רעיון לפינה חדשה:]

Queen for a day

New member
רעיון לפינה חדשה:]

ממ ראיתי את זה בכמה פורומים אחרים. בפינה הזאת חברי הפורום משרשרים כל מיני יצירות שלהם [שירים, ציורים, פאנפיקים וכאלה..] זה יכול להיות מאוד נחמד אם משתפים פעולה. אממ זה יכול להיות קשור ללהקה, לא חובה. אממ זהו
אז שרשרו לפה את פרי יצירתכם.

Queen for a day

New member
קפיץ קפוץ .___.

לחצ/י על איקון על מנת להכניסו לתוכן ההודעה -------------------------------------------------------------------------------- קיץ
פרצופים ומחוות
ניגודים
כללי
חיות
אוכל
&

So like a rose

New member
ערן ערן

כבר אמרתי לך עד כמה שאתה מוכשר? [נראה לי יותר מדיי] עוד פעם:)

Queen for a day

New member
מדהים!../images/Emo99.gif

ואוו אתה ממש מוכשר! חחח מי שצילם אותך הצחיק אותי כשהוא דחף ת'יד שלו XDDDDDDDD הממ הגיטרה גם יפה|ריר| כמה זמן אתה מנגן? O:

eran377

New member
תודה../images/Emo9.gif

4 שנים... אבל צילמתי את זה לפני יותר משנה כמו שאמרתי

eran377

New member
אכן סטודיו../images/Emo8.gif

לכל מי שתוהה מה אני עושה ער בשעה הזאת - אני מצטרף לשאלה. לא, סתם... האמת שהתהפכו לי השעות לגמרי ואני לא יודע מה לעשות
מנסה פשוט להחזיק את עצמי ער עד מחר בערב וללכת לישון בשעה נורמלית... האם אני אצליח?

oneman2

New member
תנסה ללכת לישון

ובכל מקרה תשים שעון לשעה סבירה (נגיד... 3 בצהריים). תתעורר, גם את תישן או לא, ואז באותו לילה תלך לישון בשעה סבירה (נגיד... 3). זה עזר לי אחריי שמצאתי את עצמי לא מצליח להרדם ב-7 בבוקר.

eran377

New member
שעונים מעוררים לא עוזרים לי...

הלכתי לישון ב-12 בצהריים, התעוררתי מטלפונים לפני 45 דקות בערך... זה קצת הוסיף לי כוח, אני חושב שאני אוכל להחזיק את עצמי בסבבי עד הערב

oneman2

New member
שונא טלפונים בחופש

אתמול המחנכת טילפנה אליי ב-11 בשביל להזכיר לי שיש מועד ב' ביום שני. רבאק, 11 בבוקר? בחופש?!

נורא יפהֱ! ואני ממש מקנאה בך

גיטרה זה דבר מדהים, אבל אין לי כסף אפילו לאקוסטית. ושלא לדבר על כוח ללמוד...

למעלה