רעיון- מתקפה משותפת

• פותח הנושא gj80
  • פורסם בתאריך

gj80

New member
רעיון- מתקפה משותפת

הרעיון הוא ששתי מדינות או יותר יוכלו לבצע מתקפה משותפת על מדינה אחת העיקרון הוא למקרה שנגיד יש שתי מדינות עם 5000 חיילים כל אחת והן רוצות לתקוף מדינה עם 8000 חיילים אז אם הן יעשו מתקפות אחת אחרי השנייה אז לפחות אחת מהן תפסיד אם לא שתיהן אבל אם יש מתקפה משותפת אז מחושב הצבא של שתי המדינות ביחד מה שבמקרה הז ייתן להן עדיפות. את הרווחים מהמתקפה אפשר לחלק ביניהן שווה בשווה או לפי הנזק שכל אחד גרם. בשביל לבצע את זה צריך שאחת המדינות תציע לאחרת(או יותר) לעשות מתקפה משותפת על איזו מדינה ואם המדינה תסכים אז תתבצע המתקפה. וגם אפשר לשחק עם הרעיון, זה לא חייב להיות בדיוק מה שכתבתי. אז מה אתם אומרים?

lordgarr

New member
זה רעיון מצויין אבל...

... מה אם 20 מדינות בדיורגים דיי גבוהיים ירצו לתקוף את המדינה הכי חזקה?, אז אין לה סיכוי. אם יעשו דבר כזה אז צריך לעשות כמות מוגבלת של מדינות שיוכלו לתקוף יחד... למשל: רק 5 מדינות יוכלו לתקוף יחד. ואולי גם שכל מדינה תוכל לתקוף מתקפה אחרת אהל היא חייבת להיות משותפת אז היא תעלה יותר ב2 תורים...

gj80

New member
כן חשבתי על זה

נראה לי שהכי הגיוני זה שעל כל מדינה שמשתתפת במתקפה כל מדינה צריכה להוסיף תורים. נגיד אם 10 מדינות רוצות לעשות מתקפה כללית על מדינה אחת אז כל מדינה תשתמש ב100 תורים.

lordgarr

New member
פחחח מה 100 תורים! אולי...

... על כל מדינה שמצטרפת אז כל מדינה צריכה "לשלם" בעוד 2 תורים. זאת אומרת שאם יש 10 מדינות שעושות מתקפה כללית כל אחת אז כל אחת מהן משלמת 28 תורים למתקפה. אוקיי?

gj80

New member
אבל

התכוונתי בגלל שמתקפה כללית היא 10 תורים אז כל מדינה משתמשת בתורים על כל המדינות שמשתתפות. אפ זה קומנדו אז 40 וכן הלאה אם זה כל כך קצת תורים אז לא תהיה בעיה ל10 מדינות לתקוף אחת ואין אף אחד שיכול לעמוד בהתקפה של 10 מדינות שבערך בכוח שלו

bumpibomb

New member
יש לי רעיון

זה נגיד עד 5 מדינות על מדינה אחת או אפילו פחות, ועל כל מדינה נוספת זה עולה עוד שני תורת לכולם. נגיד יש 2 משתתפים- 12 תורת. 3- 14. 4- 16, וכן הלאה.

gj80

New member
לי זה פשוט לא נראה הגיוני

שצריך רק 20 תורים בשביל ש10 מדינות יוכלו לתקוף אותי. כי ברור שאין אף אחד במשחק שמסוגל להתמודד עם כוח משותף של 10 מדינות שברמה שלו. אז בשביל שזה יהיה מאוד קשה לעשות דבר זה צריך לעלות המון תורים לכל מדינה. בנוסף אם אופציה כזאת הייתה עולה כל כך קצת תורים אז לא היו יותר מדינות שמתקיפות לבד, צריך שיהיה לזה גם חיסרון.

lordgarr

New member
תיכנס שניה gj80

אני התכוונתי שמזמן מתקפה משותפת אז על כל מדינה שמצטרפת כל שחקן יצטרך לשלם בעוד 2 תורים, זאת אומרת שאם 10 מדינות משתתפות במתפקה וכולם תוקפים מתקפה כללית אז כל מדינה תשלם 28 (10 פלוס 9 כפול 2 = 28)

levy boy

New member
שיפור לרעיון...

צריך לקנות את זה במחקר ופיתוח קודם כל ואז אם יש 2 מדינות שיש להם את זה אז הם יכולות לתקוף אבל לא הגיוני שאם יש לי 50 חיילים ולחבר שלי 50 חיילים אז לא היה אפשר לתקוף עם 100 חיילים ביחד! היה אפשר לתקוף נגיד עם 75 חיילים שלא כולם יוכלו לתקוף (חיילים)! כי נגיד לי יש איזה 4 מיליון חיילים וגם לחבר שלי יש ככה אז מה נתקוף עם 8 מיליון חיילים מישהו אחד זה פשוט לא נראה לי הגיוני

dannyshadow

New member
יגרור מלחמות עולם..

מה שכן זה רעיון טוב אבל כמובן עם הגבלה.

lordgarr

New member
למה לא לתקוף אם 8 מליון חיילים

מה זה לא הגיוני? 4 מליון פלוס 4 מליון יוצא 8 מליון, אז הנה הצעה: שבמתקפות משותפות יהיה אפשרי לכל מדינה לתקוף רק עם 75% מהצבא שלה. למשל: לי יש 100 אז אני יכול רק אם 75 חיילים ולחבר שלי יש 500 אז הוא יכול אם 375 חיילים (375 נכון?). הבנתם?

משעמם90

New member
רעיון טוב אבל...

צריך לעשות שהמדינה המותקפת תדע שמתכננים עליה מתקפה משולבת ובכך תוכל לגייס מדינות להגנה...... משהו כזה...

lordgarr

New member
מה כמו הגנה משותפת?

אבל איך המדינה תדע שמתכננים אליה מתקפה משותפת, ברגע שאתה בוחר להתקיף אז התוצאות מגיעות מיד אחרי...?

bumpibomb

New member
הרעיון של הפיתוח הוא טוב

זה רעיון טוב. אם מדינה רוצה לתקוף מדינה אחרת, היא תשלח הודעה כזאתי ביחסים, היא תאשרר והם יתקפו. 75 % - גם רעיון טוב. אך- להגביל מספר המדינות ל-5, מעל זה, זה פשוט בלתי אפשרי להגן..

למעלה