רעיון נחמד.

GrEeNwOmAn

New member
רעיון נחמד.../images/Emo175.gif

אוקיי קודם כל הא"-ב של החווה שלכם. כלומר... נגיד חווה אחת שקוראים לה חוות בוניטו אז... הא'-ב של חוות בוניטו- א- אפולו, איקס, ארושטק, ארטישוק ב- בובון, בבון, בסקילה, בוספר ככה על כל הא'-ב' עם הסוסים מהחווה שלכם. ועוד רעיון שצץ במוחי- שלכל סוס בחווה לשכם תבחרו אייקון, ואחר כך נגיד בשיעורי רכיבה החלטתי נגיד שפליקס זה-
אז אני כותבת רכבתי על פליקס (
)או רכבתי על
(פליקס). או בלי סוגריים לבחור אחד מהם.

RoNy S

New member
אב...מי שעולה לי בראש באותו רגע....

א - אפולו אוסטין אוניקס ארגו אוריקה אמיר אביב אמור ארמני ב- בלנקו בובה בלאק-סטאר ברק בוני ג - גוליבר ג'יי ג'וניור גרניט גולן ד - דה-גול ו - ומפיר ונוס ז - זאוס 1 זאוס 2 י -יוליה יקי מ - מאי מילניום ס- סימבה ספיריט סול סקוטר צ - צ'רלי צ'יקיטה ק - קלוי קלאו קלייד קוקומבר ר - רעם ש - שוקו שנטי נראה לי שזה כולם...

GrEeNwOmAn

New member
צ'לי../images/Emo175.gif

א-ב, קבלו... א- איקס ב- בוטן ג- גלי וגם גרנדקרו ד- דפנה ה- הדווה (אדווה) ו- ורדה (מדונה) ורג'יניה ז- זין של חוואג'
חחח ח- חוואג' ט- טל י- יויו ויעל וגם יוני (הנהג) כ- כרמל ל- לנסלוט מ- כלום נ- כלום ס- סיני, סלאש וסנטה ע- עין של הסוס פ- זה פליקס וגם פוצ' (פוצ'יני) צ- צרעות שמסתובבות בחווה ק- קוזט ר- רוזן וגם רוז ש- שנהר (רוני ואבישג השולטות)
ת- תודה רבה כל האורווה עכשיו צוהלת- א-ב א-ב פוצ' צהל בקול בשקט א-ב א-ב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח! לחלק השני של ההודעה- איקס-
סלאש-
לנסלוט-
קוזט-
סנטה-
סיני-
גלי-
חוואג'-|גאה| גרנד קרו-
פוצ'יני-
ורדה-
כרמל-
ורג'יניה-
יויו-
בוטן-
רוזן-
פליקס-
רוז-
וזה הכל!

טוי בוי

New member
ה א-ב שלנו...

א- אנדרו, אורה, אוורדין{אברמין}, אידהו{בודה}, אסטור, אואזיס, איגרן... ב- ברקן, בל פלור, ביג בן... ג- ג'נרל, ג'רי
, גרייט, ג'ני, גלורי, ג'סיקה, ג'ורג'... ד- דיקסי... ה- המלט... ו- וולמונט... ז- .... ח- .... ט- טאץ דאון, טוי בוי
, טרג'ולי, טנגו..... י- יהודית... כ- ...... ל- לאקי {השחור}, לאקי {של לו}, לאקי בוי {של עדי}, לוציפר... מ- מוגלי, מג'יק, מיסטר איקס... נ- נוואדו, נץ, נפיר... ס- סבטיני, סילבר, סידני... ע- .... פ- פלג, פלא... צ- ... ק- קלייד.... ר- רקס, רמבו... ש- שוקי... ת- .... יש פה 44 סוסים ובחווה עצמה יש 55 סוסים.... טוי בוי=
ג'רי=
קלייד=
סילבר=
{סוס ערס} ג'סיקה=
המלט=
אנדרו=
יהודית=
סידני=
רמבו=
שוקי=
גרייט=|סוסה| מוגלי=|סוס|

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

א- אוליבר, אקו ב- בוגילינה, בוגיס פלאש באק
, במבי ג- גילי (החמורה
) ד-
ה-
ו-
ז-
ח- חצי ט-
י- יסמין, יפה כ- כוכף ל- לרה, לואי, לביא מ- מרי, מק נ- נרקיס, נור, נגב ס- סהר, סייח בלי שם ע- עוז פ- פנטום צ- צילי (החמורה
) ק- קלרה, קאיה ר- רמה
ש-
ת-

Y GIRL

New member
שלי!

א - אמיר ואספרי הסוסה של גל ב - בילבי בריזה בוני ג - גולדי גידעון ד - דארמה ה- ו - ונדי ז - ז'ק ח - חבצלת ט - טל י - יפה כ - כוסטלו ל - מ - נ - ס - סייחים בלי שם או שאנלא זוכרת אף פעם ע - עדן פ - צ - ק - קרן קלי קורין ר - ש - שלוק ת - תהילה וזיהו בערך....

JustAlona

New member

א- אמיר, אוכף, אורי ב- באר טוביה ג- ג'ורג', ג'ונסי ד- דורבנות ה- הדר ו- ווסטרן ז- ח- חווה[
] ט- טיולים[מה שעשינו בשבועיים האחרונים, חוץ מהשיעור האחרון] י- י'[מדריכה] כ- ל- לימור מ- נ- נירית ס- סלינקי, סרח ע- עופרי[הדריך פעם] פ- פוניטה, פדרו צ-צ[עוזרת מדריכה] ק- ר- רפי ש- שמפניה ת-

animals lover

New member
הא-ב שלי../images/Emo107.gif

א-אינדי, אוכף ב-ברנדי, בראוני, בזוקה
, בריכה... ג-ג'וג, גאלופ ד-דורבנות ה-הליכה..... ו-ווסטרן ז-זוריק, זמורה, זולה
ח-חול
ט-טאורה, טנגו, טרוט, טיולים בטבע... י-יוקון כ-כלבים... ל-לופ מ-מוריס
, מאנז', מרעה נ-נגב ס-סוסים!!!!!!!!!!!!! ע-עקיצות... פ-פטרה, פרסות צ-צהלה...
ק-קייטנות! קאנטר... ר-ראובן זמורה ש-שלי, שיעורי רכיבה ת-תירגול!!! רוב השמות הם השמות של הסוסים מהחווה...לכלבים והחתולים של החווה סימנתי אייקון מתאים...

Nµ§h¥ KaTaN

New member
אמממממממ שלי?

א: אריק ב:ברוס, בילי ג: ג'רי, גיזמו, גלואי. ד: דוני, די ג'יי, דולי. ה: אין ו: אין ז: אין ח: חבית (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סמדר) ט: טרי, טירל'ה. י: אין כ: אין ל: לואי מ: מאי, מלי בו, מק. נ: נדב, ניק ס:סמדר, סופה ע:אין פ: פז צ: צ'יגר ק: קלמי ר: אין ש: שון, שוחר, שחר. ת: אין

למעלה