רעיון לשרשור חדש!

ofer16

New member
רעיון לשרשור חדש!

היינלנדר הזכיר לי לפתוח שרשור שרציתי כבר הרבה זמן... שרשור שבו כל אחד רושם עם מי הוא משחק כרגע (או שיחק לאחרונה), באיזה עונה הוא, פירוט הישגים, העברות וכו´ (אם אתם ב2030, לא להתחיל לפרט את כל ההעברות...). אם תהיה הענות, אני אפרסם גם את הסיפור שלי עם איפסוויץ´ (משחק שאני נמצא בעיצומו), אחת הקבוצות הכי מוצלחות שלקחתי במנג´ר!

קיר קמט

New member
טוב , הבה נראה

כרגע אני עם פלומיננזה מברזיל הבאתי את סזאר סמפאיו (מצויין במנג´ר) את ויקטור בונילה ובהשאלה עוד כל מיני בררות..... עשיתי בעיקר משחקי אימון עד עכשיו קרעתי תחת לכל מיני קבוצות התחילה העונה בליגה המקומית של ריו וניצחתי משער דקה 90 את וולטה רדונדה..... עד אתמול הייתי עם האקן הקבוצה של קים קאלסטרום בכל מקרה בהאקן ציפו ממני להילחם נגד הירידה לקחתי אליפות והחזירים כפויי הטובה בהנהלת המועדון רק satisfied ממני... מעצבן לאללה. בכל מקרה ניסיתי לעבור ליבשת אבל לא הצלחתי אז לא היה לי כח להשאר בהאקן למרות שאני יכול לקחת עוד אליפות.

JRM

New member
כרגע משחק עם היבס (היברניאן)

כרגע משחק עם היבס (היברניאן) מסקוטלנד, סיימתי עונה שנייה. אני לא אתחיל לפרט מי הבאתי ומי העפתי כי פשוט עשיתי מהפך עצום בקבוצה. העונה הראשונה היתה על הפנים מבחינת הליגה ומצויינת מבחינת גביעים. בליגה סיימתי רק במקום ה8 אבל בלי הרבה דאגות על הראש כי מבחינתי זאת היתה עונת בנייה, היה לי סגל עלוב. בגביע הליגה (הגביע הלא חשוב) הפסדתי בגמר, את גביע הליגה לקחתי, והכי טוב - גביע אופ"א - הגעתי עד ל...חצי הגמר! הפתעתי את עצמי...עברתי בדרך קבוצה אחת מטורקיה, גדכדגעדגעכ-ספור, שאלקה (או שזה היה הרטה בלין? נראה לי הרטה...טוב לא עקרוני, גרמנים זה גרמנים), ספורטינג ליסבון ועוד...כשרק באיירן מינכן הצליחו לעצור אותי בחצי הגמר ובסופו של דבר גם זכו בגביע אגב כל המשחקים היו פשוט מותחים לאללה, כשמול כל קבוצה (פרט ל2 הראשונות בסיבובים המוקדמים שפשוט היו עלובות) ספגתי בבית וניצחתי רק בהפרש 1, משמע שכל ניצחון 1-0 של היריבה אצלה בבית היה מעלה אותה אבל בכל זאת עברתי (ניצחון 2-0 גדול בחוץ על הרטה/שאלקה, ניצחון אדיר 4-2 בחוץ על ספורטינג, ותבוסה מוחצת 4-1 בחוץ מול באיירן
) עונה שנייה עם סגל מחוזק בצורה פנומנאלית כבר הקבוצה שלי שיחקה כמו קבוצה ועם הניסיון האירופאי הרב הגעתי שוב פעם להישג חביב באופ"א כשהפעם נעצרתי ברבע הגמר (וואלה לא זוכר מי עצר אותי) ובגביע הסקוטי הפסדתי בחצי. גביע הליגה הסקוטי לקחתי...דווקא את הלא חשוב... לעומת זאת הליגה היתה ההצגה המרכזית כשזכיתי באליפות סקוטלנד לאחר דרמה משולשת במחזורי הסיום וחילופי מקומות תכופים ביני לבין ריינג´רס. הדבר הכי חביב היה התבוסות שהנחלתי כל פעם לסלטיק (אז מה היה לנו...4-1, 3-0...וגולת הכותרת...7-3...) עכשיו בעונה השלישית אני מחזק את הקבוצה לקראת הצ´מפיונס ליג ואני מקווה למינימום מקום 3 בבית... אגב עקב ההצלחות שלי באופ"א ושל ריינג´רס וסלטיק בצ´מפיונס הדירוג של סקוטלנד באופ"א פשוט מזנק כשבתחילת העונה השנייה סקוטלנד עמדה במקום ה16 ובתחילת השלישית סקוטלנד כבר במקום ה6...

stas51

New member
אני עם

ראסינג סאנטנדר. עונה 4 לקחתי 2 אליפויות, 2 סופרקאפ ספרדי

למעלה