רעיון לפינה חדשה

Galel

New member
בתור קורא אדוק של הפורום

ומגיב ממש מעט :))), גם לי לא אכפת... קצת ביקורת זה אולי בדיוק מה שצריך לבלוג הישנוני שלי :) גלאל.

Bezalel P

New member
אין לי סטטיסטיקות כאלה לתת

אני חושב שאפשר להכין שאלון סטנדרטי (משהו כמו הזהו של יאיר לפיד?) השאלה היא מי בפועל עושה את הפינה. האם בלוגרים כותבים על בלוגרים אחרים או על עצמם?

מממאיה35

New member
../images/Emo45.gifאני יכולה לעמוד בזה

וגם לשבת בו זמנית בנוח בכסא מול המחשב

seymore butts

New member
אני מאמין שאני אעמוד בזה

רק אני מבקש להיות עדינים איתי ולמרוח הרבה משחה קודם...

motior

Member
נשמע קצת מפחיד

אני לא בטוח איך ולאן דבר כזה יתפתח... אני מניח שרק אחרי שנראה כמה דוגמאות, נבין באמת

למה בכלל צריך ביקורת

מה אין לנו מספיק ביקורת בחיים ובמילא הבלוגרים מצביעים ברגליים וכל מי שרוצה יכול לשיןם את הדברים שלו בפורום ובכלל זה המקום שבו כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו לכן נראה לי שזה צריך הליות נקי מביקורת ומי שרוצה לצלות משהו שישים בשר על האש או אני יודעת....

את לא חייבת לקחת בזה חלק

אם את לא מעוניינת אני דווקא הייתי שמחה לשמוע באופן פתוח ונעים ביקורת בונה על הכתיבה שלי.........

חחחחחח ספרי לי על זה...

אני כזו שכשאני עושה משהו (לדוגמא בתפוז בגזרת המשחקים הוירטואלים), או בפורום אחר (בגזרת ליגות איי פאד) אני שומעת את ההדים של הדברים שעשיתי עד היום... וגם אם הם כאלה שנועדו רק לעזור ולשפר... וגם אם חל עליהם חוק התיישנות, כך שאין דבר כזה 'אופן פתוח ונעים' לשמוע דברים מהסוג הזה...

flashes

New member
אתם יכולים לקחת את הבלוג שלי

לקרוא בו, לנתח, לכסח אותו חופשי אין לי בעיה עם זה

flashes

New member
דרך אגב

הרשומה: ערום על החוף היא הנצפית ביותר כל יום נכנסים אליה מכל קצוות הגוגל הכי מצחיקות אותי אלה שהגוגל שלהם בערבית

seymore butts

New member
נו ועוד לא קיבלת איזו הצעה מפתה

מאיזה שיח' סעודי חובב בלוגים ?... מעניין גם הבלוג שלי מושך אליו גולשים וגולשות מרחבי מהמזרח התיכון משום מה.

flashes

New member
אני עדין מחכה

להזמנה מה איכפת לי לי ארמןם בכווית או אבודבי?! הם כנראה פשוט לא יודעים עברית

Kelevra

New member
יש לי רעיון לוהט איפה להתחיל להעלות על המוקד

הבלוג "נקמה שורפת". אבל מאחר שאת דודו תפסו ויקירינו הלוהט סיים את כתיבתו בבלוג בנסיבות מסתוריות וייתכן בהחלט שגם טראגיות, הייתי מעלה שאלת מוקד מצויינת אל בלוג הבית, או יותר נכון אל בלוגר הבית : מדוע לעזאזל תפוז לא עשו דבר לעצור אותו וגם מסרבים בתוקף להתייחס לנושא? נ.ב. - הבלוג מכיל חומר למבוגרים בלבד. שנת הלילה עלולה להיפגע.

seymore butts

New member
איפה מצאת את הבלוג הזה כלב רע ?

אני לא זוכר שנתקלתי במשהו שהתקרב לפסיכופתיות של הבלוג הזה עד היום. מפחיד שבן אדם כזה מתהלך בקרבנו.

Kelevra

New member
נתקלתי בו

בתקופה שהופיע בחלונית "בלוגים חדשים" בקטגורית מבוגרים. פניתי אז לטל לוין שהיתה אחראית על הבלוגיה, בערך בשלב שהחלטתי שמדובר בפסיכופאת. פניתי לכל מי שהיה אחראי בתפוז, כולל נועה אסטרייכר אחריה, נעמה פלד ואחרים. אפילו פרסמתי כאן הודעה וכתגובה נועה מחקה אותה. תפוז לא הסכימו להתייחס לנושא מאז, למרות שאני מנסה מדי פעם. חודש לאחר שטל לוין כתבה לי שהם מעבירים את הנושא לטיפול בתוך תפוז נכתב כבר הפוסט האחרון. אני לא ממש יודע איך זה נגמר אבל הספקולציות שלי לא טובות בכלל. עשיתי בזמנו חיפושי עיתונות מהתקופה שבה נגמר הבלוג אבל לא מצאתי כלום. אולי בצלאל ירים את הכפפה ויענה. ההתכתבויות עם תפוז עדיין שמורות אצלי.

למעלה