רעיון לסקר חדש:

rainbow 1974

New member
רעיון לסקר חדש:

הקליפ הכי יפה של קווין: 1.the miracle 2.the show must go on 3.i'm going slightly mad 4.friends will be friends 5.i want to break free 6.i want it all 7.bohemian rhapsody 8.innuendo 9.radio ga-ga 10.another one bites the dust 11.crazy little thing called love 12.killer queen מה אתם אומרים? אתם יכולים להוסיף או להוריד אם אתם רוצים...

i'm going slightly mad

שראיתי אותו(!!!) לאחר תלאות רבות מאוד. והיה שווה כל רגע. (סתם הייתי חייבת לשתף
) ואני חייבת לומר- קווין האלה יודעים לעשות קליפים!

איפה ראית איפה ראית?

בטח לא אצלי...
נראה לי שפשוט לפרדי היה מוח יצירתי במיוחד

natali24

New member
INNUENDO

אולי לא הרבה שמו לב, אבל זה קליפ מאוד מורכב. נכון, לא רואים ממש את קווין, וכל הקטעים שלהם למעשה זה קטעים של הופעות וקליפים ישנים יותר. אולם, מדובר בקליפ ממש אומנותי. כל אחד מחברי הלהקה 'עוצב' לפי סגנון של צייר מפורסם. פרדי = לפי השרטוטים של דה וינצ'י. ג'ון = ואן גוך לגבי בריאן ורוג'ר, אני לא זוכרת את שמות הציירים, אבל גם אצלהם יש שמות מפורסמים. עוד קליפ ממש ממש שווה של קווין: WHO WANTS TO LIVE FOREVER ONE VISION ו- HEADLONG = תמיד כיף לראות אותם בעבודה.

Ocean Spirit

New member
These are the Days of Our Lives

זה אולי לא "יפה" בהגדרה המקובלת של המילה, אבל זה הקליפ הכי חזק וכנה שראיתי מימיי, ומגיעה לו קטגוריה נפרדת.

Ocean Spirit

New member
כמובן שהתכוונתי ללא-מצוייר

המצוייר סותר את כל העיקרון. זה לא עסק למחוק את פרדי מהקליפ.

natali24

New member
שני הקליפים

אני חושבת שגם בגרסה המצוירת, וגם בגרסת הלהקה, הקליפים מאוד מרגשים. דבר ראשון, השיר מרגש, ואמיתי. בקליפ הלהקה, האופן שבו פרדי אומר בסוף: I STILL LOVE YOU זה ממש מהלב. זה אמיתי והוא לא "משחק אותה". בקליפ המצויר, ממש מרגישים את ההתרפקות על הנוסטלגיה, על מה שהיה בעבר, על הימים שהיו. זה אינטימי ומרגש.

goldyboy

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מלה

בהחלט אחד הקליפים הכנים ומרגשים ביותר שנראו על המסך. חבל שכבר לא עושים כאלה

למעלה