רעיון.....מה דעתכם\ן ש....

dafgol

New member
רעיון.....מה דעתכם\ן ש....

ביום שבת לפני יום העצמאות
יען כי....10.5.03.....נעשה מפגש \ פיקניק ענקי של הפורום לדורותיו....באזור הצפון...אפשר באלייקים ( לייד דלית אל כרמל ) , יערות מנשה או כל יער או מקום אחר בסביבה.... הרעיון של חגית99 ואני מצטרפת ובטוחה שגם אתם..... לא תתקבל לא כתשובה....ראו הוזמנתם\ן..... יאללה....להתחיל להתפקד.....

כמיסה

New member
בר תגיד לאבא ולאמא שהם מבולבלים

10-5 זה אחרי יום העצמאות וחוץ מזה זה רעיון נהדר
האמת היא שאני רוצה להזמין את כולם אליי יש לי דשא גדול וצריך יום נעים מה אתם אומרים

תמרה*

New member
לנו זה מתאים בול

אנחנו באותו סופ"ש אצל סבא וסבתא בצפון אני אגרור את ההורים (נראה לי שאמא תרוץ, אבל את אבא נצטרך לסחוב...)

חגית99

New member
הי שירלי ושירי!

למה כל כך רחוק? אפשר לעשות טיול בשבת בבוקר לכיוון דליית אל כרמל - לקפוץ לחנות עודפים/מפעל של שילב-פו-ומינמי בעוספיה לקנות הכל ב-50% (סוג ב' או עודפים- קניתי עכשיו שם את כל המלתחה של ים - 18 פריטים ב-390 ש"ח ) לקפוץ לשוק בדלייה ואח"כ לאכול/להשתעשע/סתם לפטפט בפיקניק. הצלחתי לעניין אתכן? חגית.

חגית - הצלחת מאוד רק ש.....

זה עדיין לא משנה את עובדת המרחק. אני עם ה
הטרנטה שלי לא נוסעת למרחקים כאלו (אני מגוש דן) ובטח לא לבד. נו.....בפעם הבאה
..בטוחה שתעשו חיים
.

sharonik

New member
פרטים על החנות בבקשה ....

האם הכוונה לחנות בכניסה של דליית אל כרמל ליד הכיכר ? כי אם כן אז לא ממש זול שם למרות שיש מבחר מדהים של הכל בגדים וצעצועים

חגית99

New member
לא הכוונה לא לחנות הזאת!!!

החנות נמצאת בעוספיה בפנים על הציר המרכזי.

טאש

New member
10.5 זה אחרי יום העצמאות

ואנחנו מוזמנים לבריתה, אבל אולי נעשה סתם מפגשון באמצע השבוע באמצע היום?

טלאפ

New member
שנתיים בצבא באלייקים

ואני עדיין חושבת שזה אזור מדהים בעיקר בעונת האביב אני צריכה לשאול את בעלי מה דעתו על נסיעה ארוכה (נו, ירושלמים מה לעשות)

twiti

New member
אחלה רעיון אבל קצת רחוק לנו...

אם יתקבל הרעיון של נועה (כמיסה) וזה קצת יותר קרוב נבוא בשמחה...

T noki

New member
ממש דקה וחצי מהבית!

אני בעד, אם כי למיטב זכרוני זה יום לפני המילואים של בן זוגי היקר... זה בד"כ דורש הכנות פיזיות (כביסה וכו) ונפשיות כאחת.

מתרגשת

New member
לא יכולים לבוא זה יומולדת של אמא'לה

שלי ואנחנו תמיד עושים משהו כל המשפחה ביחד... אם תזיזו לשבוע שאחרי לעומת זאת.... אנחנו גם ככה מתכננים טיול לצפון אז בטוח נבוא

למעלה