רעיון עיצובי.

רעיון עיצובי.

מי שזוכר בחנויות הישנות היו סורגי מתכת שנגללו למעלה על ידי קפיץ רב עוצמה.היום בזמן שיפוץ חנות כזאת זורקים את הסורגים האלה למזבלה הקרובה. לפני כמה שנים כששיפצתי את המשרד שלי פירקתי סורגים כאלה והלב לא נתן לי לזרוק אותם{אני מת על דברים ישנים}. קיצרתי אותם לגובה של שולחן סידרתי אותם בצורת "ח" וריתכתי את המיפרקים , קצת צבע המרייט פלטת שיש חברון עובי שלושה סנטימטר וקיבלתי שלושה שולחנות משרד לתפארת. ניתן לתלות עליהם אדניות עציצים ומה שבא.הרגל המוזרה נותנת תחושה של מרחב אבל עדיין יש תחימה של שטח השולחן.{
ניתן לראות דרך רגל השולחן את הרגליים של הפקידות}... {אני מקווה שאווה לא תכעס על המשפט האחרון ]

amonit

New member
היי רוטב, ברוך הבא../images/Emo39.gif

תגידו כמה נמשיך להתחנן לתמונה? רוטב אם יש לך אפשרות נשמח לראות,,, פה בפורום צילום, אהבתי את הרעיון והיצירתיות.

אמונית . בוקר טוב

עדיין אין לי מצלמה דיגיטלית. ולצלם במצלמה רגילה לפתח ולסרוק נשמע כמעט כמו מבצע "סופה במדבר".אולי פעם כשתגיעי לשמורה שלי אני אשמח לארח אותך. עוד קוריוז.: בשנות השלושים עולים מגרמניה שלא יכלו להוציא כסף מגרמניה הביאו ידע וחומרים לבנית בתים מנחושת.{אתם שןמעים טוב=בית מנחושת}. עד כמה שידוע לי יש בחיפה חמישה בתים כאלה. שיהיה לכולם יום נחמד ושבת שלום. סתם טיפ נוסף:מרק זגגים מכינים ממלט לבן ושמן פשתן. זה כל הסוד

למעלה