רעיון לפורום..

g i l i

New member
רעיון לפורום..

ע"מ שהפורום יראה יותר מלא חיים... כל אחד ירשום משהו טוב שקרה לו היום ומשהו לא כל כך טוב... כל פעם שמתחברים... יש כאן הודעות משבוע שעבר חבר'ה מה קורה שוכחים לשתפ?! אז ככה- דבר טוב- היה לי שיעור פיזיקה מאוד מהנה.. למדנו על משהו של הגלים. ודבר לא טוב- גיליתי שחברה שלי לא מדברת איתי ואני לא יודעת למה, והיא לא מוכנה להגיד לי... אז אני אומרת ככה- את לא סומכת עליי שאני אהיה חברה טובה לא צריך, אני לא ארצה לדבר איתך גם כשתרצי את לדבר איתי.. מה דעתכם על הגישה?

עינת

New member
זה רעיון לא רק לפורום

גם לחיים בכלל
אז אני מרימה את הכפפה
דבר טוב -(אפשר שניים? ) קיבלתי שיחת טלפון שמאוד ריגשה אותי וגם ילדת הדווקא שלי סידרה את הבית כך שהגעתי לבית נקי ומסודר עם כביסה מקופלת (איזה כיף) דבר לא טוב? רק בגלל שהתאמצתי נזכרתי שהנעליים שנעלתי עשו לי יבלות כך שבקושי הצלחתי ללכת מהאוטובוס הביתה.

lady d23

New member
ממ רעיון יפה=]

הגישה? הייתי מחכה כמה ימים והולכת לראות מה נסגר איתה. רק אח"כ מחליטה לבוא בקטע של "גם כשתרצי לא אסכים לדבר איתך". דבר טוב? שקרה? לא זכור לי. אבל מחר יש לי פעולה בתנועה (רעות צדאקה, זו תנועה של יהודים וערבים.. הפעולות שלנו דו לאומיות.. היחידה בארץ.), עושים אותה באחד הבתים של הערבים, רואים סרט ועושים על האש. הולך להיות כיף!!:) דבר רע? בחור שאני רוצה כחבר לא סומך עלי. הוא בטוח שאני מאוהבת בידיד טוב שלי. גיליתי את זה היום, וזה מבאס|:

g i l i

New member
וואלה מגניב זה תופס תאוצה..

א- הדבר הטוב שלך הכי מגניב בעולם! ב- הדבר הרע שלך די מבאס השאלה היא מה את יוכלה לעשות עם זה? ולמה הוא חושב ככה בכלל? ולהיום דברים טובים ורעים- דבר טוב- חלמתי חלום מעולה, על ידיד שלי, שנוסע לחו"ל, והייתה לי מתכונת מוצלחת במתטיקה. דבר רע- הידיד הזה שנוסע לחו"ל, חברה שלי פרשה לי את החלום והיא אומרת שהיא חושבת שזה אומר שאני מתאהבת בו... (זה לא טוב כי הוא נוסע לחו"ל ל-3 חודשים וחוצמזה שאין סיכוי שהוא ירצה אותי..)

lady d23

New member
וואו, הדבר הרע שלך מבאס:/

אוף. היה לי יום כ"כ מוצלח. בבוקר העירו אותי ונסענו לקניון להחליף את הנעליים שנהרסו- אז קניתי 2 אחרות.. הגענו הביתה, פגשתי כמה אנשים מהפורום השני שאני בו, וכשרציתי לצאת לפעולה שלי ברעות, אמא החליטה שאני לא יוצאת מהבית עם הנעליים החדשות- לעלות להחליף. התחלנו להתווכח, ובסוף הטחתי את העגיל שבדיוק ניסיתי להכניס לאזן ועליתי להחליף נעליים. "זהו? מרוצה? כל טוב? ביי.", והלכתי. כשנגמרה הפעולה, שהייתה אחלה, היא אספה אותי בניידת ישר למשמר האזרחי, יחד עם עוד מתנדב (שנינו מתנדבות שם..).. הוא שאל על מה אני אוהבת להתווכח [כי פעם שעברה התווכחנו על הדיעות של רבין, אני בעד הוא נגד..]- ואמא אמרה "כל דבר שקשור בי". אז נתתי את הדוגמה של היום- שהתווכחנו על הנעליים. התגובה שלה? "טוב שהזכרת לי. על זה: את לא יוצאת מחר לת"א.". שתבינו. הייתי אמורה לנסוע לת"א לפגישה של רכזי מתנדבים איזוריים של ארגון "לתת", לתדרוך לקראת התרמה שיש לנו עוד שבועיים.. הייתי אמורה גם לפגוש ידיד ממש טוב שלי.. ערן.. שרוב הסיכויים שנהיה יחד.. הנקודה היא שהוא לא יכול לבוא הנה- כי זה שעה וחצי כל כיוון והוא מוגבל בזמן|: לת"א זה ק חצי שעה:/ נו. אני רוצה לראות את כל האלה שיקומו ויצדיקו אותה הפעם!

faith2

New member
אמממ../images/Emo4.gif

הדבר הטוב- אמממ נפטרתי היום מאומנות מעשית....הייתה לי בגרות. ודבר לא טוב, ללא ספק, ידיד משפחה של ההורים שלי נהרג מתאונת דרכים- אני לא מכירה אותו אבל אומרים שהבחור היה זהב. כואב לשמוע שברגע משפחה נהרסת וחיים נלקחים
יהיה זכרו ברוך

g i l i

New member
אוי, לא נעים...

ואני רק רוצה להגיד- שאם יש משהו שאפשר לעשות כשאדם נהרג- ולא ממש מכירים, אולי כדאי לשאול עליו.. לדעת עליו יותר לפעמים זה עוזר להתגבר. והיום יש לי יום לא טוב בכלל- העיפו אותי מביצפר בגלל שלא נכנבתי לשיעור אחד, ויש לי עוד יום ארוך לפניי.. חכו אאני עוד יכתוב.. ובנוגע לזה שאת לא נוסעת (יקירתנו מההודעה שמעל לזאת שמעליי) לא נורא חפיף אני למדתי שכשמצבים שמתכננים מראש ולא יוצאים זה רק לטובה.. (המ.. ערן, שם יפה מאיפה הוא?
)

lady d23

New member
נסעתי בסוף.

הוא הכריח אותי לכתוב לה מכתב, הכתיב לי אותו. אז היא ענתה "גם אני אוהבת אותך וכואב לי לראות אותך מתחצפת ככה, אבל הפעם אני מוותרת לך. תסעי", משהו כזה.. [זה לא אומר שהיא לא עשתה לי סרטים כשהייתי שם
.. אבל היה מדהיםםם] השעו אותך או מה? ז"א.. להעיף לגמרי מבי"ס..? רק כי הברזת לשיעור אחד? |: אה. טוב.:/

g i l i

New member
איך הייתה הנסיעה!?

ולא העיפו לגמרי אלא- לא נתנו להכנס וחוצמזה שהיומיים הנוראיים האלה מסרבים להגמר -אתמול- היה לי יום נוראי חוצמזה שהעיפו אותי ישבתי שעתיים לחכות לחניכים שאפחד מהם לא הגיע חוצמזה שהייתה מסיבה חרא וכולי הרגשתי רע- היום הזה נגמר מהר כי אמא שמעה שהעיפו אותי אז הייתי צריכה לחזורק ב-1... והיום קמתי מוקדם לאוניברסיטה- היום היה היום האחרון..והיה מגעיל כזה סתם בזבוז זמן וכשחזרתי (אנינ רגילה לישון) אבל הייתה ישיבה שנמשכה ונמשכה ונמשכה ונמשכה- נו הבנתם ת'רמז... ורק עכשיו חזרתי והייתה ארוחת שישי והאוכל היה טעים מידי ואכלתי הרבה ובקצב הזה אני ישמין ועד כשאין לי מגמנה- מישהו הציע לי לרוץ איתו.. אבל אני לא חושבת שאני יעשה את זה הראות לי לא במצב טוב לזה..

lady d23

New member
עשית לי חשק לרוץ.

אבל יום שישי היום וכולם יראו אותי|: רגע, את בפורום תיכוניסטים, את לא תיכוניסטית? אז מה הקשר לאוניברסיטה? הנסיעה הייתה הדבר הכי כיף שיכל להיות לי השבוע. נשארה לי אופוריה של 24 שעות, עד שבאו והרסו לי. הייתי כ"כ גאה בעצמי כשהקרינו את הסרט של ההתרמה מפורים (ארגון "לתת")- לדעת שלקחתי חלק בזה, שמשהו כמו 30 ארגזים נאספו בזכותי [אני הרכזת של זכרון-בניימינה].. זה כיף כזה=] אה, ואני הרכזת הכי צעירה בארץ..~גאווה~

g i l i

New member
כן אני בפורום תיכוניסטים, תיכוניסטי

בת 16, לומדת באוניברסיטה בימי שישי(כבר לא) במסגרת פרוייקט נגישות להשכלה גבוהה, לתלמידי הפריפרייה.. ורק שתדעי שהגאווה של לאסוף 4 ארגזים ביישוב שלי עשתה לי טוב אז אני מתארת לעצמי את ההתרגשות שלך!!

g i l i

New member
אוי, הרגע קלטתי איזה מתנשאת הייתה

ההודעה הזאת... מצטערת!!!

למעלה