רעיון מקורי לחגיגת יום ולדת באיזור חיפה

ayeletX

New member
רעיון מקורי לחגיגת יום ולדת באיזור חיפה

אני מחפשת רעיון מקורי לחגיגת יום הולדת באיזור חיפה. אני מתכוונת לסגור מקום במסעדה או פאב לכל האורחים ומחפשת רעיון למשהו מבדר מלבד האוכל. חשבתי על סדנאת צחוק, אך אני לא כל כך מתחברת לרעיון של לצחוק בלי סיבה. אולי למשהו יש רעיון? מדובר על אנשים בני 30-40. תודה

אם לא צחוק אז סדנת ../images/Emo226.gif אולי?

גמני חשבתי כמוך שזה דבילי וטפשי לצחוק סתם בלי סיבה , אך עד שלא התנסתי לא ידעתי. לפני כשנה השתתפתי בסדנת צחוק , שמה שזכור לי ממנה , היא העובדה שהשאירה אותי מחוייכת מקיר לקיר למעלה משבוע . צחקתי שם כפי שלא צחקתי בכל 60 שנותי ....נקרעתי ממש
לא הכרתי את האנשים אבל נוצרה אינטרקציה נפתחו חסימות ,וההרגשה משחררת כייפית ונפלאה. אל תפסלי אותה שווה לנסות. רק קחי בחשבון שצריך מרחב כי ליד שולחנות בישיבה זה לא יכול להתבצע. גם אם לא ישתתפו כולם , אלא שכן ישתתפו בה יסחפו את היתר באחריות
אופציה נוספת אך פחות דינמית היא שירה באמצעות קריוקי, או לחילופין להביא מרצה בנושא סקסולוגיה אולם לא בקטע רציני אלא יותר הומוריסטי.

ayeletX

New member
אחלה רעיונות, אהבתי

ניתן אולי לקבל המלצה על מי שהעביר סדנאת צחוק שנהנית ממנה? ומרצה הומוריסטי בנושא סקסולוגיה? אם לא ניתן לכתוב המלצות ספציפיות בפורום, אז אולי במסר?

suzanbar

New member
רעיון מקורי למסיבת יום הולדת

שלום רב, ראשית מזל טוב ליום ההולדת, שמי סוזן בר ואני מפיקת אירועים, יש לי ניסיון עשיר בהפקות אירועים עסקיים ופרטיים, אנ יכולה להציע מופע סטנדאפ קורע מצחוק הנכתב במיוחד על האורחים וכמובן בשיתוף בעל השמחה. המופע מועבר ע"י שחקנית, משך המופע כשעה.

ממילצה על הפעלה בריאו אבריטו עם ספי

מצ"ב קישור לאתר שלה. מקצועית חייכנית והכי חשוב: מלאת אנרגיות חיוביות.

למעלה