רעיון לפתיחת עסק

Mr talmi

New member
רעיון לפתיחת עסק

ברצוני לפתוח עסק עוד שנתיים שלוש...העסק כשלעצמו זה מסעדת מזון מהיר+אטרקציות לילדים + אופציה למסעדה על רמה ואולי אפילו פאב/מועדון נשמע יהיר נכון? בקיצור לפי דעתי יש לי מקום אופטימלי וקהל יעד שרעב לרעיון... השאלה שלי במידה שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה, מה עלי ללמוד שיוכל כמה שיותר להועיל לי בפתיחת עסק ושיגשוגו? האם כלכלה ומנהל עסקים זה הדבר בשבילי?

צימט

New member
עסקי מזון ובכלל

שום דבר לא נשמע יהיר, ואם יש לך מוטיבציה ורצון להצליח, אתה תצליח. התשובה שלי מתחלקת ל2 השכלה פורמלית והשכלה לא פורמלית. השכלה פורמלית שהיא חשובה מאוד להמשך הדרך ורצוי בתחום העסקים והשיווק, תלמד אותך לנהל, לשווק, למכור אבל הרוב בתאוריה השכלה לא פורמלית ואני נותן דוגמא פשוטה, לך תעבור ברשת מזון מהיר מהסוג שאתה רוצה לפתוח למד את הניהול הלכה למעשה, תבין את כל הניואנסים בעסק איפה מרוויחים איפה מפסידים, איך מנווטים את צוות העובדים, איך מנהלים מלאים ועוד.......כאן הלימודים הם בשדה הקרב ומהם תפיק המון ידע חשוב. השילוב בין הדרכים יעניקו לך את כל הידע והבסיס להתחיל, חוץ מזה שאתה צריך סכום כסף רציני כדי להרים דבר כזה, והתחרות פרועה אבל כמו בכל ענף, תהיה טוב ותצליח

למעלה