רעיון נחמד למישחק מישהו שם תמונה. ומישהו צריך לכתוב, מה האנשים בתמונה אומרים? למשל:
@ @יעל@ New member 7/3/05 #1 רעיון נחמד למישחק מישהו שם תמונה. ומישהו צריך לכתוב, מה האנשים בתמונה אומרים? למשל:
A Adidush וזהו New member 8/3/05 #2 תכירו את האי מקוריות שלי אניי לאריק: "זה נשמע כמו... אוווו אני חולה, אוווו יש לי חום, תרחמו עליי אני לא מרגיש טוב" חחחחח זה למי שרואה את התוכנית "קצרים" אוי ואבוי.. האי-שפיות של הלילה..
תכירו את האי מקוריות שלי אניי לאריק: "זה נשמע כמו... אוווו אני חולה, אוווו יש לי חום, תרחמו עליי אני לא מרגיש טוב" חחחחח זה למי שרואה את התוכנית "קצרים" אוי ואבוי.. האי-שפיות של הלילה..
S SoldieRonit New member 13/3/05 #5 חמוד שלי,כולם "יתגעגו" לנאומים שלך אריק:מה זה המבט המרחם הזה עכשיו אני חייבת להחזיר לה מבט אוהב
S SoldieRonit New member 13/3/05 #3 אני חושבת שזה מה שהם חושבים ../images/Emo6.gif מרי:אוף שוב פעם אני מצטלמת איתו-הוא גונב לי את כל הפוקוס. מאט:חח,איזה חתיך אני-אפילו שהיא לפניי,כולם יסתכלו עליי. ....מה,לא ככה
אני חושבת שזה מה שהם חושבים ../images/Emo6.gif מרי:אוף שוב פעם אני מצטלמת איתו-הוא גונב לי את כל הפוקוס. מאט:חח,איזה חתיך אני-אפילו שהיא לפניי,כולם יסתכלו עליי. ....מה,לא ככה