רעיון מטורף למחצה מישהו מכם ניסה אי פעם לכתוב לטרי עצמו?
S sapirit14 New member 6/11/04 #3 זה בדיוק מה שאני מנסה לברר... אולי אם נכתוב להוצאה לאור ונבקש מהם להעביר לו מכתב או משהו זה יעבוד... כי ניסיתי למצוא אימייל או משהו באתרים שלו ולא מצאתי... עוד רעיונות?
זה בדיוק מה שאני מנסה לברר... אולי אם נכתוב להוצאה לאור ונבקש מהם להעביר לו מכתב או משהו זה יעבוד... כי ניסיתי למצוא אימייל או משהו באתרים שלו ולא מצאתי... עוד רעיונות?
M Maladict New member 6/11/04 #4 חשבתי להעביר לו את העבודה שלי על אנק. הוא בטח יתלהב מזה שעושים עבודות אקדמיות עליו.
B brother dooropener New member 8/11/04 #8 ותרומה נדיבה של איזה... עשרתלפים שח בערך? (הוא צריך לחיות ממשהו ואנחנו מבזבזים לו זמן כתיבה)
ה הכתם הכתום New member 9/11/04 #10 כן נביא אותו לארץ! זה חלק מהמאסטר-פלאן! טרי יגיע לארץ, נחטוף אותו, נלמד אותו עברית, ומעכשיו הוא יכתוב רק בעברית! וכעת, שהבריטים יחכו עשרות שנים לתרגום...
כן נביא אותו לארץ! זה חלק מהמאסטר-פלאן! טרי יגיע לארץ, נחטוף אותו, נלמד אותו עברית, ומעכשיו הוא יכתוב רק בעברית! וכעת, שהבריטים יחכו עשרות שנים לתרגום...
G Grany Weatherwax New member 9/11/04 #11 רגע... לכל שפה יש משהו מיוחד משלה שלא היה עובד בשפה אחרת, כלומר בתרגום, גם אם נלמד את טרי עברית טוב מאוד הוא עדיין לא יכתוב טוב כמו שהוא כותב באנגלית חוצמזה, מה ההתנגדות הגדולה כל כךשלך לכל שפה שהיא לא עברית
רגע... לכל שפה יש משהו מיוחד משלה שלא היה עובד בשפה אחרת, כלומר בתרגום, גם אם נלמד את טרי עברית טוב מאוד הוא עדיין לא יכתוב טוב כמו שהוא כותב באנגלית חוצמזה, מה ההתנגדות הגדולה כל כךשלך לכל שפה שהיא לא עברית
S sapirit14 New member 11/11/04 #12 going postal... Terry Pratchett c/o Colin Smythe Colin Smythe Limited Publishers. Gerrards Cross Buckinghamshire. SL9 8XA. England
going postal... Terry Pratchett c/o Colin Smythe Colin Smythe Limited Publishers. Gerrards Cross Buckinghamshire. SL9 8XA. England