רעיון לפרסום הפורום

JeeChan

New member
רעיון לפרסום הפורום

אני מציע שנעלה פה רעיונות למשפט בחתימה שלנו בתפוז, שידבר על הפורום. אני אאפשר לעלות פה הצעות במשך שלושה ימים, כל בן אדם רעיון אחד. ואז אני אעלה את זה להצבעה. מה דעתכם D: ?

dark max

New member
יש לי רעיון

פורום 1371, כי גמאני רוצה להיות שיגינאמית/דבר אחר בהתאם להעדפה האישית עלוב... אבל זה מה שאני יכולה להמציא בשתי דקות... אני אחשוב על אחד אחר אחר-כך

SasuNaru

New member
>>;;

פורום 1371, כי אנחנו יודעים שאיצ'יגו לא לובש תחתונים פורום 1371, כי גם לי יש חרב גדולה פורום 1371, כי גם אני עושה כביסה עם בליץ'

SasuNaru

New member
|אדו/אל| מיקוטו מוכשרת X3

אני הולכת על התחתונים *__*

Jifannit

New member
אמממ, רעיונות שלי? ^^"

1371- כי יבוא יום ונעקוף את כולכם! בסיבוב
1371- כי גם אני יודעת ששיניגאמי זאת אופנה. לא חולפת
1371- כי גם אני לא אאמין שאיצ'יגו לובש תחתונים עד שאני אראה אותם. בעצם, לאמשנה, אני אוותר
1371-כי גם לי נגמרו הרעיונות למשפטים שנונים *או לא* :p

Jifannit

New member
^.^

1371- בואו, מה זה משנה על מה הפורום, העיקר שהמנהל שלנו קאוואי! ^.^ אווו, ומצאתי משהו לקומונות יאוי- -כי 'איכות' זאת לא מילה גסה. במובנים שלנו לא, בשלכם כן. הבנתם את זה בכלל? X_X

Jifannit

New member
נכון שהוא קאוואי????

יאייייי! D: תזהר ממני במפגשפורום [:< *מדמיינת ילדה קטנה בת 12 וחצי רודפת אחרי אור שיכול להעיף לה בעיטה והיא מתה* זה לא קצת... מוזר? Oס

JeeChan

New member
DDD: איזה כיף =]

אבל אבל אור לא אדם אלים והוא גם חלש אז את יכולה להעיף לי בעיטה ואולי אני אמות ^_^

Jifannit

New member
אלוהים, אתה כזה קאוואייייייייייי

*מתחרפנת* לאיזה פורום יש מנהל יותר קאוואי?! לאיזה?! אוווו, אז אני אוכל למחוץ אותך במפגשפורום! *.* נהמע לרצות את אור להיות אחגדול של נהמע ;; אבל במקום זה לנהמע יש אחות תאומה מעצבנת -.-XXX

JeeChan

New member
אבל לא נורא =] תוכלי שאור יהיה

אח גדול כאילו שלך =]

*מנסה*

פורום 1371 ואין שם אף אחד... or is there? לא נשמע טוב בעברית "או שיש?"... ממממ לפחות ניסיתי XD מוגש כחומר למחשבה.

למעלה