רעיון לתכנית טלויזיה- הופך לכסף?

טלי 2222

New member
רעיון לתכנית טלויזיה- הופך לכסף?

יש לי רעיון אדיר לשעשועון טלויזיה, שעשועון מצחיק ומאוד מתאים לישראלים במיוחד בתקופת המיתון, אני בטוחה שהתכנית תתפוס אם תצא לפועל ואפילו תתפוס חזק מאוד. איך עושים מזה כסך?? איך מוכרים את הרעיון? ואיך נמנעים מכך שאותם חברות הפקה שרק שמעו על הרקעיון ממני= לא יגנבו לי אותו מבלי לשלם? שמירת זכויות על רעיון וירטואלי לתכנית? יש מצב כזה? אודה לכם על תשובתכם המהירה= ואם אתם מכירים חברה שמפיקה תכניות ומעוניינת להפיק את התכנית של "החיים שלה" אני אשמח אם תפנו אותי אליה תודה לכם!!! אחלה יום טלי

orenva

New member
ייעוץ בנושא זכויות למיזם טלויזיוני

באופן עקרוני, ניתן ואפילו מתבצע בכל העולם העניין של מכירה של רעיון להפקה טלוויזיונית. כך למשל הכספת למיטב ידיעתי מכרו זכויות למספר מקומות בעולם. נושא רישום הזכויות לא ידוע לי אבל אם תרצי אני יכול לדעתי להפנות אותך למישהי שהיא העוזרת המשפטית למנכ"ל אחד מאולפני ההפקה הגדולים בארץ שלמיטב ידיעתי התעסקה בדברים דומים. זה בטח לא יהיה חינם אבל זה יהיה מקצועי.

טלי 2222

New member
יוסי דגן, הרשות וכל מי שנתן דעתו- ת

תודה רבה! :)) עזרתם רבות יוסי אני בהחלט אפנה אלייך במייל, אשמח לקבל עזרתך. ולרשות ששלחו לי העתק הסכם סודיות תודה רבה:))) אמשיך לעדכן חן חן טלי

TV job

New member
קבלי עיצות מתסריטאי מקצועי

* זכויות יוצרים: העלי את הכל בכתב! ותפקידי אצל "מירז", * כפי שנאמר לך, אין זכויות יוצרים על "רעיון" לתוכנית, אלא על פורמט לתוכנית, דוגמא ידועה: מיכל ינאי זרקה למפיק את הרעיון ל"מזל טוב" - הוא פיתח את הפורמט, בחר ביעל בר זוהר, רצו פרומואים, מיכל ינאי התרגזה, ואמרה לו שהיא נתנה לו את הרעיון בתמורה שהיא זאת שתנחה את זה, הופ, בוצע שינוי, ומיכל ינאי קיבלה את שלה, מה מכיל פורמט לשעשועון? רעיון כללי אורך בדקות הצהרת כוונות: קהל יעד [ גיל ] משבצת צפיה: [ פריים טיים?] חוקי המשחק, מתמודדים, [מפורסמים או אנשים רגילים] בלי קהל באולפן עם קהל באולפן שידור חי \ מצולם מראש שיתוף הקהל בבית מעברונים, מנחה שידור חי\ לא חי איך צריך להראות האולפן ליין-אפ [פורמט שידור] פתיח,,, וכו שלב גמר פרסים ספיישלים "קשת" מקיימת מידי שנה את פסטיבל "מסך הזהב" במסגרתו יש אירוע "פיציינג" בדיוק בשביל רעיונות כאלו, תעקבי, את יכולה לפנות אלי דרך מערכת המסרים המיידיים בתפוז ולקבל הדרכה נוספת, אבל בגדול, אם את לא מהתחום, גם עם הרעיון שלך ענק, הוא חייב להיות מנוסח בפורמט מקצועי, ובשביל זה את צריכה למצוא תסריטאי מקצועי, בנתיים את יכולה להיכנס לדף קישורים מיוחד, שכולל את כל האתרים שדרושים לתסריטאי מתחיל,,, http://clubs.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=club/club_index&forum_id=1594

מאמן1

New member
עליך לפנות ל

חברות ההפקה הישראליות. במידה ותקראי את הכתוביות המופיעות בתחילת ובסוף כל התכניות בטלויזיה, תגלי מהר מאוד מי הם המפיקים המובילים. מן הסתם תגלי גם את "תפוח הפקות" שהם הגדולים ביותר, בעיקר ביבוא ובגיור תכניות לישראל. אין לי פרטי התקשרות, אך דפי זהב או המדריך לשירותי במה ומופעים יפנה אותך למספר הטלפון המתאים. משם ... ובכן זה יהיה המגרש שלך! בהצלחה.

למעלה