רעיון לשאלת חקר/ נושא לעבודת גמר?

so be it

New member
רעיון לשאלת חקר/ נושא לעבודת גמר?

שלום שלום, אני כותבת עבודה ברמה של חמש יחידות לימוד בכל נושא שבעולם, יש לי עד סוף השבוע להגיש נושא ושאלת מחקר. הבעייה שלי היא שאני לא מצליחה למצוא משהו שמעניין אותי הכי (מצאתי המון נושאים מעניינים, את רובם בטח לא יאשרו לי.. ככה שנשארתי בלי הרבה אפשרויות).... אם יש למישהו מכם רעיון מעניין לעבודת מחקר בכל נושא (סוציו,היסטוריה, אזרחות, קולנוע, ספרות, משפטים, פסיכולוגיה, תקשורת.. ממש הכל - תתפרעו בדמיונכם), אני אשמח לרעיון ולעצות.... תודה רבה... מאיה

doresh shalom

New member
שלום מאיה ../images/Emo41.gif

קודם כל, הייתי מציע לך לא לעשות עבודה בנושאים שנויים במחלוקת (כוונתי לסכסוך הישראלי פלסטיני ליתר דיוק, על שאר הנושאים אני מניח שאפשר) כי כפי שהבנתי את מקבלת ציון, ואת לא יודעת מה עמדתו של אותו אדם הבודק את עבודתך. אני הייתי מציע לך לחשוב על השאלה שהכי מציקה לך ולעשות עליה את העבודה. השאלה שכיום הכי מעסיקה אותי היא מה מניע את האדם. מה שכן עלו לי כמה רעיונות שאת עשוייה למצוא מעניינים: 1) על פעילות אזרחית ועל הסיבות שפעילות זאת אינה מפותחת בישראל לעומת מדינה/מדינות אחרות. 2) תדירות קבלת המידע, זמינותו והשפעתם של אלו על התנהגותו של האדם. 3) על פריצתו של הקוד הפתוח והשפעתו על עולם המחשבים בכל מקרה, באיזה מקצוע את מגישה את העבודה? אגב, אני חושב שני מכיר אותך, האם היית בסמינר של נוער יח"ד (בקבוצה של סתיו ועינב)?

תמיר1991

New member
מה עם היסטוריה../images/Emo35.gif

יש לך 1,001 תחומים, ואפילו יותר, והתחומים ההיסטוריים החביבים ביותר עלי הם ההיסטוריה של המדע, תוכניות חלל סובייטיות ואמריקאיות והמלחמה הקרה. גם נשיאי ארה"ב, המהפכה התעשייתית ומלחמת העולם השנייה הם נושאים מרתקים. בקיצור - בהיסטוריה, שזהו ללא ספק מקצוע מרתק, מדהים ומאתגר, יש לך יריעה מאוד רחבה, וצריך רק לבחור. בהצלחה
תמיר.

למעלה