רעיון נהדר להעביר יום כיף עם הילדים

רותי ע

New member
רעיון נהדר להעביר יום כיף עם הילדים

גם עם קטנים בני שנתיים-נסיעה ברכבת. נסענו ברכבת עם עידן לקניון עזריאלי, גלידה וחזרה. פשוט נסיעה לשם נסיעה ולא תאמינו כמה הוא התרגש מהחוויה. עד אז הרכבת היחידה שהכיר היתה של טומי

noa_f

New member
נדמה לי שיש גם אפשרות לצרף ביקור

במצפה בעזריאלי, בהנחה רצינית, לנוסעים ברכבת. חוויה גם לגדולים - אבל רק ביום עם ראות טובה.
חג שמח

שירי ל

New member
בהחלט!

אפילו עם קטנים קטנים - המהירות מרגיעה אותם והנופים המתחלפים פשוט מהפנטים. מה שכן, יש לקחת בחשבון שברכבת ישראל משום מה דואגים להקפיא את הנוסעים אז להלביש טוב טוב טוב ולקחת שמיכה חמה!

אורית ג.

New member
עם הבת שלי זה לא הלך כל כך טוב...

באותו גיל בערך (אולי קצת יותר גדולה) החלטתי שיהיה נורא כיף . לא היה. היא התרגזה שהחלונות לא נפתחים (קלאסטרופוביה קלה?) ובכתה בכל תחנה כשאחרים ירדו והיא לא. היא אהבה רק לראות את הרכבת מבחוץ. מזל שהיו לי צבעים ודפים והזמן מתל אביב לחיפה עבר בסוף בציור. אבל נראה לי ששלי חריגה בקטע הזה.

הבת שלי בצד של הבת שלך...

נסענו ברכבת מפתח תקוה לבאר שבע. קצת פחות משעה. יובל קיטרה קצת יותר משעה. היה לה מ-ש-ע-מ-ם ברכבת (היו לה צבעים וספר ומה לא, אבל היא ציפתה למי יודע מה, והרכבת כידוע די זוחלת...). אז ככה שלא נראה לי ששלך חריגה. תלוי בילד. יש ילדים שזה פשוט לא מתאים להם.

רותי ע

New member
ואיך שכחתי..מי שמציג כרטיס רכבת

בפארק המדע ברחובות מקבל 20% הנחה. עוד רעיון לבילוי. בחגים יש להם פעילויות לילדים.

לאה_מ

New member
כלי תחבורה

מדי שנה בחופש הגדול אנחנו נוסעים לחיפה ברכבת, יורדים בתחנת חיפה מרכז, עולים בכרמלית לגן האם (ביקור בגן החיות החמוד מאד), נוסעים ברכבת התיירים של הכרמל לסטלה מאריס ויורדים ברכבל לטיילת בת-גלים. חוויה תחבורתית שהילדים מאד מאד נהנים ממנה. למי שכבר נמצא בחיפה - מוזיאון המדע מומלץ ביותר.

anat30g

New member
עוד רעיון - לבקר בתחנת כיבוי אש

הרעיון הגדול לא שלי - אלא של חברה שלי שרית שלקחה את בנה בן השנה וחצי ואת האחיין בן השלוש לתחנת מכבי האש, שעה של כיף עם האוטו האודם הגדול של הכבאים. לא להאמין כמה פשוט, לא עולה גרוש, וכמה הנאה אוטו אחד אדום וגדול יכול לעשות!!!!

רותי ע

New member
ועם הגרוטאות שיש שם

זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם הכבאיות-לתת לילדים לשחק. היתה כתבה מפחידה בערוץ שני על המצב העגום של הכבאות בישראל. יש המון כבאיות לא שמישות ואין כסף לתקן/לקנות חדש. ואין הערכות למתקפה לא קונבנציונאלית. שלא נזדקק להם

נירית1

New member
בדיוק עכשיו אברי גלעד מדבר על זה

בגלי-צהל, וזה ממש עצוב! ואולי משקף הרבה דברים בתרבות ה"סמוך "שלנו

למעלה