רעיון נחמד.. כנסוווו

orianush

New member
רעיון נחמד.. כנסוווו

רציתם משחק.. אז זה לא בדיוק משחק אבל זה יכול להיות נחמד ולעזור לנו להכיר טוב יותר אחד את השני.. (ראיתי את זה בפורומים אחרים..) אז ככה.. כל שבוע פותחים שרשור שאלות למישהו אחר.. נגיד שאני ראשונה, אז פותחים שרשור חדש וכל אחד שואל אותי איזה שאלות שהוא רוצה ואני אמורה לענות עליהן (כמובן שרק אם אני מוכנה לענות עליה). אז מה דעתכם?? לדעתי זה יכול להיות נחמד.. ומי שלא רוצה שנפתח לו שרשור כזה הוא לא חייב.. אז בקיצור תגידו מה נראה לכם ומי שרוצה שאני אפתח לו שירשום פה..

sarit lang

New member
../images/Emo35.gif

בת כמה את? מאיפה? מזל? מי הסלב הכי מועדף אצלך? איזה סדרה את הכי אוהבת? טלוויזיה או מחשב? (זה רק התחלה)

orianush

New member
מה?? התחלנו??

טוב נו שיהיה.. אז שאלו שאלות.. 15 וחצי ירושלים מאזניים יוסי אזולאי אממ.. יש כמה.. חברים, האלופה, ילדות רעות חח מחשב

כוכבה 27

New member
היי אוריאן,משחק נחמד ../images/Emo13.gif

זה באמת יכול לעזור להכיר את אחד השני פה בפורום.

שאלות

ממתי את מכירה אות יוסי
מה השיר הראשון שלו ששמעת
איזה שיר את הכי אוהבת בעברית
(לא של יוסי) איזה שיר של יוסי את הכי אוהבת
איזה שיר בלועזית את הכי אוהבת
משחק נחמד

אז גם אני מצטרף:

מה את אוהבת לעשות (חוץ מלהיות סגנית בפורום י.א, ולשחק במחשב...:) יש לך כלב? איזה גזע? סוג? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?

sarit lang

New member
מזה כשתיהי גדולה?

אריאל היא לא ילדה בת 8 ששואלים אותה מה תרצי להיות כשתיהי גדולה... סתאאאאם חופשיייייייייי

orianush

New member
תשובות לאריאל

מה את אוהבת לעשות (חוץ מלהיות סגנית בפורום י.א, ולשחק במחשב...:) לצאת עם חברות, לשמוע שירים חח לא יודעת.. יש לך כלב? איזה גזע? סוג? אין לי כלב :/ אמא שלי לא רוצה חח היה לי כלבים עד איזה גיל 3,4 בערך וזהו.. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? האמת שאין לי מושגגג קודם שאני יעבור את כל הבגרויות האלה ואחר כך אני יחשוב מה אני רוצה לעשות עם עצמי חח

orianush

New member
תשבות חח

ממתי את מכירה אות יוסי? כאילו הכרתי אותו מהשירים רק והפעם הראשונה שפגשתי אותו ודיברתי איתו זה היה במפגש פורום מה השיר הראשון שלו ששמעת? "פינה בלב" איזה שיר את הכי אוהבת בעברית(לא של יוסי)? אממ.. לא יודעת.. יש הרבה.. איזה שיר של יוסי את הכי אוהבת? "יום אחד איתך" איזה שיר בלועזית את הכי אוהבת? אין שיר מסויים

רעיון יפה אוריי ../images/Emo13.gif

אל תדאגי כמה שאני מכירה אותך טוב...אני עוד אשאל אותך פה שאלות...חחח

למעלה