין לך שום דבר נגד ספרים.. את יכולה לתת את הספר "אל תקח הכל ללב- טיפים והצעות לחיים טובים יותר" אני קיבלתי אותו כמתנה בהקשר זהה... ויש עוד כל מיני ספרי מתנה דומים או ספרים אחרים (למשל, אני יודעת שיש ספר שמדבר על המוסיקה של מוצרט כבעלת כל מיני תכונות שמשפיות לטובה על ילדים ומבוגרים, זה יכול אולי להתאים למרפאה במוסיקה) זהו בינתיים...

הרעיונות שלי..

אם ברצונך לקנות את המתנות - רעיון נחמד - כוס ועליה רישום "תודה מכל הלב" או משהו בסגנון. לדעתי, כל עבודה שתיעשה עם הילדים תשאר כמזכרת הנוגעת ללב.. רצוי להגיע לרמה גבוהה של עשיה ע"מ שלא תרגישי אי נוחות בנתינה. >יוצאת מתוך הנחה שניתן להעזר במורות לאמנות בביצוע< ניתן לעשות חמסות מגבס עם הילדים, לצבוע אותן ולמרוח מעל לקה. אפשר גם עבודות בחימר >מוביילים למיניהם, קערות, עציצים<, נצרים >סלסלות<. אני עוזבת ביום ראשון הקרוב וקיבלתי תמונה גדולה ממוסגרת שהילדים ציירו! לקחו מסגרת גדולה ועליה פרסו בד וציירו עם צבעי משי >אותו תהליך כמו בציור משי..> לאחר שהצבע התייבש גיהצו ומיסגרו.

חני ב

New member
מספר רעיונות

המתנות הן ממך באופן אישי? עט עם חריטה, זר פרחים, חולצה עם הקדשה (אני מכירה מקום בו ניתן להשיג חולצות מאד בזול) לסייעת המושלמת: תכשיט

חני ב

New member
אתי, חשבתי על עוד רעיון

יש היום בשוק סימניות מאד יפות.

למעלה