רעיון לפעולה

Red Star

New member
רעיון לפעולה

זה לא בדיוק בעיתוי המתאים כי לא כל כך קרה משהו ספציפי וידוע בנושא בזמן האחרון, אבל בכל זאת רעיון שבא לי, ותגידו מה אתם חושבים עליו באופן כללי. הרעיון הוא לעשות מול ביתו של מר בנימין נתניהו או מול משרד האוצר לוויה או אזכרה לנפגעי הקיצוץ במשרד הבריאות (או בסל התרופות). יותר טוב מסתם הפגנה, לא? מה דעתכם?

Red Star

New member
זה מה שאמרתי..

מול ביתו של מר בנימין נתניהו או מול משרד האוצר

adato

New member
גם הימין פעם עשה אזכרה למדינה

בעקבות פשע אוסלו רק שאז זה לא היה ממש רעיון נהדר נכון? זוכרים את ההפגנה עם הארון? אני בטוח שאת התוצאות של זה אתם לא שוכחים בקיצור הסתה לא תעבוד המובטלים עדיין לא מתו ולא משנה כמה הלוויות תעשו להם

Red Star

New member
מה הקשר למובטלים??

אני מדבר על הקיצוץ בבריאות, ובעיקר בסל התרופות, הקיצוץ שכבר הרג אנשים רבים. אנשים - שהרבה מהם אם לא רובם עובדים - לא יכולים לממן מכיסם טיפולים שנחוצים להצלת חייהם. הרעיון שלי הוא לעשות משהו בסגנון הזה: שנה אחרי שהקיצוץ התקבל, לעשות מול משרד האוצר יום זיכרון לזכר נפגעי הקיצוץ. יום השנה לקיצוץ, אם תרצה, יהיו שירים עצובים, יסופר בקצרה על כמה נפגעים (כבר מתו אנשים), יהיו נרות זיכרון וכו' וכו'. זה לא דומה בשום מובן להפגנה של הימין שעליה אתה מדבר. אם כבר אז זה דומה אולי להפגנה של השמאל שהיה להם ארון שמייצג את מדינת הרווחה. זה לא הסתה.

adato

New member
אני משאיר את זה לטיפול המשטרה

אני מקווה שהיא תחליט נכון כל מה שיש לי לומר לך הוא אל תתפלא אם בזמן ההפגנה הזאת תמצא את עצמך בתוך ניידת עם אזיקים על הידיים תפגינו נגד הקיצוץ זה לגיטימי וחובתכם לעשות את זה אבל יש הבדל בין זה לבין לרקוד על הדם של "נפגעי הקיצוץ" כביכול

shay or eli

New member
בהפגנת הימין המפורסמת

הייתה רמיזה כי בארון הקבורה עתיד להימצא רבין, אם אינני טועה. זו הייתה ההסתה. עצם קיומו של ארון קבורה בהלוויה אינו עבירה. בהפגנת הפנסיה הגדולה היה ארון קבורה שעליו רשום היה "פה קבורה הפנסיה ז"ל". זו לא הייתה הסתה, וגם זו לא הסתה. צריך להסתכל על התוכן, לא על האסטתיקה ועל מטאפורות.

adato

New member
קראת בכלל את ההודעה הראשונה?

הרעיון היה לערוך מסע אזכרה/הלוויה לנפגעי הקיצוץ כביכול הם עדיין לא מתו אז אל תקברו אותם

doresh shalom

New member
...

1. הרעיון הוא לערוך אזכרה לנפגעי הקיצוץ בתקציב הבריאות(!), וכן, יש אנשים שכתוצאה מכך שכבר לא יכלו לקנות את התרופות שלהם, מתו. 2. לא ראיתי שהוזכר ארון קבורה בהודעתו של Red Star

adato

New member
כשאומרים אזכרה

משתמע מתןך זה מוות זה ריקוד על הדם של אנשים חיים אתם מוכיחים כל פעם שאתם מדרדרים יותר

doresh shalom

New member
אתה יכול להתכחש אבל זה לא יעזור,

מתו אנשים מהקיצוץ בתקציב הבריאות

למעלה