רעיון לסוף שנה כיתה א'

ayaly2

New member
רעיון לסוף שנה כיתה א'

היי שוב לכולכם
אני צריכה עזרה לרעיון הצגה לסוף שנה כיתה א' מסיבת סיום שעה וחצי יחד עם ההצגה,משחקי הורים וילדים כל רעיון התקבל בברכה. זו פעם ראשונה שלי בגילאים אלו תודה

חבל שאת נזכרת בדקה התשעים

לא הייתי רוצה מחנכת הכיתה שאת אמורה להפעיל . עלייך ללמוד לפני שאת מציאה את עצמך לעבודה ולא להמתין לדקה ה90 ועדיין לא יודעת מהי התוכנית. מבחינתי כמחנכת כיתות א' שנכנסת לפורום כסמויה ושואבת רעיונות נפלאים הודעה כשלך היא כשלון למפעילים טובים אחרים שכן עושים את העבודה כמו שצריך. לכן אילה למדי היטב את עבודתך וכבידי אותה, ילדים הם לא משחק או סתם עוד ארוע שחולף! קרן מחנכת כיתות ג' ד' במישור החוף.

דודרינה

New member
המורה , קיבלת נכשל בשגיאות כתיב

ולא, לא מה שתיקנת! וההודעה כל כך מתנשאת שחצנית וביקורתית ללא טעם, שראוי שתתנצלי. ________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "גם להתנצל צריך לדעת איך"

ayaly2

New member
שלום גם לך

חבל שאת ישר שופטת ...אני לא ארחיב בדיבורים רק אומר לך שזו הכיתה של האחיין שלי ואני פשוט עושה להם טובה ואני יודעת בדיוק מי אני ומה היכולות שלי. שיהיה לך יום נפלא

feyoula

New member
מאמי אני אגיד לך מה

הכי טוב בדברים האלה זה לשבת עם הילדים, כך לדעתי לפחות. בכיתה א' הם כבר מספיק גדולים בשביל זה. תשאלי אותם שאלות מנחות שיסערו את מוחך ותראי לאן נושבות הרוחות. כך תצא מסיבה שהילדים יהנו להכין ולא משהו שבאים מלמעלה ומסבירים ומלמדים אותם והם מרגישים כמו חיילים בתוכנית של מישהו אחר... זה בסך הכל מסיבה שלהם והכי חשוב שהם יהנו כי ההורים מימלא נגררים לדברים האלה. את יכולה להציב מסגרת. להגיד שתהיה הצגה ולשאול על מה הם היו רוצים להציג. להציע להם אפשרויות שיחולקו לזוגות או קבוצות וכל קבוצה כזו תכין קטע ואז יציגו את הקטעים. בין לבין אפשר לעשות כאילו "פרסומות", או איזה ילד שרוצה לספר בדיחות, ילדות שרוקדות בחוג ג'אז או מעברים שכאלה. הילדים אוהבים להתגאות בדברים שהם הכינו. מבטיחה לך שאחרי מפגש כזה עם הילדים תצאי עם ערמות של רעיונות והבנה על מה מתאים לכיתה הזאת ולילדים האלה ספציפית. אז זה בקשר לזה. הפעלות הורים וילדים אפשר לבקש תמונות של כל הילדים כשהם תינוקות ולעשות משחק ניחושים, לשאול את ההורים כל מיני דברים על הילד ואת הילד כל מיני דברים על ההורה ואז להושיב אותם בקבוצות חבורת הורים מול חבורת ילדים ולראות מי מנחש יותר. זה גם יוצר אוירת קרבה כזו שההורים משתעשעים בנוסטלגיה ונזכרים מחדש כמה הם אוהבים את הילד הזה שבדיוק עכשיו בתקופת מרדנות מעצבנת ויושב להם על הנשמה. עוד משהו שרוב ההורים אוהבים זה לשבת בצד ולעודד בלי שהם צריכים לעשות משהו בעצמם. אז ניתן לעשות שתי קבוצות של ילדים שההורים שלהם יושבים מאחוריהם ויש תחרויות בין הילדים וההורים מעודדים אותם, רושמים נקודות ומחלקים פרסים. מושיטים יד לכיף למרוץ שליחים ותפקידים שכאלו. טוב אני חייבת לזוז אל המאמר שלוחש לי באוזן "חדל קשקשת יא בטלנית" .. שיהיה בהצלחה! פיולה

פיולה מקסימה ,יופי של תשובה וקרן שמש

איפה הקרן ואיפה השמש. עם כל הכבוד לך קצת רגישות לזולת לא תזיק. הנושא שהעלת הוא חשוב אך אפשר ורצוי ללבן במסר אישי את הדברים ולברר פרטים לפני שיוצאים להתקפה , ככה להלבין פני גולש ? התנצלות תשנה את התמונה
שבת שלום דבי

feyoula

New member
אויש מסכנונת, בטוח שיהיה טוב!!!

איזה כיף לראות אותך כאן:) תרגישי טוב ושבת שלום.

ayaly2

New member
שבת שלום דבי../images/Emo140.gif

היי דבי אני שולחת לך אנרגיות של החלמה ובריאות...
ותודה על פרגון

תודה עומרי גם אני שמחה לחזור....../images/Emo13.gif

עוברת עליי תקופה לא קלה ואני בטיפול
מזל שיש משפחה שתומכת וחברים טבים. אני מתאוששת אך שלמה עם החלטתי למכור הכל. לכשארגיש טוב יותר אוכל להעלות שוב סדנאות לבקשתכם בכייף.... דודינקה אתה בסדר? מתה עלייך גמדה

למעלה