רעיון לשיפוטכם

הירוקה

New member
רעיון לשיפוטכם

יש כאן סטודנטים, לא מעט. יש כאן עוסים שמחפשים עבודה. באוני' יש מודעות דרושים מה דעתכם סטו' לעשות לנו את השירות הזה ולהעתיק לכאן מודעות דרושים (לעצלנים -אפשר לצלם במצלמה דיגיט' ולהעלות הנה את התמונות) רעיון...

לדעתי,

כנראה את לא מבינה את כמות מודעות הדרושים באוניברסיטה, מדובר (לפחות בת"א) על עשרות - וכל משרה יש לה דרישות שונות. אני לא יודעת אלו מהמודעות יענינו את חברי הפורום ואלו לא. מי כאן דובר רוסית, מי כאן מנחה קבוצות, את מי מעניין לעבוד עם משפחות אומנה וכו'. מי שמחפש עבודה צריך להפסיק להיות פסיבי, ולהתחיל להיות אקטיבי. וזה כולל להגיע לאוניברסיטה פעם בשבוע ולראות אם יש מודעות שרלוונטיות אליו. זה כולל לשבת ליד הפקס ולשלוח קורות חיים גם למקומות שנראים לא מי יודע מה. זה כולל לחרוש את האינטרנט עד שתזכרו בעל פה את כל אתרי הדרושים שקיימים, וגם את האתרים שלא נועדו לדרושים, אבל יש בהם כמה מודעות. אני עשיתי ככה, ותוך חודש מצאתי עבודה בתחום שממש אין אליו ביקוש, בטח לא לסטודנטים חסרי ניסיון. בסוף התקבלתי לא רק לעבודה אחת, אלא מספר מקומות עבודה חיזרו אחריי וכך יכולתי גם להשיג את המשכורת והתנאים שאני רוצה. ותבינו, אני בסך הכל סטודנטית שנה א' מושתנת. אפילו לא עברה חצי שנה מאז שהשתחררתי מהצבא. מושתנת מושתנת, אבל אקטיבית. ברגע שמחפשים, מוצאים.

הירוקה

New member
אח... כמה הייתי רוצה לצאת...

כמה חופש נשמע בקולך, מעורר בי זכרונות מעורפלים על ימים רחוקים ודי מדהימים.. יקירתי לפעמים פשוט לא ככ' אפשרי להיות ככ' קופצני, גם אם רוצים. להגיע לכמה אוני' פעם בשבוע? ממש לא אפשרי מבחינתי. ועם ככ' הרבה אנרגיות מתפרצות, מה הפלא שנחטפת?? אם בא לך את מוזמנת גם לבייביסטר אצלי.. עוד עבודה, רואה?

yoyo191

New member
מחפשת עבודה

אז בהמשך לרעייונות לחיפוש העבודה אז אני מנסה להעזר בכם.... אני מחפשת עבודה בצפון בתחום של ילדים. יש לי ניסיון בהדרכה, טיפול. מוכנה לעבוד גם בתחומים אחרים. אשמח אם תעזרו לי...

yoyo, נסי לפנות

למסגרות של חסות הנוער רובן המכריע ממוקמות בצפון אין לי מושג איפה דרושים עובדים, אבל שווה בכל מקרה לפנות

הירוקה

New member
ככה את דוחה הצעת עבודה?

אוף כבר דימינתי את עצמי הולכת סוף סוף למכון כושר את רואה לא מצליחה להשיג בייביסיטר מה יהיה? יש כאן סטו' שמוכנים לשמור על 2 פושטקים חמודים חמודים?

שתי ציפורים בבת אחת

קחי סטודנטית לעבודה סוציאלית כבייביסיטר. כך תהיה לה עבודה וגם את תמצאי זמן לחפש עבודה. במחשבה שניה, תהיי את הבייביסיטר... אבל את הרי לא תשלמי לעצמך.

הירוקה

New member
ומי יתאמן במכון כושר? ויוריד את כל

עודפי ההיריונות? והנה אני מציעה עבודה לסטו' לעוסיות ותראו איך אתם מגיבים? אני לעצמי לא צריכה לשלם, אבל יכולה לשלם לאחרים
צריך לדעת עם מי להתחתן חחח

דובת הקוטב, האם זה באמת כך?

האם יש כ"כ הרבה הצעות עבודה לעובדים סוציאלים בת"א? אם כך זה באמת כדאי למי שגר באיזור להגיע לאוניברסיטה פעם בשבוע בבירת הדרום, יש הרבה פחות עבודה ובאוניברסיטה אותה המודעה היחידה תלוייה כבר שלושה חודשים... האם זה מעיד על שוק העבודה? האם כיום מרכז העניינים הוא במרכז? כי עד לפני שנה הוא היה בדרום

SuperGirl 25

New member
בבירת הנגב מחפשים עו"ס משפחה

אם זה מעניין אותך-ברווחה בבית-יציב. לרוב בדרום לא מפרסמים מודעות דרושים כי יש כ"כ הרבה קו"ח שנשלחים אליהם ונותנים לזה עדיפות. לחברה שלי התקשרו מספר פעמים מאותו המקום, כשהתפנתה משרה מסויימת.

אם ככה זה בנגב, אז יש לי הצעה!|חיבו

בניגוד לת"א, כאן כנראה המשרות עוברות מפה לאוזן ובשיטת חבר מביא חבר אז אולי במקום ההצעה להביא הנה את ההודעות מהאוניברסיטה הצעה יותר קלה וחברית מי שעובד/חי בדרום ויודע על מקום עבודה שהתפנתה בו משרה וכמובן שלא פורסמה הודעה בשום מקום יכתוב זאת לנו על גבי הפורום או במסרים אישיים?

SuperGirl 25

New member
../images/Emo45.gif עשינו עסק

אבל כדאי בכל אופן לשלוח באופן יזום קו"ח למקומות עבודה, כי אח"כ משתמשים בהם.

הירוקה

New member
דובת הקוטב

כתבת על עבודה בתחום שאין אליו ביקוש- מסקרן, במה מדובר?

למעלה