רעיון לערן (שרשור רעיונות)

• פותח הנושא metec
  • פורסם בתאריך

metec

New member
רעיון לערן (שרשור רעיונות)

יש לי רעיון שלדעתי יהפוך את המשחק להרבה הרבה יותר אטראקטיבי אבל הוא קצת יותר קשה לביצוע מבחינת תכנות: לדעתי כדאי לעשות מפת עולם וכל אחד ייראה על איזו אדמה הוא שולט. אם יצטרפו אנשים חדשים אפשר תמיד יהיה לכתוב שנתגלתה יבשת חדשה (ותמיד אפשר לעבור לגור בירח) למיקום של המדינה תהיה חשיבות גבוהה: למשל מדינה שאין לה מוצא לים, תפגע קשות מבחינה כלכלית ולכן מכירי הקנייה שלה יהיה גבוהים ומכירי המכירה נמוכים (כי אין אפשרות לייצא וליבא בכמויות) אבל באותה עת היא לא תצטרך להחזיק צי ימי. מדינות בהרים יסבלו מבעיות כלכליות אבל באותה עת יהיה קשה לתקוף אותן. וגם אפשר להגדיר אזורים במפה שבהם אפשר לקבל יותר כסף וצבא ובכך להפוך אזורים אלו לאטראקטיבים. את העדכון של המפה אפשר יהיה לבצע פעם בשבועיים (בשביל לא לשנות כל שנייה) אני יודע שהרעיון קצת הזוי אבל לא נורא הייתי חייב לפתוח איך שהוא את שרשור הרעיונות. ועוד משהו: אני יודע שזה לא מוסרי אבל למי מאיתנו לא עלה לראש האפשרות של מחבלים מתאבדים כתוספת למשחק??? או טייס קמיקאזה??? לדעתי אפשר לעשות שאיהדים למיניהם שיעלו הרבה כסף אבל ייבטלו את העליונות הטכנולוגית של המטוסים או החיילים שנגדם.

dannyshadow

New member
חחח זה באמת לא מוסרי

הרעיון של המחבלים.. אתה יכול להיות בטוח שערן לא יעשה את זה חחח לגבי המפת עולם םג אני חשבתי על זה. צריך לחשוב על כול איזור מה החסרונות שלו ומה היתרונות שלו שזה יהיה בערך שווה.

1sickboy1

New member
רעיון ענק

הרעיון עם המפה והכל ענק ומצוין.באמת לא נראה לי שאפשר לעשות את זה (לפחות לא פה) אבל זה יכול להיות ממש טוב

RED OR DEAD BS

New member
רעיון משלי

יחידת גורילה שתעלה 2 מילארד (תהיה במחקר ופיתוח) שליחתה על האויב תעלה 4-3 תורים ומטרתה היא לנטרל את המוקשים.

antrax1

New member
יופי 2 מיליארד....

לא כולם עשירים כמוך אחי..... למרות ש 2 מיליארד זה לא בעיה לקנות אם אתה מרוויח 27 מליון לתור אבל תחשוב על הדירוגים היותר נמוכים קצת..... וגם הרעיון עם ההרים וכל זה זה סתם לא צריך לעשות אתהמשחק עד כדי כך מציאותי......

RED OR DEAD BS

New member
פיתוח כזה עושה נזק רב ונותן אפשרות

למדינה המשתמשת בו לתקוף ללא כל חשש. לכן זה צריך לעלות הרבה כדי לא לבטל לגמרי את האפקטיביות של המוקשים.

maverick88

New member
צריך יחידית סטלנים באמא שלי

אתה קונה כיוון ב3 מיליארד ואז מביא אותו לחיילים ש'ך ואז הם מסממים את כל הצבא של האויב ואתה משמיד אותו

coolboy131

New member
יש לי כמה רעיונות

במקום שאתה קונה חד פעמי את השידרוג של טילים כימים ביולוגים ופצצות אטום שבמקום זה תבנה שידרוג אחד יקר של איזה 2 מיליארד שפותח לך דף חדש - כור אטומי ושם אתה בונה טילים נגיד כל טיל כימי 200 אלף אבל זה חד פעמי וגם לעשות שאתה יכול לייצור קבוצות של חיילים משופרים כמו יחידות קומנדו...

lordgarr

New member
תיכנס

על הרעיון של מפת עולם גם אני חשבתי לפני איזה שבועיים אבל לא חשבתי להעלות את זה פה, אני תומך ברעיון בהחלט גם הרעיון של מתאבדים וקמיקאזי זה טוב אבל יש כבר מן סוג כזה של מתקפה, מתקפה של המרגלים שהם מתנקשים במנהיג או הורסים כלי נשק מסויים של מדינה כלשהיא והמטוסים זה דווקא אין פה אז זה רעיון נחמד... נראה מה ערן יגיד על זה... הרעיון שלהראות את מפת העולם זה פשוט טוב, אני אוהב לראות את גודל המדינה שלי.. חח

RED OR DEAD BS

New member
מפת עולם לכל מדינה זה לא ישים

אולי מפה לגודל כל ברית ביחס לכמות חבריה ולדירוגם.

למעלה