רעיון על איך לרדת במישקל לאחר הלידה

shirly25

New member
רעיון על איך לרדת במישקל לאחר הלידה

אני לא הצלחתי להגיע לחודש 9 אבל עליתי עד חודש 7 כ 20 קילו (הגעתי למידה 46) ואף פעם לא הייתי רזונת אלא תמיד הייתי מין סקסית כזו. לאחר שילדתי אחרי שלושה חודשים בערך , התחלתי לעשות הליכות יומיות עם העגלה בבוקר בפארק הלאומי של רמת גן , לפעמים מפסיקים להנקה ולפעמים יש גשם, אבל ע"י התמדה של 4 פעמים לפחות בשבוע , בלי לאכול שטיות אלא אוכל בריא ומזין אני נראת היום אחרי שנתיים יותר טוב ממה שנראתי כאשר נכנסתי להריון. בקיצר לכול מי שנמצאת בחופשת לידה ואין לה ילדים נוספים בבית אני מאוד ממליצה לקום בבוקר וללכת לעשות איזה 6 קילומטר בפארק בכייף ואולי מצוא גם חברה במצב דומה - ככה זה הופך לבילוי אמיתי. להמשיך לאכול נורמלי ונכון לשתות המון אחרי הכול לקח לנו להשמין כמעט שנה , אז הירידה צריכה להיות איטית ובריאה כדי שנוכל לשמור על ההישג המוצלח. דבר נוסף לי היו כמה עצירות בדרך לירידה ולא האמנתי שיבוא יום והמיכנסיים שלי יעלו עלי , למשל חצי שנה לאחר הלידה(מידה 42) יש עצירה בירידה וזה בסדר , אחר כך היתה לי עצירה שנה לאחר הלידה (היום מידה 38 ) . אני מכירה נשים שנכנסות לדיטות כסח למיניהן - זה נזק לטווח ארוך וזה ממש חבל , יותר מיזה הגוף זקוק לאיזון כדי לעזור לנפש לגדול כדי שיהיה מקום לאוצר שהבאנו לעולם ולכן חשוב לעשות את זה לאט ובעדינות ולא להיות עם ציפיות בשמיים אלא להנות מהמסע עצמו - להפוך את ההליכה לידידותית ונעימה לכן ולאוצר הקטן שלכן, לא תמיד מצליחים לסיים את המרחק שהוקצב אבל זה לא נורא העיקר שנהנתם ושתחזרו בפעם הבאה. בהצלחה

noy2

New member
צודקות מאד

כל מי שמדברת על הליכות, וזה באמת עניין של כוח רצון והתמדה. אבל מה עושים עם העייפות? הזמן שהכי בא לי ללכת זה בערב-אחה"צ, אבל אני מניקה, ואני נמצאת ב"שעון גלי" ותמיד יוצא שאני נורא עייפה בשעות האלה ומוותרת, ("מחר, מחר"). לצאת איתה בעגלה, נראה לי יותר מסובך, גם אי אפשר ללכת מהר, וגם ההליכה תיקטע כל רגע על משהו אחר. בעלי מציע לצאת להליכה שלושתינו יחד, זה נשמע לי כיף, אך עדיין מסורבל. מה עושים?? נוי וגלי

חן123

New member
אנחנו הולכים שלושתינו בערבים

ותאמיני לי שזה ממש בסדר. ההליכה מהירה (אני עם מד דופק ויכולה לספר לך שאני מגיעה לדופק הרצוי) זאת הזדמנות לשיחה נהדרת עם הבעל. מה שכן אני עדיין שונאת את זה... חן

חן123

New member
מד דופק

זה מכשיר הבנוי בצורת רצועה ששמים על החזה (מתחת, בנקרה שלנו) והוא משדר למעים שעון את הדופק. זה פשוט ונוח, החברה השכיחה שמייצרת את זה זה פולאר, יש בכל חנות ספורט "שווה" (מגה ספורט ודומיהם), זה לא זול, אבל למי שנכנס לעסק ברצינות זה שווה. אני חושבת ששלי (דגם פשוט) עלה משהוא כמו 350 ש"ח לפני שנתיים חן

rinba

New member
הי נוי, העייפות לא נגמרת, רק לומדים

איך להתמודד איתה. באשר לתזמון... אז אני רכשתי הליכון שנמצא אצלי בבית, ובכל פעם שיש לי זמן אני עולה עליו. לצערי יכולתי להתחיל בהליכה רק לפני כשבוע בערך, אז אני עוד לא רואה תוצאות. מה שלומך ואיך גלי? אני בטוחה שהיא מתוקה אמיתית. שנה טובה

ממש לא קשה לרדת במשקל לאחר לידה..

טוב, אז אני לא ממש אמא לתנוקות, אלא כבר אמא ל 3 ילדודס גדולים, אבל במקרה נתקלתי בהודעה הזאת שלך, ורציתי להוסיף את מילותיי, מניסיון אישי שלי. גם אני עליתי בזמן ההריונות שלי בין 13 ל-22 ק"ג להריון לילד, אבל את כל אחד מתינוקיי הנקתי, לפחות במשך חצי שנה, את הבוגרת, ואת הצעירים יותר במשך כשנתיים. לידיעת כל היולדות למיניהן, הנקה מלאה, באופן סדיר , שורפת לנו אנרגיה יומית של כ-1000 קלוריות. ואם בנוסף להנקה, אתן ניזונות נכון, באוכל בריא ומזין, ולא בסתם שטויות, ובנוסף לכך גם מבצעות פעילות ספורטיבית מתונה, כמו הליכה במשך כ 45 דקות, או שחיה, אזי, כבר לאחר 6-8 חודשים, אתן חוזרות למשקלכן ההסטורי, לפני ההריון, ולפעמים אפילו פחות מזה. הבת הבכורה שלי גם התחילה לזחול בגיל 5 חודשים, והיתה פנתרה רצינית, כך שהייתי רצה אחריה המון, וגם זה עזר לי להרזייה. אז זהו, קצת טיפים מניסיוני, ולכן, אמהות צעירות....ב ה צ ל ח ה !!!

ממש לא קל לרדת במשקל אחרי לידה

למי שיש מטבוליזם חזק והיא מטיבה לא בעלת נטיה להשמנה, קל לרדת וגם קל לכתוב מה שכתבת. אבל אני (וכמוני רבות אחרות) הנקתי באדיקות וממש לא ירדתי במשקל. מה לעשות שבשבילי זה תמיד מאמץ יותר גדול ממה שאת מתארת. גם הריצה אחרי הילדה לא מספיקה. היום אני הולכת 3-5 ק"מ ליום ורק עכשיו אני מתחילה לראות שמשהו משתנה, כך שלא משנה כמה נמרצת היתה הילדה - זה לא מספיק. והערה נוספת - אני מעריכה כל עצה שנותנים לי - לעולם אין לדעת מי יתן לי את ה-עצה שתעזור. אבל לומר "ממש לא קשה לרדת במשקל לאחר לידה" בפורום שברור שרובו כולל בנות שאכן מתקשות בכך - זה קצת חסר טקט..

מצטערת על חוסר הטקט....

אבל ממש ללא כוונה. למען האמת, לא ממש ידעתי מהו פורום זה כשהגבתי , הגבתי להודעה כשראיתיה בדף הכללי של תפוז. מה שכן, בפרוש הדגשתי, שלא מספקת רק הנקה, ואכילה נכונה, אלא גם תוספת של פעילות גופנית, כגון הליכה או שחייה, כזאת שלא תהיה מאומצת מידי , אבל תהיה יעילה מספיק. אז, אתך הסליחה, ובהצלחה לכולכן, אל תתייאשנה, כי אין דבר העומד בפני הרצון. שנה טובה.

Almost me

New member
שינית הרגלים?

כמי גם הניקה (ועדיין מניקה) שלושה ילדים גם אני בהתחלה אמרתי שהעובדה שאומרים שהנקה מורידה במשקל מופרכת בכל הקשור אלי, עד ש... יום אחד בהשפעת חברה דיאטנית ספרתי קלוריות ונבהלתי... יום שבת שבו לא אכלתי הרבה ... אכלתי ג´חנון אחד (בערך 1500 קלוריות) וארוחת מק רויאל עם קולה וגלידה (בערך עוד 1500 ) מספיק שאני אוכלת נורמלי כל השבוע ומאבדת 300 קלוריות ביום ופעם אחת חוטאת ואוכלת 1500 קלוריות יותר וזהו הלכה הדיאטה. אם בחורה נורמלית צורכת בערך 1500-2000 קלוריות ביום על מנת לרדת במשקל כק"ג בשבוע היא צריה לצרוך בערך 1200-1700 מי שמניקה יכולה להישאר בטווח הקלוריות שהיא צורכת והיא תאבד בין 500-1000 קלוריות ליום. בהצלחה

שלגיה ו7

New member
הכל בגנים

נכון שאורך חיים בריא וספורט עוזרים לחזור לגיזרה אחרי הלידה. אבל מה עושים עם רחם המוגדל והבטן? אני עושה המון ספורט אבל עדיין הבטן שלי היא לא כמו שהייתה פעם. לפעמים אני רואה נשים עם בטן ממש שטוחה, כאילו אף פעם לא ילדו, ואני מה זה מקנאה בהן. יכול להיות שזה גנטי? יש נשים שחוזרת לגיזרה אחרי הלידה ויש נשים שצריכות לעבוד בשביל זה ממש קשה, וגם זה אף פעם לא יהיה מה שהיה פעם.

shirly25

New member
התשובה לבטן חלקה היא : פילטיס

הפילטיס מתמקד בשרירי ריצפת אגן ונשימות נכונות - נקודות אשר בתעמלות דינמית יותר קשה להתיחס אליהן בהצלחה

Yael L

New member
בטן חטובה ומוצקה לאחר הלידה

שיטה חדשנית להחזרת הטונוס לשריר הבטן לאחר לידה ולחיזוק וחיטוב יתר חלקי הגוף - באמצעות מכשיר קומפקס - מכשיר קומפקטי וידידותי שבאמת עושה את העבודה - תוצאות מהירות ובטוחות מניסיון אישי! ניתן למצוא אינפורמציה באתר - http://www.shvoong.co.il/add/compex מקיימים הדגמות ללא תשלום, שווה לנסות!!

למעלה