רעיון נחמד...לכל הפורום- כנסו

RinRan

New member
רעיון נחמד...לכל הפורום- כנסו../images/Emo70.gif

חשבתי על רעיון נחמד שאנחנו יכולים לעשות (כווווולם- כל חברי הפורום
) אולי נעשה בפורום- שיא: השרשור הכי ארוך בפורום
מי יודע אולי נכנס לספר השיאים של גינס
.... אז מי איתי
או באנגלית (יותר מובן:) So who´s with me
קודם כל צריך נושא שנשרשר עליו... כמובן שיהיה קשור בתאומות... אם נשרשר תמונות- כאילו, כל אחד את כל התמונות שיש לו במחשב של התאומות זה באמת יהיה שרשור ענקי, אבל לשרשר תמונות זה די משעמם... אז למישהו יש רעיון
אה, וד"א- מה אתם חושבים על הרעיון שלי

דווקא רעיון נחמד...

תחשבו על הרעיון הזה... זאת מן הזדמנות לגבש בינינו ולהגיד כל אחד מה שהוא חושב ( אנחנו תמיד עושים את זה אבל בצורה כזאת זה יהיה לאורך זמן ולא יישכח אחרי 15 שעות) וגם הזדמנות מצויינת לפרסם את עצמינו ולהראות עד כמה אנחנו מעריצים אותן. ומי יודע אולי אם נתפרסם בספר שיאי גינס אולי התאומות יקראו את זה ויחליטו לבוא לארץ. מי יודע? ובקשר לרעיון של השירשור אולי נקיים מן דיון כזה על התאומות ול ההתבגרות שלהן מגיל 0 עד 16...

מריה12

New member
רעיון מגניב, אבל צריך..

רשות של מוטי קודם... אבל אם הוא מסכים אני איתכם ברעיון, בכיף!

motib4

New member
אני נגד תמונות ובעד דיבורים...

אתם מסכימים שזה יותר מעניין?
בכל מקרה- איך שאתם רוצים, אבל אחר כך, האיטיות של הפורום- על אחריותכם בלבד.

rahelm

New member
לי יש רעיון....

כל אחד ישים מספר תמונות אהובות עליו מגיל 0 עד 16 ושירשום למה !!

אולי כל אחד מהפורום יכתוב בשרשור

למה הוא אוהב את התאומות,ממתי,מה יש לו עליהן,חומר והכל.. ואז אחרי זה תעשו כזה תמונות מגיל כזה וכזה והשרשור יהיה מלא נושאים!

מריה12

New member
לדעתי יותר נחמד יהיה..

עם קארין תהיה האחראית על זה (כי זה רעיון שלה) והיא תעשה כותרת לפני כל קטע נגיד בהתחלה מגיל 0-3 אז כולם ישרשרו (היא גם תחליט כמה תמונות כל אחד..) ואז כשכולם יסימו היא תעשה כותרת (באותו שירשור) :מגיל4-6 נגיד.. מי שלא הבין אותי שיגיד לי אני ינסה להסביר יותר טוב
ומי שכן.. מה אתם חושבים על זה?

Nomero Uno

New member
מה יש לכם עם תמונות?

לא עדיף פשוט לדבר על התאומות אם נשרשר תמונות אני יכול בעצמי למלות 10 דפים בפורום אבל זה לא חוכמה. אני בכל אופן חושב שאם עושים שרשור ארוך אז שיהיה דיון על התאומות

motib4

New member
זה לא ייכנס לספר השיאים...

אבל לא נורא, בכל מקרה עדיף לא תמונות...

rahelm

New member
ככה נחלוק את התמונות שלנו ..

בין כל מי שבפורום אולי לי יש תמונה שאען למשהו אז כדאי לחלוק את זה!!! למישהו יש קלסר שלהם עם תמונות וכל מיני???

Nomero Uno

New member
פעם בשבוע לכל השבוע

אם את כל כך רוצה לשים תמונה סתם בשביל הכיף תרדי עמוד או שתיים ותוסיפי תמונה ואם את רוצה שגם יראו את התמונה אז גם תקפיצי את כל השרשור אני בגדול נגד לשים תמונות סתם ככה כי משעמם אבל אם את כל כך רוצה אז תעשי את מה שהצעתי

*Ginny Weasley*

New member
למה שזה לא ייכנס?

אולי נכניס שיא חדש? מקורי? שאף אחד עוד לא חשב עליו??? תצאו מהשגרה קצת ;)

למעלה