רעיון לשרשור טיפים

לבנה123

New member
רעיון לשרשור טיפים

אולי נעשה שרשור של טיפים שעזרו לנו להעביר את הימים האחרונים? כל מיני טיפים קטנים איך לא להשבר? מה אתן אומרות?

לבנה123

New member
והטיפ שלי -

הבטחתי להמנע מהסופגניות של החג (הבטחתי שאף אחת לא תכנס לי לפה - ועד עכשיו עמדתי בזה יפה
), אבל הפיתוי היה היום כל כך גדול, שנורא התחשק לי משהו מתוק. החלטתי שאני אקנה לעצמי חטיף של שוקולד ממש. חטיף מארס משמין - ורק לא להתפתות לסופגניה כי הבטחתי לעצמי, וההרגשה אחרי זה תהיה נוראית. אז הטיפ - לזהות שאם צריך משהו מתוק - לנסות "למזער נזקים" מבחינה קלורית. יש עוד רעיונות?

שיפסלה

New member
לשתות מים

שמעתי פעם ממישהי שעוסקת ברפואה משלימה, שהיא טיפלה באישה שמנה, והאישה כל הזמן היתה אוכלת. לימים, בעקבות הטיפול התברר שהיא היתה אוכלת בכל פעם שהיא היתה צמאה. המוח שלה פירש את הרגשת הצמאון כרעב ולכן היתה אוכלת. ברגע שהתבררה הבעיה, היא התחילה לרדת במשקל. אז אני, כפעולת מנע דואגת שתמיד יהיה לידי בקבוק מים מלא (אם הוא ריק אני מתחילה לחשוב מה לנשנש). ומשתדלת לשתות אחת לשעה, לפחות כוס.

nila77

New member
מיזעור נזקים זה שם המשחק

אני לקחתי קצת מסופגניה. בעצם מה שהכי טעים זה החלק העליון עם הסוכר וקצת מהריבה. אז לקחתי רק את החלק העליון טבול בריבה וכל יתר החלקים הסתם שמנים וללא טעם, נשארו בצלחת.

בקבוקי ספורט

אני מחזיקה כאלה כמה בבית ותמיד כל יום ממלא מחדש במים + מעט לימון (אמיתי) להרגשת רעננות בפה. אפילו ליד המיטה ללילה יש לי אחד-שניים כאלה. כל פעם שאני מרגישה שאני חייבת משהו בפה מיד שלוק-שניים עד כוס שלמה נכנסים לגוף במקום ופתאום הרעב והחשק הלכו לטייל למקום אחר וכשאני כבר באמת לא מצליחה להחזיק מעמד יותר אני אוכלת כריך אחד מתוך הרשימה שמותר לי בין הארוחות או מסטיק או סוכריה של מותר. העיקר לא לגעת במשמין הזה שנוטף שמן (ולא חשוב כמה נייר ספוג שמתי מתחת).

אתי אתי

New member
לאכול את האוכל שלי

כשכל האחרים אוכלים
, גם אני אוכלת, אבל את האוכל שלי. וככה הראש שלי לא עסוק בלראות מה אחרים אוכלים, כי גם אני נהנת

אורי ב ד

New member
לרשום כל מה שנכנס לפה...

השבוע חזרתי לרשום כל מה שאני אוכלת ועל הדף זה נראה הרבה וגם עוזר לשליטה. חוץ מזה, אני מתחילה לחשוב כמה זמן אני אצטרך ללכת כדי להוריד כל חריגה ובנתיים זה עוזר להוריד את החשק...

למעלה