רעיון מעניין ..

פלטרון

New member
רעיון מעניין ..

קראתי איפשהו בארכיון שמישהו כתב ( ובטח זה נכתב עוד מאה פעם מאז ) - איך אפשר לדעת שהמטריקס באמת קיים . אז התשובה היא - אי אפשר לדעת ( תשובה שאחרים ענו לו ) . ואני מוסיף - זה כמו חלום . איך אתם יכולים לדעת , שממש עכשיו ... כן ,כן - עכשיו בזמן קריאת ההודעה הזו - אתם רק חולמים . אני יודע שאתם חושבים לעצמכם - אף פעם לא חלמתי חלום כה מפורט . וחוץ מזה , הוא ממש ארוך בשביל חלום . אז מה ?! כל חלום נראה ממש מפורט ( בזמן החלום ) , וממש ארוך ... ( חוץ מחלומות ארוטיים - הם היחידים שנגמרים עוד לפני שהאקשן מתחיל ..
) אולי גם אני חולם שאני כותב את ההודעה הזו ... איזה חלום מוזר ( ואיי - יש גם שיר כזה ... "בחלומי חזרתי לבית הספר התיכון .." ) . והנה עוד אחת - סטיבן הוקינג אמר פעם , שלדעתו לא ניתן למצוא תיאוריה שתסביר הכל .. אבל הכל !! מהדבר הראשון ועד הדבר האחרון ביקום - כי אז היא תצטרך לחזות את המאורע של "גילוי התיאוריה עצמה" - זה כאילו שהתיאוריה יודעת על עצמה ... זה בערך כמו לגבות 40GB (מכווץ) על 40GB ... ועוד להוסיף מידע ... ויש מקום לעוד ... מספיק ...

Gevakumon

New member
סתם מידע נחמד..

השוות את המאטריקס להימצאות בחלום בלי ידיעה על כך, אז סתם לידע כללי, בחלום כן אפשר לדעת שאתה חולם ולהישאר בו ולעשות איתו מה שבא לך, כמו במאטריקס, קבל קישור. פורום חלומות צלולים

זה ממש לא נכון לפי דעתי

כי אתה לא אמור להתייחס למטריקס פשוטו כמשמעו איך שהראו בסרט המטריקס הוא בעצם בועה שמקיפה אותך ונותנת לך לחיות בעולם טוב יותר (ואני מבטיח לך שאתה חיי במטריקס) כל אחד רוצה לחיות וחי באיזה שהוא מטריקס אם זה לחיות חיים טובים עם הרבה כסף לבזבוזים בעוד חצי מהמדינה גוועת ללחם אם זה לקנות מותגים בגלל שזה פשוט בגד יותר טוב. אותו "מטריקס" נמצא בכל מקום והוא לא אותו עולם מדומה שיצרו חייזרים כמו שתואר בסרט כי זה פשוט הדרך של הבמאי להציג באופן הקיצוני ביותר את הבועה בה אנו חיים

למעלה