רעיון נחמד אבל...

amirxy

New member
רעיון נחמד אבל...

שלום,יש לי רעיון די נחמד ,בגלל מקרה שקרה לי. בדקתי באתרים בחו"ל, וראיתי ש 2 פטנטים בעצם מבצעים את מה שחשבתי עליו. השאלות: האם ניתן לרשום פטנט בארץ ? האם שווה בכלל לרשום פטנט ? למי אפשר לפנות עם רעיון כזה, כדי לבדוק את כל הפרטים האלה, כלומר שהוא ירוץ עם זה, ואולי באמת יעשה את המוצר וישווק אותו בארץ ? זה משהו שקשור לכלי רכב. לדעתי ,נחמד מאוד. מאחר ולי אין זמן להתעסק , האם יש מישהו שזה התחום שלו ? לקחת רעיון,ואם הוא משתלם,פשוט לבצע אותו ?

blackjack10

New member
לא לפנות לאף אחד,חבל על הזמן והתיסכ

לועגים לממציאים וחבל לבזבז על זה זמן.אני ממציא וטיטרו אותי כבר הרבה. אני גם מנהל חברה בנוסף ומכיר את שני הצדדים. צריך כסף,הרבה כסף והרבה זמן ואם יש למישהו רצון וגם כסף ורצה להרוויח שיפנה אלי.יש לי פטנטים והרבה כאלה שמחכים למושיע. גור שור

amirxy

New member
אתה קולט את התשובה שענית לי ?

עם כזאת תגובה, מי צריך תגובה.

בעייתיות קלה..

לעניות דעתי, כשבנאדם מלא שאיפות ורצון ליצור פטנט מגיע לפורום "פטנטים והמצאות" הוא מצפה לקצת יותר מ"לועגים לממציאים, עזוב אותך". כמו שהורים לא אומרים לילד שלהם "עזוב עזוב, מה אתה צריך פסנתר/כדורגל/רובוטיקה, אתה במילא אפס בזה.." איך הוא ימריא, אם לא תינתן לו ההזדמנות???? איי? חוצמיזה, מחקרים חדשים הוכיחו לאחרונה שהציר המרכזי של העולם לא מושתת על כסף. המצאת האלף.

EurO

New member
זה נכון, ואת צודקת../images/Emo70.gif

אני לא מקבל את דרך העברת המידע, אבל אם הוא היה מנסח את ההודעה אחרת- הוא היה מעביר את המידע באופן הרבה יותר טוב. הוא מצידו העביר את המידע, רק לא בצורה מקובלת, וחבל שזה קרה כך.

למעלה