שני הסנט שלי:
ניקח רגע משחק אחר שיש בו חוקים ועונשים- נגיד כדורגל או כדורסל.
יכולות להתרחש במהלך המשחק 3 סוגי עבירות:
1. עבירה בתוך גבולות המשחק- נגיד, מכה על היד בכדורסל או נגיעת יד בכדורגל. אלו דברים שקורים במהלך משחק וגם העונש עליהם צריך להיות בגבולות המשחק- קליעות עונשין או כדור חופשי וכו'. במקבילת הזוגיות הבדסמית- שולט נתן לנשלטת הוראה והיא שכחה לבצע. העונש נמצא בתוך גבולות המשחק- כאב, משימות עונש וכו'
2. עבירה חמורה בתוך המשחק- נגיד עבירה מסוכנת או התחלה/השתתפות בקטטה על המגרש- במקרה הזה, למרות שהעבירה היתה תוך כדי משחק העבירה היא ככ חמורה עד שמרחיקים את השחקן (כרטיס אדום) ואף מעלים אותו לדין בפני ההתאחדות. ובמקבילה הבדסמית- שולט נתן לנשלטת הוראה, היא ביצעה בכוונה תחילה את ההיפך הגמור ממנה. עוצרים את המשחק ומנהלים שיחה להבין מה השתבש. לאחר השיחה יגיע עונש חמור, שישקף את חומרת המעשה ו(רצוי) יהיה קשור אליו מבחינת התוכן
3. עבירה שקרתה תוך כדי המשחק אך שברה את חוקי המשחק- נניח- שחקן שלף סכין ודקר שחקן יריב. למרות שהעבירה בוצעה תוך כדי המשחק, היא חורגת במהרבה מגבולות המשחק ואף שוברת את חוקיו. כאן כבר אי אפשר להעניש בכלים של המשחק- זה כבר מקום לטיפול חמור בהרבה (נניח ענישה פלילית בדוגמת הכדורגל/סל).
ממה שאתה מתאר, המקרה שלכם שייך לקבוצה השלישית. לכן לא הייתי מעניש בכלל בכלים של המשחק עבירות ששוברות את כללי המשחק. כאן דרוש טיפול שורש שימנע את השקרים הבאים וישקם את האמון.
אם אתה בכל זאת מתעקש להעניש אותה בעניין, תחשוב על משהו שיגרות לך הנאה- שהיא לא אוהבת לעשות.
אישית, לא הייתי ממליץ לכיוון, כי זה עלול לשבור את האמון שלה בך, ולא מתקנים שבירת אמון בצד א עי שבירת אמון בצד ב
עדיף כריתת דגדגן. מקובל באוכלוסיות שונות.רגע כזה
אם זה שקר משמעותי
אתה צריך גם עונש בעל משמעות. לא?
מה עם כריתת הלשון?
אין סיכוי שהיא תשקר עוד
עדיף כריתת דגדגן. מקובל באוכלוסיות שונות.
הוא לא דיבר על איזה שקר הוא אמור להעניש אותה. אז... שיהיה זה.למה היא זייפה אורגזמה?
אתה בהחלט צודק. כי כשם שהפגיעה שלה הייתה מחוץ לגבולות, אסור שכך גם ייראה העונש כשהוא אמור להוות חלק ממשחק שיש לו כללים ברורים.אני בדעה דומה לזו של אלון, אם הבעיה היא שקרים משמעותיים בזוגיות,לדעתי יש לשניכם על מה לעבוד ביחד ואין מקום למשחק בדסמי.
שאלת הבהרה - כתבת שהיא תקבל על עצמה כל עונש. ומה יקרה אם העונש נמצא מחוץ לגבולות שלה? או שלך?
אבל היא לא שללה כבר את הצבת הגבולות באומרה " אני אקבל כל עונש"?אני בדעה דומה לזו של אלון, אם הבעיה היא שקרים משמעותיים בזוגיות,לדעתי יש לשניכם על מה לעבוד ביחד ואין מקום למשחק בדסמי.
שאלת הבהרה - כתבת שהיא תקבל על עצמה כל עונש. ומה יקרה אם העונש נמצא מחוץ לגבולות שלה? או שלך?
לצערי לא הבנת את המהות: זה לא עונש שמורה נותן לתלמיד והמורה רשאי לבחור בכל עונש שבא לו.אבל היא לא שללה כבר את הצבת הגבולות באומרה " אני אקבל כל עונש"?
עכשיו מה המהות של המשפט הזה
"אני אקבל כל עונש"
זה תוצר של לקיחת אשמה על הסיטואציה באופן חד צדדי אולי כדי לרצות.
בכל מקרה
לא מאמינה בעונשים
אבל יש כאלה שזאת שיטת ה"חינוך" שלהם ו/או הריצוי
אה..לצערי לא הבנת את המהות: זה לא עונש שמורה נותן לתלמיד והמורה רשאי לבחור בכל עונש שבא לו.
מדובר בסוג של עונש מתוך "מערכת עונשים" שנהוגה בסוג זה של קיום יחסים, וכאן היא מוכנה (אולי) לשבור את המסגת כדי לקבל עונש שאינו "כלול במערכת העונשים המוכרת". ואולי אני טועה...
במה את מאמינה? תפרטיאבל היא לא שללה כבר את הצבת הגבולות באומרה " אני אקבל כל עונש"?
עכשיו מה המהות של המשפט הזה
"אני אקבל כל עונש"
זה תוצר של לקיחת אשמה על הסיטואציה באופן חד צדדי אולי כדי לרצות.
בכל מקרה
לא מאמינה בעונשים
אבל יש כאלה שזאת שיטת ה"חינוך" שלהם ו/או הריצוי
עם גבולות נסתדר חחחאני בדעה דומה לזו של אלון, אם הבעיה היא שקרים משמעותיים בזוגיות,לדעתי יש לשניכם על מה לעבוד ביחד ואין מקום למשחק בדסמי.
ואיך העונש הפך פתאום למתנה ?אם סוכם בינכם שהיא נענשת, הרי שהיא מצפה לעונש כלשהו.
סוג העונש הוא לא העיקר אלא המהות שלו.
לך על משהו ששניכם נהנים ממנו , שתי ציפורים במכה אחת...
תמיד כשאחד סובל, השני נהנה.ואיך העונש הפך פתאום למתנה ?
לך תבין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.