רעיון מאוד טוב - בבקשה שהמנהל יכנס

coolboy131

New member
רעיון מאוד טוב - בבקשה שהמנהל יכנס

שלום אני חדש במשחק (נרשמתי אתמול) ושמתי לב שיש אנשים שמשיגים את הכסף מהמפעלים בעזרת מפעלים רגילים (כמעט ורק יהלומים) ויש כאלו שמשיגים אותו ממפעלים צבאיים ומייצרים לווינים כדי למכור אותם עכשיו לפי ההיגיון מפעלים רגילים אמורים להביא יותר כסף אבל המצב הוא שאם אתה בונה מפעלים של לווינוים במקום אתה מרוויח פי 3-4 יותר כסף ובסך הכל ההבדל הוא שהמפעל לווינים עולה יותר כסף מה שאחרי יומיים של משחק כבר לא כל כך הרבה הבדל... אז יש לי רעיון איך לעשות שאנשים שיש להם מפעלים של כלי נשק באמת יקבלו מהם כלי נשק כדי להשתמש בהם ולא כדי למכור... פשוט לעשות שאם אתה מוכר נשק אתה מקבל הרבה פחות מהשווי שלו כי במצב כרגע מקבלים את אותו הכסף כמו שאתה קונה ובגלל זה המחירים כל הזמן יורדים וזה הורס את המשחק... בבקשה להתייחס למה שאמרתי ומצטער אם אמרו/הציעו את זה כבר לפני, תודה.

gindis

New member
תשובה

אנחנו נכניס בקרוב פתרון שיאזן את המצב של המפעלים האזרחיים!

Oraniss

New member
ככה תפגעו בכל החזקים שרכשו מפעלי

לווינים תודיעו מראש מה אתם הולכים לעשות, זה לא יהיה הוגן.

זה ממש לא משנה!!

זה נכון שממפעלים של לווינים מרווחים פי 5 כסף בהתחלה. אבל לאט לאט בגלל עודף ההיצע (כולם מוכרים) אז המחיר ירד ל-20,000 - שפל לא נורמלי... כך שלא היה משתלם למכור את הלווינים. אז המצב מתאזן... המחיר יורד...ואז כשהוא יגיע ל-20-30 אלף, אני מציע שתאפס אותו שוב ל-100 אלף. אין כאן הבדל בין מדינות חזקות לחלשות, כולם מרווחים מהלווינים באותה מידה.

iaskapa

New member
אתה חמוד אתה ...... המגבלה היא:

אדמה ותורים! אני במקומך הייתי ממתין שבוע ומנצל את הזמן כדי ללמוד, בא נפגש כאן בעוד שבוע ונדבר ההההההההההההההה............

coolboy131

New member
כן אבל

גם מפעל אזרחי וגם מפעל צבאי עולים 10 אדמה (תקנו אותי אם אני טועה) ומפעלים צבאיים מביאים פי 3-4 יותר כסף וזה לא הגיוני כי פרנסה ממכירת נשק אמורה להביא פחות כסף... זה אמור ליהיות משתלם רק אם אתה לא מוכר את הלווינים וטילים וכל מה שאתה מייצר אחר כך... ולמנהל (קןראים לו ערן נכון?) מקווה שהפתרון באמת יאזן את זה... ד"א בתור אחד ששיחק במלא אבל מלא משחקי רשת והרבה משחקי דפדפן זה באמת משחק מאוד יפה למרות שעוד טיפה מורכבות היתה יכולה לשפר...

BMpire

New member
אל תשווה למציאות , כי כאן אתה טועה

ואם כבר אתה רוצה טיפה השווה למציאות , אז הינה כמה עובדות . מה יותר יקר ? פחם/ברזל/יהלומים שאתה מייצא לחו"ל או מטוס/לווין/צוללת ? ברור שמיכלולים תמיד עולים יותר יקר , שלא נדבר על טכנולוגיה וכו' . ולכן המשחק די הוגן , פרט לקטע הזה שהמחירים יורדים כל הזמן , כי במציאות הטכנולוגיה משתפרת . לדומא אני יגיד לך : כך חומרי גלם ותבנה מטוס , אם תוכל לעשות כך יצא לך יותר זול מאשר לקנות מטוס מוכן , למה ? כי עצם הרכבתו יקרה ! ולכן לווין שווה יותר מיהלום !!!

DTLAND

New member
לאאאאאאא תשאירו את זה איך שזה!!!

ככה אני מרוויח כסף אם תקטינו את המחיר שאתה מוכר המשחק יהיה איטי מאוד עד ששמיהו ירוויח אפילו 100 מיליון יקח שבוע

סקפמן

New member
גם בחיים נכנס הרבה יותר כסף ממכירת

נשק ולא מהדפסת כסף תראה מה קורה בארה"ב.

4ErNi BuMeR

New member
גם לפי דעתי

צריך להוסיף עוד ספרה אחת או שתיים למחיר של מפעל

coolboy131

New member
בעעע לא הבנתם...

הקטע במפעל צבאי הוא לייצר נשק למדינה שלך לא למכור אותו אחר כך תחשוב על זה שזה לא הגיוני ככה כי כל הרעיון היה שאם אתה מדינה שמשתמשת הרבה בטילים בליסטים נגיד אז תבנה הרבה מפעלי טילים בליסטים ולא תמכור אותם אלא תשתמש בהם כאילו כל הרעיון של שני סוגי המפעלים הוא שמי שרוצה ישר כסף יקבל סכום מסוים אבל מי שרוצה ישר לקנות דווקא סוג מסוים של חיילים הוא יבנה מפעל של אותו החייל וככה ירוויח את החייל ישר במקום לקנות אותו וזה באמת אמור ליהיות כמו עכשיו אבל אנשים הפכו את המפעלים הצבאיים למקור לכסף כי הם מביאים פי 3-4 יותר כסף ולמי שאמר שככה זה במציאות - ממש אבל ממש לא, עובדה שבמלחמות עולם המדינות עוברות ייצור צבאי למשך המלחמה (כמה שנים) ובסופה חוזרים חזרה למפעלים אזרחיים, למה? כי הם יותר רווחים אבל בזמן המלחמה הם חייבים נשק מיידי ולכן לא אכפת לחהם להפסיד קצת כסף כל עוד הם מרוויחים נשק שהם צריכים באותו הרגע... מקווה שהבנתם אותי

למעלה