רעיון מעולה לפורום....

Yurismaster

New member
רעיון מעולה לפורום....

שלום, אני חדש בפורום , קוראים לי מאי(אני בן!!!! ) כיום אני בכיתה י' וגם אני סבלתי מהעניין בזמן היסודי עד כיתה ו' , עד היום אין לי מושג איך בדיוק- אבל אפילו שסבלתי כל יום מכות וירידות מכל אחד, בכיתה ו' נבחרתי להיות הנציג של הכיתה במועצת התלמידים (מובן שזו הייתה תחרות פופולריות ולא שום דבר אחר) , עקפתי את הילד הכי מקובל בכיתה(שהיה ערס מניאק שכיום לומד בכיתת מב"ר) ...בחתיבה הסתדרתי (למרות שעדיין הציקו לי הרבה) ועכשיו אני בתיכון, כל הקרציות והערסים קיבלו את מה שמגיע , נאחזים בציפורניים כדי להישאר בתיכון ....אני עכשיו עושה תואר ראשון במדעי המחשב ואני אסיים אותו לפני הצבא...

TheImpactBoy

New member
לא תמיד

לך היה מזל שהמקובלים לומדים כיום במבר. אצלי, המקובלים גם חכמים ביותר!

איך אפשר לעשות תואר לפני הבגרות?

באמת מתוך ענין.אני יודעת על האופציה של האוניברסיטה הפתוחה,יש דרכים נוספות?

Yurismaster

New member
זה הכי נורא...

רוב המקובלים הם ערסים ולא כמו מי שציינת אבל זה נכון...יש גם את אלו והם הסוג הכי נורא >_< .... ובקשר לשאלה, אני נמצא בפרויקט אל"צ , התחלתי בכיתה ט' את התואר שלי במחשבים במכללה ועכשיו כל שנה נוצרת כיתה כזו של ילדים שעושים את התואר...הכיתה נבחרה להיות בתיכון שבו אני לומד עכשיו (במקרה זה התיכון שהייתי הולך אליו גם אם לא הייתי עושה את התואר)

לא שידוע לי...

אני יודעת רק על האוניברסיטה הפתוחה.. ומניסיון זה קשה מדי! כל דבר בעתו לדעתי..

*Ginny Weasley*

New member
מוכר..../images/Emo142.gif

אין לי מושג איך, אבל נבחרתי לנציגת הכתה שלי בו'-ז'-ח' במועצה, וחלק מהשנים הייתי יו"ר... מוזר שבחרו בי, כי הייתי ממש ממש ממש לא מקובלת. טוב, אני מניחה שבאיזשהו מקום העריכו אותי, אחרת.. באמת קשה להסביר את זה. יפה לך על התואר, בהצלחה!

Yurismaster

New member
תודה!

אז נראה שיש מצבים שאנשים מעריכים אותך אפילו שהם לא מראים את זה... נאמר כאן שכל דבר בעיתו...אני לא מאמין בזה...כל דבר שרוצים , לא יקרה אם תשב ולא תעשה דבר. יש כמה יתרונות (ומן הסתם גם כמה חסרונות) לתואר שאני עושה... חוץ מהעניין של תואר לפני הצבא, אני לא חותם קבע כמו שחלק מאלו שעושים באוניברסיטה הפתוחה את התואר...בצבא אני מועד ללכת ליחידת מחשבים מתוכננת מראש , יש אפשרות לעשות כבר תואר שני בכטניון בזמן הצבא...כלומר לצאת מהצבא עם תואר שני וניסיון של 3 שנים! לעומת זאת, אני כמעט לא יוצא מהבית וחיי החברה שלי לא....קיימים! בכל זאת...אני לא מצטער על הבחירה שלי... הפרויקט הזה הוא עכשיו בראשון , כל שנה בסוף כיתה ח' נותנים את האפשרות הזו...לרוע המזל התואר הוא רק במחשבים ולא ניתנת בחירה..

למעלה