רעיון לסקר חדש

רעיון לסקר חדש

מיכל,לדעתי הגיע זמן להחליף את הסקר מפני שהסקר הנוכחי הוא מלפני חצי שנה והוא מתייחס למפגש פורום מהחופש הגדול שבכלל לא התקיים בסוף. אז,הנה הרעיון שלי,אם זה מוצא חן בעינייך אז תשימי אותו: האם אתם צופים בשידורים החוזרים של "לחיי האהבה"? א.ברור,אני מטורפ/ת על "לחיי האהבה",לא מפסידה שום פרק אפילו שאלה שידורים חוזרים. ב.כן,זה נחמד לראות את זה שוב ולהיזכר בימים עבר. ג.כן,אני משלימ/ה פרקים שלא ראיתי. ד.לפעמים,כשאני ער/ה במוצאי שבת אז אני צופה. ה.לא,השעה מגבילה אותי,בדרך כלל אני ישנ/ה בזמן הזה. ו.לא,אני בגמילה מ"לחיי האהבה". ז.לא,אני לא אוהב לראות שידורים חוזרים,אין לי חשק לראות אותו דבר עוד פעם. ח.מה?יש שידורים חוזרים?אפילו לא ידעתי מזה.

תשובות שלי!

ברור שא' אני רואה שידורים חוזרים כל מוצאי שבת וגם מקליטה את זה חולה על הסידרה הזאת ועל סופי המושלמתתתתתתתתתתתת

וואו כל הכבוד!

אני רואה לפעמים,כשאני ערה במוצאי שבת.זה נחמד לראות את זה ולשקוע בנוסטלגיה.

לכולם!!!!!!!!

ממצב? איך המרגש? המון זמן שלא הייתי פה ורצית להגיד שיתגעגתי פגשתי את סופי המדימה ביום ראשון ואני ישים מחר תמונות לכולם תמשיכו לגעת באושר ואל תשכחו לשתות לחיי האהבה אוהבת המון רעות

אהלן מה שלומך מתוקה?

נחמד לשמוע שהתגעגעת.איפה פגשת את סופי? קצת עדכונים לכולם: אתם יודעים שביום ראשון עולה הטלנובלה החדשה "מיכאלה" בה משחקים גיל פרנק ונתי רביץ אב ובן?ערוץ 3 20:05 וביום ראשון גם עולה העונה החדשה של "אהבה מעבר לפינה" עם יהודה לוי. ערוץ 2 19:15

לאורנית!

ממצב? היתה לה הופעה בנתניה היא מזה מתוקה אני ישים תמונות אולי יום ראשון אני הולכת לראות גם את מיכאלה וגם את אהבה מעבר לפינה אוהבת המון רעות

עדי18

New member
התשובה שלי היא

ח. מה? יש שידורים חוזרים? אפילו לא ידעתי מזה....

../images/Emo6.gif

ברצינות?לא ידעת?אז יש שידורים חוזרים במוצאי שבת באחת בלילה אני חושבת,וזה חמישה פרקים ברצף. את מתכוונת לצפות?

עדי18

New member
אמממ

חחחחחחחח האמת שידעתי......... אבל טוב ששמו את זה גם בשעה נורמלית...........בשעה כזאת ביום שבת אני ישנה בדר"כ........ אבל אם זה היה בשעה נורמלית הייתי רואה.........

למעלה