רעיון נוסף להפתעה
ג'קו-אין כניסה

reviital

New member
רעיון נוסף להפתעה ../images/Emo70.gifג'קו-אין כניסה

מה דעתכן להחליט על משהו שייחד אותנו משאר האנשים שיהיו במועדון, משהו שיראה עוצמה של המון בנות שבאות במיוחד בשביל ג'קו. וכדי שג'קו יוכל להבחין בבנות הפורום - גם באלה שלא יעיזות להכנס אליו לחדר...
איזה פריט לבוש שכולנו נלבש, אבל לא משהו שיהיה קשה לארגן כמובן... אולי סרט
קשור על המותן, על הצוואר, על הראש, או על היד שמכניסים לג'קו לפרצוף בזמן השירים (כמו בגן ובבית ספר... ילדותי ככל שיהיה -זה יפה!). אולי תמונה של ג'קו שמישהי שיש לה מדפסת - תדפיס לכולנו - ונצמיד אותה לחולצה - מלפנים או מאחור, שוב, ילדותי קצת - אבל חמוד לאללה!! אולי איזשהו כיתוב... או כל רעיון אחר שיש לכן.

moon line

New member
רויטלוש הי ,מה עובר עליכן?

מה זה פה? שורת המקהלה, או אולי קייטנת גהה 2007 ? "אולי סרט קשור על המותן, על הצוואר, על הראש, או על היד שמכניסים לג'קו לפרצוף בזמן השירים (כמו בגן ובבית ספר... ילדותי ככל שיהיה -זה יפה!)." אאאמממאא אני לא באה ! רויטלוש - לא להפגע זה לא אישי , זו דעתי בלבד , מה שכולם יחליטו יהיה מקובל גם עלי!

reviital

New member
חחחחחחחחח איזה תגובה ../images/Emo6.gif

ממש הבהלתי אותך! לא יודעת, לי זה נראה רעיון חמוד, כיון שבכל מקרה אנו מתפקדות שם על תקן של ילדות בנות 12....

קניה 1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה, ומוסיפה:

מה ש"כולן" יחליטו מקובל על מי שהחליטה... אני אישית לא מתחברת לעניין הזה של המנונים, סרטים, תמונות וכיו"ב אז אני אישית לא מתכוונת להשתתף בזה.... אני גם באופן אישי לא אוהבת להיות כמו כולם.. זתומרת, לא רוצה ללבוש את אותה חולצה כמו כולם או אותו סרט או וואטאבר.. אגב, בכלל יש הופעה?? רנה6 אמרה שהיא התקשרה ואמרו לה שאין... מוזר.... אולי הם חשבו שאת מאיזה עיתון?? או שאולי הם לא שמו לב שכבר ינואר??
בכל אופן, אני מניחה שבימים הקרובים נדע בוודאות

eilati27

New member
קניוש...

קיבלתי הודעה "ממקור מהימן" שאין מה לדאוג כלל וכלל... הסירו דאגה מליבכן...

קניה 1

New member
אני דווקא לא מודאגת ../images/Emo13.gif

אם יש הופעה, אחלה, ואם לא, גם בסדר, נחכה עוד קצת לא יקרה כלום... תודה בכל אופן!

../images/Emo41.gifאיפה חסידה גרסוויל כשצריך אותה

ההיא עם הסעיפים מ"קשת"...זוכרות אותה? אוייי הנה ה-
עם עגלת ה-
...

קניה 1

New member
ממש מפתה אותי להמשיך עם זה...

ולכתוב שגם לי יש רעיון, למשל להכין לג'קו מחזמר, לארגן חזרות וכאלה.... אבל אני אוותר על זה!

shongold

New member
או-קיי אז אני ממשיכה ובכן במסגרת

בית חולים 'גהה' ישנם חטיבת המבוגרים: 4 מחלקות אשפוז – 2 פתוחות ו-2 סגורות, אחת מהן פסיכוגריאטרית, מרפאת מבוגרים, יחידה להפרעות חרדה, מחלקת אשפוז יום, אשפוז יום במחלקות. לאור זאת..בהחלט ניתן לקיים את אותו מחזמר שעליו דברת קניה, הייתי..מציעה את האולם אשפוז היום שמן הסתם בלילה יהיה..ריק מאדם ואנו כמובן נוכל ..להראות מה אנו שוות..שם!

דורית41

New member
הכי מתאים לפורום שלנו-המחלקה ...

-הפסיכוגריאטרית. אנחנו בשום אופן לא נתפשר על אף מחלקה אחרת. איפה קונים טפסי רישום?ויש מספיק מקום לכולם?

יש לי רעיון

אולי נלבש כולנו בנדנה על הראש. זה דבר לא קשה לביצוע אני מניחה שלכולם יש בבית, וזה גם מתאים לאוירת הרוקנרול עדיף את הבנדנות של סלקום מהגמר של כוכב נולד. מה אתן אומרות בנות? באותה הזדמנות אם מישהי באה מאיזור ת"א שתי בנות חמודות צריכות טרמפ זו תהיה הצלה ענקית.

shongold

New member
אולי משהו בסגנון שער..

כלומר שרשראות של פרחים עם סגריות מתאימות...סרט על הראש...וכמובן נכנס למועדון על רקע שיר הנושא מ..הסרט כמובן..מקסימום אפשר לעשות העתקה מ'ארץ נהדרת' בטוחה שג'קו/אסי יתחבר לזה פיקס..

shongold

New member
אני מוכנה לזרום אתך

לגבי המח' הפסיכוגריאטרית הממ. האם שמת לב שזו המחלקה הסגורה...? זאת אומרת פותחים לנו השער סוגרים לנו השער והמפתחות לא בידינו... אם זה מקובל עליך מקובל עלי ואפשר להעלות את הרעיון...בפני כל הפורום בכל מקרה טפסים זה קטן עלינו באמת..מקסימום אפשר לשכתב אותם. ובקשר למקום הצחקת אותי לגמרי אפשר להכניס לשם גם את 'צוותא הקטנה' וגם את הגדולה...

במחלקה הפסיכוגריאטרית יקבלו בברכה

כל יוזמה... הם ישמחו איתנו...נכניס קצת רוח חיה...

למעלה