רעיון לשרשור כיפי :)

AngieTakeMe

New member
רעיון לשרשור כיפי :)

היי!
אני קוראת אדוקה וכותבת כאן מדי פעם :)
פשפשתי קצת אחורה בפורום ולא ראיתי שרשור של סיפורי הצעות נישואין... יכול להיות ממש כיף לשמוע את הסיפורים של כולם, לא?

לי אישית יש עוד איזה שנה שנתיים עד שאציע/יציעו לי, אבל אני מבטיחה לשתף בהמשך!

irisgov

New member
צר לי, אך אין לי סיפור מדהים לשתף בו

לא היתה נחיתה מכדור פורח, או זיקוקים שהתפוצצו באויר ברגע המיועד, גם לא מטוס שצייר לבבות בשמים, ולא הצעה מול מליאת קיסריה, ואפילו לא שלטי חוצות.
רגע לפני שנרדמנו ברגע ההוא בין עירות לשינה בו הגוף נרפה והעיניים נעצמות, נשאלה השאלה הפשוטה - את רוצה להנשא לי, ה'כן' הברור בעקבותיו, וזהו. נרדמנו.

גם אצלנו אין ממש סיפור

אני בכלל לא ראיתי את עצמי נישאת בשום שלב בחיים - לא הבנתי למה אנשים צריכים את זה ולמה זה טוב בכלל. ואז הכרתי את זוגתי. מתישהו התחלתי מאוד לרצות לשמוח ולחגוג את האהבה שלנו עם כל האנשים בחיים שלנו.

אף אחת לא הציעה לאף אחת - למעשה בהינתן אנחנו זה נשמע לי מאוד מגוחך, אז וגם היום. כל הרעיון של לעשות איזה משהו כזה באופן חד צדדי, להסתיר מאשתי וכן הלאה - לא ממש מתאים לאף אחד מאיתנו. ישבנו ודיברנו ביום צהוב ואביך אחד, החלטנו להתחתן, החלטנו מתי זה יהיה ובגדול מה יהיה הקונספט, וכך אכן היה.

בערך שנה אחרי זה התחתנו במסיבה גדולה ומהממת בארץ, וכמעט שנה אחרי זה התחתנו גם בקנדה. בשבועות הקרובים אנחנו אמורות ללכת למשרד הפנים ולהירשם כנשואות גם שם - אחרי שהשגנו את כל הטפסים והחתימות שנדרשות לצורך העניין.

בת שחף

New member
מי זוכר?

אני זוכרת שעשינו מסיבה והחלפנו טבעות, אבל מי הציעה למי ומתי? אין לי מושג. רוב הסיכויים שזה פשוט קרה מתוקף החיים המשותפים והתרקם בשיחות ארוכות לתוך הלילה.

הצעת נישואין?

המונח קצת משעשע, כי כשנמצאים מלכתחילה במערכת יחסים שיוויונית שבה אפשרי שהכל יעשה על ידי שתי בנות הזוג, לא קיימת חלוקת תפקידים שבה מישהי אמורה להציע והשנייה עוקבת אחרי סימנים אפשריים ומייחלת שזה יקרה..

אם אני זוכרת נכון, אצלנו היתה הסכמה ממש מההתחלה שאנחנו זה לתמיד. בית, משפחה, ילדים, אחריות משותפת, פרנסה - הכל. אח"כ התחלנו לבדוק אם מתאים לנו לעשות אירוע פומבי. אני הייתי מאוד בעד, היא הייתה מאוד מסוייגת. בסוף היא נרתמה והודתה שזה היה אחד הדברים הכי מרגשים שקרו לה בחיים. שתינו ממליצות בחום.

למעלה