רעיון לשניצל טופו פשוט להכנה?

רעיון לשניצל טופו פשוט להכנה?

אין לי הרבה ניסיון עם הכנת שניצל טופו טבעוני (לרוב אני סתם טובלת פרוסות טופו ברוטב סויה ואוכלת ככה) אז מחפשת מתכון הכי פשוט והכי בסיסי אבל כמובן שיהיה טעים.
אני זוכרת שבעבר ניסיתי להדביק את פירורי הלחם עם רוטב סויה במקום ביצה אבל זה לא נדבק.
גם זכור לי איזה מתכון עם בלילה של קמח ומים, מישהו יכול לרענן את זכרוני איך זה עובד? (יש לי בבית קמח חומוס וקמח עדשים אם זה מתאים).
כך שהשאלה היא גם לגבי איך להדביק את פירורי הלחם ואיך לעשות שייצא טעים, כלומר אם אני עושה את זה עם קמח כלשהו ומים איפה ואיך מגיע שלב התיבול?
אשמח לרעיונות :)
 

RSPA

New member
הנה שיטה של נופר - מאוד מוצלחת.

[URL]http://tinyurl.com/ouvoxx3[/URL]

אגב, במקום פירורי לחם אפשר לגרוס קורנפלקס לאבקה/שברים קטנים ולצפות בהם את השניצלונים/שניצל. זה הולך טוב במיוחד אם אופים בתנור.
 


אני משתמשת בקורנפלקס מטעמי הימנעות מגלוטן ולעיתים בקמח תירס גס במיוחד
בנוסף אצלנו נכנס חרדל לתערובת במקום קטשופ
 
למעלה