רעיון לסקר- מתי הילדים קמים בבוקר?

ענתינה

New member
רעיון לסקר- מתי הילדים קמים בבוקר?

מתנדבת לענות ראשונה- שלי קמים בין 5 ל6 בבוקר בכל ימות השבוע-כולל שישישבת. (נקודה למחשבה- נראה לכם שבשעון קיץ יקומו בארבע??????)

keren1

New member
אצלנו זה מצד מאד נזיל ומשתנה

בזמן האחרון בעלי צריך להעיר אותם בבוקר בסביבות 6:30 - 7:00 וגם אז הם אפופים (זה די מרענן שנה שעברה הם היו קמים ב- 5:30) בשישי בערב אנחנו נותנים להם להיות ערים מעבר לזמן ההשכבה הרגיל שלהם 7:30 מכל הסיבות שרק אפשר. וכן אנחנו בונים על זה שהם יקומו יותר מאוחר. לפעמים זה עובד והם מושכים עד 8 ולפעמים לא. מה שכן לכל כלל יש יוצא מהכלל. מתן ביומים האחרונים מגזים וקם איתי בסיביבות 5:30 - 6:00. מקווה שיעבור לו. את דניאל לפני שהקטנים נולדו היה בכוח צריך להשכיב לישון ובכוח רב יותר להעיר. בשבתות היא היתה ישנה טוב מאד אז גם אנחנו. מה למדנו זה לזרום איתם ----- בשבת קמים ומשחקים. בעלי הולך לבית הכנסת וכשהוא חוזר בסביבות 10:30 אוכלים ארוחת בוקר ועוד קצת משחקים. בסיבובות 12 כולם שפוכים והולכים לישון. אם יש שקט וכולם ישנים אז קמים לקראת השעה 15 ואז אוכלים צהרים. כולם ישנים טוב ולא מתעוררים מאוחר מדי ככה שעדין הולכים לישון בערב בזמן. אבל כל זה בגדר של בערבון מוגבל. כל הזמן יש הפתעות ושינוים מצידם של הילדודס. כדי לשמור על הערנות של ההורים.

אצלינו פשוט לא ישנים ../images/Emo7.gif../images/Emo122.gifמה

תגידו אני מנצחת ובגדול את כולם לפני שהתחלנו השבוע את סדרת החינון עומר היה מתעורר 4 פעמים לפחות בלילה דנה פעמיים והלילה מסתיים בערך ב 4:30 או 5:00 יש למה לקוות

א י ל ת

New member
קטן עלינו.

היה לי שבוע כזה: מתן נרדם בשמונה, ליעד ערה ונודניקית עד אחת עשרה. מתן מתעורר באחת עשרה ורבע, שומר עד שתים וחצי. בשתים וחצי ליעד מתעוררת, נרדמת בחמש ובשש מתן קם. אחרי ארבעה לילות כאלו לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ושמחתי שבעלי הגיע לסוף השבוע... עכשיו (טפו!טפו!טפו!) מתן מתעורר רק פעם אחת וליעד בערך חמש (כולל זמן ערות ארוך במיוחד בין שתים וחצי לשלוש וחצי בבוקר). אבל היא חולה. זה לא נקרא.

היי אילת צרת רבים תמיד נחמה גדולה../images/Emo24.gif

תודה מקווה שקודם כל ליעד תבריא בקרוב אצלי גם דנה חולה עכשיו והרבה שעות שינה לשתינו

א י ל ת

New member
אל תאחלי לי שעות שינה.

אושר ובריאות וחיים ארוכים כן, אבל הפסקתי לצפות לשעות שינה (בקרוב אצלך

טל של 4

New member
אז ככה....

אין לי מושג מתי יואב קם, הוא עצמאי לחלוטין בבוקר. נועם באמצע השבוע צריך להעיר אותה ב 7 , בשבת קמה קודם בערך 6.30 אבל גם עצמאית אז לא מפריעה לנו לישון. עומר ורוני, בד"כ קמות בין 6.30 ל 7 בלי כל קשר למה שהיה בלילה.

אני צריך כל בוקר.....

בשעה 7 בבוקר לזרוק את התאומות בכח מהמיטה שיקומו ואת הבן אני מעיר ב 7 וחצי לעומת זאת ביום שבת הממממממממממממממ לפני 8 וחצי אין ציוץ בבית [תקנאו]

keren1

New member
מקנא ומקנא אבל אם תגיד לי שהם ../images/Emo5.gif

מכינים לכם קפה ומביאים לכם אותו - אתה שובר אותי........

טל של 4

New member
קפה לא מכינים לנו, אבל...

לפעמים יואב מכין לנועם ארוחת בוקר, לא משהו מסובך קורנפלקס מעדני חלב וכאלה...המטבח אח"כ אומנם דורש שיפוץ כללי (לא תאמינו) אבל אני לא אומרת מילה, מתאפקת, דורכת על הפולניות, מתעצבנת קצת על הבעל בשביל לשחרר לחץ
ומשבחת על היוזמה!

keren1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד רק כך הם ילמדו

וגם לא יזיק

anat30g

New member
השקמה

התאומים שלי קמים בבסיסות 5 וחצי - שש בבוקר כשהם הולכים לישון בשעה שמונה בערב. אם אני משכיבה אותם לישון יותר מאוחר הם קמים יותר מאוחר...

רז2

New member
ההשקמה שלנו..

אז ככה, שיר מתעוררת בסביבות שש וחצי שבע, ואם אני מצליחה להוציא אותה מהחדר בלי שאחיה יתעורר, אז הוא ישן עד שמונה בערך.

יוטל

New member
ההשכמה אצלנו......../images/Emo42.gif

הן בד"כ מתעוררות בסביבות 7:30 ולשמחתי הרבה, בשבועיים האחרונים הן בכלל לא העירו אותי. כך שלמרבה הפאדיחות הצלחנו אפילו לאחר לגן שנפתח ב9:00. ככה זה שאמא מתעוררת ב8:20 . שהן היו קטנות גם בימים הבודדים שהן ישנו טיפה יותר, הייתי מתעוררת בשעה הקבועה שלהן (6-6:30) אין אצלהן הבחנה בין שבת ליום רגיל. השכמה זו השכמה

למעלה