רעיון לתחפושת

דנהלב

New member
רעיון לתחפושת

יש לנו מחר מסיבת פורים ותחרות (משהו רציני) בעבודה. אני בת 27 מחפשת רעיונות לתחפושת מיקורית משהו שאני יעשה בעצמי, ניסתי להשכיר משהו אבל ניגעלתי מתחפושות שהם מושכרות. אנא תנו לי רעיון מעניין

@poet

New member
שיט הזכרת לי

שגם לנו יש את הדבר הזה אבל תמיד חשבתי שעם נשים זה יותר קל . כלומר אתם יכולות לשים טיפה איפור ולהראות את הסטייל של ``ההתחפשות הבוגרת`` הממממ אין לי מושג מה להציע לך ניראה לי שאני לא אלך למסיבה הזו אבל יש משהו מאוד חמוד תוכלי תמיד להתחפש למוניקה לווינסקי , לא ממש קשה , פאה שחורה , שימלה אדומה ו... סיגר... תחשבי על זה . שמעתי את זה היום בהרצאה . שתי בנות התלחששו להן .. השאלה מי יהיה ביל קלינטון,

נועה 48

New member
יש לי להציע לך התחפושת-נועה 49

שלום דנה! אם את מאזור המרכז יקל עליך להגיע לקחת את התחפושת ממני - נזירה בהריון, מתאים לך??? אני בשנה שעברה זכיתי בה בפרס ראשון- מעל הכל חשובה הדמות שתציגי בה אני הצלחתי לרתק את משתתפי המסיבה כארבעים דקות סביב הניחוש מי אני והיטבתי ל-``שחק`` יפה את התפקיד. שיהיה לך פורים שמח - אשאיר לך באימאל שלך את מספר הטלפון שלי. להתראות - נועה 49

לי28

New member
לדקה תשעים ותשע...

דנהלב..חג פורים שמח תמיד אפשר לקחת פז`מה ישנה לדחוף בה כרית, לסדר את השער בצורה המצחיקה ביותר, קצת איפור על הפנים ואז את נראת כמו ליצן. אבל עם ממש לא בא לך ללכת והפרצוף חמוץ - תרכשי את העיתון דבר או שתעשי משהו כמו... העיתון דבר, קחי לך מספר ראשי שום, תקשרי אותם בסרט, שימי מסביב לצוואר והנה לך התחפושת הכי מקורית של `````` שום דבר ```````` בהצלחה לי28

רוצה להיות כוכבת קולנוע ?

דנה למה שלא תתחפשי לכוכבת קולנוע? לובשים בגדים נוצצים , כובע ועליו כוכבים, פומית ארוכה עם סיגריה בקצה,תכשיטים גדולים ואיפור דרמטי, וסרטי צילום ישנים על הכתפיים כמו צעיף ארוך ,תוכלי להראות נהדר נוצצת כהלכה וכשימאסו עלייך הסרטים אפשר פשוט לזרוק אותם לפח.

מי לא רוצה להיות כוכבת?

דנה למה שלא תתחפשי לכוכבת קולנוע? לובשים בגדים נוצצים , כובע ועליו כוכבים, פומית ארוכה עם סיגריה בקצה,תכשיטים גדולים , איפור דרמטי,ונעלי עקב . וסרטי צילום ישנים על הכתפיים כמו צעיף ארוך ,תוכלי להראות נהדר נוצצת כהלכה וכשימאסו עלייך הסרטים אפשר פשוט לזרוק אותם לפח.

למעלה