רעיונות
שלום
תבשילי קדרה הם מה שלדעתי אתה מחפש.
יש לכך מתכונים רבים. בד"כ באילו הבשר לא טחון אלה בקוביות (כמו גולש).
אפשר מאותו נתח שהקצב טוחן לך, שיחתוך לקוביות. אני בד"כ בבית מעדן את הקוביות למשהו יותר קטן (ומתבשל יותר טוב) ומוריד שומן.
יש גם תבשילים דומים לעוף (כמו קוקו דה וין, או עוף ביין).
בעוף מקובל לעשות אותו שלם בתנור עם תפ"א. אני שם את התפ"א מתחת לעוף, אחרי בישול קל במים. השומן מהעוף מטפטף עליהם ויוצא נפלא.
אחרי שהעוף מוכן, מנקז עודפי נוזל, מוסיף אורגנו יבש ומלח גס ומחזיר להשחמה. אתה יכול לשים גם ירקות שורש: גזר, שורש פטרוזליה ושורש סלרי.
תבדילי קדירה עדיף להכין בסיר ברזל כבד. אילו יקרים למדי (האיכותיים) אבל שווה להשקיע באחד.