רעיון לשירשור

dolphin m

New member
רעיון לשירשור

שכל אחד יכתוב על מקרה קרה לו שקשור לגמגום. זה יכול להיות ממש מצחיק. אני יתחיל.: לפני יותר מחצי שנה הלכתי לקנות פילים. אז אני בא למוכרת, אני אומר לה "תביאי לי.. אה.אההה.אהה..". את ה-"אהה" עשיתי בשקט כזה והיא חשבה שבאתי לקחת תמונות, אז היא התחילה לזרוק לי שמות משפחה וזה... ואחר כך כששילמתי לה היא אומרת לי "זה עולה 20. שקלים".... רציתי להגיד לה לההההההה! בואנה מזל שאמרת לי נתקעתי עם רופי יא מטומטמת. אחר כך דרך אגב צחקתי על זה עם אחותי, היא חיכתה לי באוטו. יאללה תכתבו גם אתם.

shuky63

New member
הפדיחה הכי גדולה שקרתה לי עם הגמגום

זה היה כשהייתי בצבא.זומנתי למבחן שלב באחת היחידות במקשרר.זה בסיס שמכיל נציגויות של הרבה יחידות ואני שהתבישתי לשאול חיפשתי וחיפשתי ונילחצתי כי כבר אחרתי ובסוף ראיתי חיל שפגשתי פעם בעבר וניסיתי לשאול אותו וכמובן שנתקעתי בשם היחידה שהורכב מכמה ספרות.הוא ניסה לעזור לי ולזרוק שמות יחדות אך לשוא ובנתיים התכנסו סביבנו עוד ועוד חיילים שקיבלו ממנו עדכון לגבי מצבי וגם הם ניסו לעזור לי אני לא זוכר אם בסוף הצלחתי להוציא את שם היחידה או שמישהו אמר אותו ורק אמרתי כן אבל זה בהחלט זכור לי כאחד המקרים הקשים בחיי הקשורים בגימגום. ואם היום אני מסוגל לחייך כשאני כותב על זה אז כנראה הצלחתי להגיע לאיזה דו קיום איתו.

למעלה