רעיון לקידום המאבק באלימות נגד נשים

רעיון לקידום המאבק באלימות נגד נשים

אני לא יודעת אם זה מקובל או אולי כבר נעשה, אבל אני רוצה להציע כאן רעיון. לאחרונה נתקלתי בכמה פוסטים ודיונים בנושא נשים מוכות, ונושא אלימות נגד נשים ורצח נשים בידי בני זוגן חוזר ועולה לכותרות מדי פעם. אחת הבעיות המרכזיות הן שנשים מסויימות לא מבינות שהן במערכת יחסים אלימה עד שמאוחר מדי, כי אף אחד לא מציב להן מראה מול המתרחש בביתן ועם בן הזוג שלהן, ואולי כי הן לא רוצות לדעת. במסגרת אחד הפורומים או הפוסטים - נתקלתי בקישור לעמוד של ארגון ויצ"ו המפרט דרכי זיהוי של אלימות במשפחה, בצורת מאמר פשוט וקל לקריאה ולהבנה. יצרתי קוביית תוכן בבלוג שלי, שהיא קבועה ובמיקום בולט (מצד שמאל למעלה) המפנה נשים אל הרשומה הזו. ההצעה שלי היא, שכל מי שהנושא קרוב לליבה או ליבו - יכניסו במיקום בולט בבלוג קוביית תוכן כזו. אם נשים שיכנסו לבלוגים כל פעם יראו את זה שוב ושוב מול העיניים - אולי בסוף מישהי שזקוקה לזה תקליק, ואולי תציל את עצמה. זה לא עולה כסף, זה לא קמפיין מאורגן, זה משהו קטן שכל אחת ואחד מאיתנו יכולים לעשות למען עולם בטוח יותר לנשים - וגם לילדים. (אגב - אני לא אומרת שאין גברים שסובלים מאלימות במשפחה, אבל לא ניתן להכחיש שהבעיה הזו מצומצמת יותר, באופן משמעותי ודרמטי). לצערי, אין לי מושג איך שמים פה קוד להעתקה לתוך קוביית קוד חופשי, בלי שזה יופיע בפורום בתור הקוד עצמו (ולא ה"תוצאה" שלו), אז אני מקווה שרבים מהבלוגרים יודעים להשתמש בעריכת קוביות קוד חופשי. נכנסים למסך ניהול הבלוג מקליקים בתפריט על "קוביות התוכן שלי" מקליקים על "הוספה" בקוביה שכותרתה "קוד חופשי" נותנים שם כלשהו לקוביה, כגון "נגד אלימות" או משהו כזה - מה שמתאים לבלוג שלכם מכניסים מלל מתאים (מותר בהחלט להעתיק מהבלוג שלי ) מוסיפים את הקישור לעמוד של ויצ"ו : http://www.daat.ac.il/daat/mishpach/alimut-2.htm ומעצבים בצורה שתבלוט לעין (גם את העיצוב מותר להעתיק ממני). לוחצים על "שמירה" בתפריט הניהול העליון לוחצים על "עיצוב הבלוג" מוסיפים את הקוביה, שנוספה לרשימת הקוביות - במקום המתאים לכם בבלוג לוחצים שוב על "שמירה" וזהו. ותודה מראש לכל מי שירים את הכפפה.. (ואם מישהו יודע איך שמים כאן בפורום קוד להעתקה שיופיע כקוד - אשני אשמח לשיעור/עזרה). ר. נ.ב. אני לא עובדת של ויצ"ו, ולא אישה מוכה, רק אחת שאכפת לה.
.

זה ממכר

New member
יוזמה יפה ומבורכת.

לדעתי זה יהיה נחמד לעלות את זה שוב ביום האם יום המשפחה וכד' ולחזק את המודעות לנושא הזה. כמו שידעו לשים סרט צהוב בשביל גלעד שליט, ידענו לשים את תמונת החטופים ועוד אני בהחלט בעד היוזמה הזאת. כל הכבוד

חסמני3

New member
../images/Emo18.gif תעמולה פמיניסטית ../images/Emo31.gif

מה זה "האלימות נגד נשים"? זאת לא "אלימות נגד נשים", זאת אלימות. מדובר בתעמולה פמיניסטית שרק מוכיחה שלפמיניסטיות לא אכפת מאלימות, אלא רק להכפיש את הגברים על ידי ההכרזה על "אלימות נגד נשים". הדבר גורם עוול ל-99% מהגברים שאין להם קשר עם אלימות. זה מצג שווא שנועד לשכנע שגברים הם אלימים ונשים סובלות מהאלימות שהם מפעילים כלפיהן. שקר מוחלט. אם באמת אכפת לך מאלימות בכלל ולא רק מנשים, אל תכתבי בבלוג שלך "אני נגד אלימות נגד נשים". תכתבי "אני נגד אלימות".

shy-1

New member
יל פניו אתה אולי צודק, רק שדבר אחד שכחת ...

רוב רובם של מקרי האלימות, הם של החזקים נגד החלשים ! ומאחר והנשים חלשות(פיזית) מהגברים, 99,9% ממקרי האלימות הם של גברים כלפי נשים. עובדה !

חסמני3

New member
לא יודע על מה אתה מדבר

לא זוכר שהרבצתי לנשים, ואני גם לא מכיר כאלה שהרביצו. הכל נובע מהתעמולה הפמיניסטית של ארגוני הנשים שרוצים שתחשוב שכל הגברים אלימים. ואתה אוכל את הפתיון.

wranger

New member
אולי די כבר?

בסדר, נשים אלימות, הגברים מלאכים, הכל קונספירציה. נפלא, מה שתגיד, רק די כבר.

אתה מוזמן בהחלט

להתחיל קמפיין, או לשים קוביית תוכן דומה נגד אלימות באופן כללי, אבל נראה לי שאתה מאלה שרק מתמרמרים כל היום על קיפוח - ולא עושים כלום כדי לשפר את העולם שסובב אותם. ורק שיהיה ברור - בודאי שלא כל הגברים אלימים, ואני סבורה שאפילו לא רובם. להיפך. עדיין - קשה להתווכח עם הנתונים: יותר נשים נפגעות מאלימות של גברים, מאשר להיפך.

חסמני3

New member
../images/Emo6.gif

אני לא הרבצתי לאף אחת, אז אני פטור. את מפיצה תעמולה פמיניסטית.

wranger

New member
לא, לא נראה לי בכלל.

קחו את זה למקום אחר. הדיון הזה נעצר כאן, תודה רבה.

wranger

New member
רעיון נחמד, לאו דווקא לגבי הנושא שהצעת

בעצם, כל אחד יכול לייצר לעצמו קוביה המקשרת לנושא שקרוב לליבו - אלימות נגד נשים, צער בעלי חיים, גלעד שליט וכן הלאה.

מקבלת, אבל...

אם כל אחד עושה קוביה על משהו אחר - זה מאבד את האפקט של "קמפיין" שנתקלים בו בכל בלוג... . בכל אופן, בינתיים הבודדים שכן הגיבו ואמרו שזה רעיון טוב - עוד לא ביצעו, אז קשה לדעת בשלב זה איזו היענות תהיה לזה, באמת. לפחות - ניסיתי.

Bezalel P

New member
רעיון נהדר!

את הקוד אפשר להדביק בקובץ טקסט (כזה של פנקס הרשימות - notepad) ולצרף אותו להודעה.

ספטון1

New member
רעיון ידוע אך ויצו לא עוזרת לנשים בשום תחום

אפילו כתבתי גם בעבר רשומה על ויצו שמפרסמים את עצמם לקראת הבחירות בכל אופן לפי נסיוני לא עזרו לי בכלל. למעשה הם עוזרים רק לנשים שעובדות.

למעלה