רעיון לפעולה ראשונה.

בארבאבא

New member
רעיון לפעולה ראשונה.

ביום רביעי הבא אני מעבירה פעולה ראשונה לילדים בכיתות ג-ד. אם למישהו ממכם יש רעיון מקורי למשחקי הכירות זה יעזור לי. תודה מראש

משחקי היכרות...

יש באתר של התנועה...את לוחצת על "הדרכה וסמינרים" ואז בתחתית העמוד יש קישור לחוברת משחקים...

נטלי 100

New member
אמ.. מנסה לעזור

זו באמת אחתהפעולות הראשוות שהעברתי לקטנטנים
לוקחים ביצים כמספר חברי הקבוצה.. ונותנים לכל אחד לכתוב על הביצה שלו את החששות שלו לשנה הבאה.. ואחרי שמי שרוצה מקירא בכל רם את החששות כל אחד שהקריא קם לגזיה ושבר את הביצה ועשה חביתה עם החששות שלו ועשינו ממש סעודה.. ירקות גבינות באלגנים.. ואז שיחת סיכום נחמדה וזהו.. מקווה שקיבלת כמה רעיונות ואם משו לא היה ברור תמדי אפשר לשאול כתבתי דיי מהר ומן הסתם שכחתי פרטים.. לילה טוב

בארבאבא

New member
זה יכול להיות נחמד..

אם הילדים היו באים אתמול לפעולה
כנראה שנצטרך לעשות עוד יום גיוסים.. זה היה ממש מבאס,אחרי כל ההשקעה אף ילד לא בא.

h e n y

New member
מממ אני עשיתי את זה פעם בקייטנה:

משחק הסוכריות: מחלקים לכל החניכים סוכריות כמה שהוא רוצה, והוא חייב לספר על עצמו דברים בהתאם למספר הסוכריות. שקר/אמת: כל אחד בסבב אומר שתי משפטים, אחד אמת ואחד שקר והקבוצה צריכה לגלות מה האמת ומה השקר. הקומקום שלי: מוציאים חניך אחד החוצה, וכשהוא בחוץ בוחרים אחד מהחניכים שהוא הקומקום, החניך שבחוץ נכנס וצריך לנחש על פי רמזים מהמדריך מי זה הקומקום. כדור שמות: עומדים במעגל וזורקים אחד לשני כל אחד שמגיע לו הכדור צריך להגיד את השם שלו.

למעלה