רעיון מעולה (לדעתי) להכנה קולקטיבית למבחן!!

wairauch

New member
רעיון מעולה (לדעתי) להכנה קולקטיבית למבחן!!

אהלן אהלן, אחת הדרכים שאני לומד היא שבכל פרק/תת נושא/פסקה/שורה שאני קורא אני חושב מה יכולים לשאול על זה. (בדיוק כמו שאיתמר המליץ לעשות) ואז חשבתי,למה שלא נשתף אחד את השני בשאלות הללו?? ולכן אני פותח את ההודעה הזאת בתקווה שהיא תתמלא בשאלות מבחן ממוצאות פרי דימיוניינו! ושבע"ה, שמו יתברך.. (נאור תשלים אותי..) חלק מהשאלות שנחשבו עליהן יהיו במבחן עצמו במלואן או אפילו רק דומה... (שוב ה' אם אתה שומע זה הזמן להתערב!!) לפתיחה: מה ההבדל בין נטרול רגשות שיטתי לבין חיזוק סלקטיבי? (התשובה בעמוד 653 שורה ראשונה של הנושא חיזוק סלקטיבי). מי יתן ויחדיו ננצח את המבחן הזה!!! יונתן

אחרונה ודי (להיום)

שאלה: גברים סובלים יותר מ______ ונשים סובלות יותר מ______ א.הפרעות מצב רוח;התמכרויות והפרעה אנטי חברתית ב.סכיזופרניה;הפרעות מצב רוח ג.הפרעות חרדה;סכיזופרניה ד.התמכרויות והפרעה אנטי חברתית;הפרעות מצב רוח

נראה לי שזה ד'

בס"ד אם כן אז סבבה... יונתן, ה' תמיד שומע ואת כולם "כי אתה שומע תפילת כל פה"... חחחח אהבתי את ה"נאור תשלים אותי"... אין צורך עשית את זה יפה מאוד!

שימו לב!!!- הפרעות מצב רוח!

למרות שהפרעות מצב רוח זה יותר אצל נשים- זה רק בהפרעת דכאון!!!! בהפרעה בי פולארית זה שווה!! במילים אחרות- עלולה להיות שאלה ממה נשים יותר סובלות? ורק התשובה של דכאון תהיה נכונה.

wairauch

New member
שאלה + הצעה למתן תשובות

שאלה: תרפיה הומניסטית שונה מתרפיה פסיכואנליטית בזה ש_________ ודומה לה בזה ש________ אני לא משקיען או מוכשר כמו עומר ולכן לא אוסיף 4 אפשרויות. התשובה בעמוד 660 בספר בעברית. אני ממליץ שכל מי שכותב שאלה יוסיף בתגובה את התשובה כדי לא 'להשאיר אנשים באויר'. בסוף תיהיה שאלה שנכתוב כאן וחלק לא ידעו את התשובה.. :(

wairauch

New member
תשובה לשאלה שלי

הדומה הוא ששני המטפלים יתעסקו בדחפים פנימיים ורגשות המטופל השונה הוא שהמטפל ההומינסטי לא ינסה לפרש את ההתנהגויות של המטופל. יום טוב לכולם. יונתן

Naama Holzman

New member
קבלו עוד שאלה..

איתמר דיבר בשעור הכנה מלא על שלבים אז הנה.. מהם שלושת השלבים של ניטרול סיסטמתי של רגישות? אצלי התשובה נמצאת בעמוד 662 אבל העמודים אצלי קצת שונים.. אז פשוט תחפשו את זה מתחת לכותרת.. זה מתחבא בין השורות..

שאלה ...איתמר יכול להגיב.. לא לענות:)

בהתניה קלאסית הגורם הקריטי הוא____ ובהתניה האופרנטית הגורם הקריטי הוא______ א. קרבת זמנים; סיבתיות ב. יכולת חיזוי; שליטה ג. תדירות צימוד; קרבת זמנים ד. שליטה; סיבתיות

למעלה